επισης αυτο που μου χρεωνουν αυτοι που το συζηταω ειναι οτι το ηξερα..το ηξερα ειναι οτι μενει σε χωριο το ηξερα οτι ειμαστε διαφορετικοι και δε θα πρεπε γκρινιαζω για τη ζωη μου
Printable View
επισης αυτο που μου χρεωνουν αυτοι που το συζηταω ειναι οτι το ηξερα..το ηξερα ειναι οτι μενει σε χωριο το ηξερα οτι ειμαστε διαφορετικοι και δε θα πρεπε γκρινιαζω για τη ζωη μου
Εκεί ήθελα να καταλήξω.Ότι πραγματικά δεν ξέρεις τι θέλεις (δεν το γράφω για κακό) και βασανίζεσαι με όλα.Όλες οι σκέψεις σου (πίεση) σε συνδιασμό με τη μη κατανόηση των άλλων( πίεση) και την πίεση που δέχεσαι για να κάνεις κάποια πράγματα που δεν θέλεις ή μαλλον που δεν έχουν προτεραιότητα για σένα (πίεση) δημιουργούν όλο αυτό που νιώθεις αυτή τη στιγμή.
Αυτό που πρέπει να καταλάβεις όμως είναι ότι χρειάζεται μια λύση.
Σε καταλαβαίνω και ξέρω πόσο πιο δύσκολο το κάνει η ζωή στην επαρχία.
Είναι η γνωστή καραμέλα ''επιλογή σου ήταν'' με την οποία διαφωνώ κάθετα.
Είπε κάποιος ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις επιλογές μας?Ήταν επιλογή μου αλλά ήταν λάθος το παραδέχομαι και θα κάνω μία άλλη.Δεν μπορούμε να ζούμε με αυτή τη χαζομάρα της επιλογής.Δεν επιλέγουμε μία φορά στη ζωή μας.
Πόσο συμφωνώ!
Κι εγώ αν κ δε με ρωτάει κάνεις δεν ξέρω πως ζείτε αλλά τουλάχιστον να μπορούμε να κάνουμε επιλογές είναι υπέρ των επιλογών
τωρα αναρωτιεμαι...... περναω μια περιοδο παλι που ειμαι χαλια..και σκεφτομαι και ματαξανασκεφτομαι τι εκανα λαθος και δεν ειμαι ευτυχισμενη με τη ζωημου...Αναγωριζω λοιπον πως ολοι οι ανθρωποι περνανε φασεις. Δεν ειναι ολοι καθε μερα μεσα στη καλη χαρα..απλα πιστευω οι "φυσιολογικοι " ή οι υπόλοιποι θα χαλιούνται με κατι διαφορετικο ή κατι που θα προκυπτει στη ζωη τους.. εγω "τρώγομαι"παντα με τις επιλογές μου.. δεν εννοω μονο το γαμο μου...γιατι δε διαβασα πιο πολυ στο λυκειο??γιατι μετακομισα απο αθηνα...?γιατι εφαγα και εχω παχυνει..?γιατι δε κυνηγησα να δουλεψω πανω στο πτυχιο μου?γιατι δεν εδωσα πιο νωρις κατατακτηριες ??ολο τα ιδια και τα ιδια! αν τα ειχα κανει αλλιως θα ημουν πιο ευτυχισμενη . Σημερα ξανατσακωθηκα με τη μητερα μου! και σε αυτο πιστευω οι επιλογες μου φταινε..γιατι ειμαι αναγκασμενη αν και παντρεμενη τα σαββατοκυριακα ή τις μερες που εχει αδεια ο αντρας μου να ξανασυγκατοικω μαζι με τους γονεις μου ή τα πεθερικα..πφφ
θελω να καταλαβω επισης ο καταθλιπτικος με επιβεβαιωμενη διαγνωση απο γιατρο, ειναι μονιμα σε μια καταθλιπτικη κατασταση ή ανα διαστηματα???ειναι μερες που ειναιχαλια και αλλες καλα?ολο το διαστημα της ημερας η καποιο μερος αυτης?? Σημερα σηκωθηκα χαλια και με το ζορι , με πηρε ομως η κολλητη μου και ξαφνικα αισθανομαι καλυτερα!! Μηπως δε παω καλα?? τι μου συμβαινει? ξερω οτι απαγορευεται η διαγνωση αλλα σκεφτομαι οτι δε παω καλα!!!
επισης να σας πω οτι οταν επινα ημουν πολυ χειροτερα...στο πρωτο δευτετο ποτο ααισθανομουν καλυτερα μολις ομως γινομοουν χαλια εβαζα τα κλαματα,τα βαζα με τον αντρα μου , με ολα και τη μαυρη μου τη μοιρα!! αν ημουν με κοσμο (μη φανρταστειτε το συναδελφο του αντρα του και τη γυναικα του -μονο αυτους εχουμε στο χωριο) ημουν μες στην τρελλη χαρα!! μιλαμε για πολλη χαρα σε σημειο χαζοχαρουμενου , εφευγαν παλι κλαματα γιατι ειμαι αναγκασμενη να κανω παρεα με καποιους απο αναγκη!!!! Δε παω καλαα!! ειμαι σιγουρη!! αλλα εχω συνειδητοποιησει οτι με το ποτο ειχα ξεφυγει πιο πολυ..παει κανα διμηνο που εχω να πιω κατι ειναι κι αυτο
fleur , εχε υπ οψη , επειδη εχω εμπλακει παλαιοτερα με το αλκοολ , το αλκοολ , ειναι ισχυρο καταθλιπτικο , μπορει εκεινη την ωρα α σε χαλαρωνει , αλλα μεσομακροπροθεσμα , σου χαλει την ποιοτητα ζωης , την διαθεση και τον υπνο , καταστροφη ειναι , και επινα κρασι μονο φαντασου , αλλα μπολικο .........
το ξερω ..συνειδητοποιω οτι ημουν πολυ χειροτερα ...μιλαγα στο τηλεφωνο με φιλες μου και την επομενη δε το θυμομουν ουτε τι τους ειχα πει και αυτο με εκανε να ντρεπομαι και το περιορισα .το κοψα τωρα κανα διμηνο γιατι διαβαζα για τις εξετασειςπου εδωσα ..ξερω οτι ειχα θεμα αλλα τωρα νοιωθω δυνατη να μη ξαναπιω , θελω να βρω τη πηγη του προβληματος ετσι ωστε να μην οδηγηθω να κανω αυτα που εκανα... το καλο ειναι οτι καταλαβα αμεσως οτι παει να γινει προβλημα οταν αγοραζα μπουκαλια βοτκα και τα αδειαζα σε αδεια μπουκαλια εμφιαλωμενο για να πμη το καταλαβει ο αντρας μου ..χαλια...επινα απο το μεσημερι που επεφτε για υπνο..και το βραδυ πηγαιναμε στο καφενειο και συνεχιζα με κρασι!! Ακομα πιστευει οτι με πιανει πολυ ευκολα το κρασι!!!