Για να πάω με όμορφη,είμαι ικανός να φτάσω στα άκρα.
Ανταλλάσω τα πάντα για αυτό.Ακόμη και αν χρειαστεί να πεθάνει η μάνα μου για να το πετύχω,ας γίνει έτσι.
Kαι διερωτώμαι:Πως αποκτάται η αυτοπεποίθηση?
Printable View
Θεματοθετη απο λεφτα πως παμε??
Μπατιρης , ομορφια 5 στα δεκα , μυαλο μειον απειρο.. Μηπως εχεις μεγαλες προσδοκιες τις οποιες δεν μπορεις να τις υποστηριξεις κιολας..? Μην νευριασεις και ευγενικη που ειμαι :P
Δυο μετρα γυναικαρα ειμαι αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα μας.. Ξερω οτι τρολλαρεις αλλα επειδη ενδεχομενως να διαβαζουν καποιοι με θεματα αυτοπεποιθησης (το δικο σου δεν ειναι αυτο) η εμφανιση απο μονη της δεν λεει τιποτα , ουτε στο κρεβατι πεφτεις με ενα κομματι κρεας.
Δεν ξερω να σου πω ποιο ειναι το μπαζο , ποιο το μετριο , ποιο το σουπερ. Δεν λειτουργω ποτε ετσι , ειμαι καραεγκεφαλικος τυπος και μπορει ενα μετριο ή μπαζο για εσενα/αλλους , να ειναι σουπερ στα δικα μου ματια.
Αν το προβλημα σου ειναι το σεξ καθαρα δοκιμασε και με κατι πιο μετριο μεγαλειοτατε :P μπορει και μια ταπεινη παχουλουλα να σε κανει να δεις τον ουρανο με τα αστρα , αλλα με αυτα τα μυαλα θα μεινεις να κοιτας τα αστρα παρεα με την Μαρια παλαμη. :rolleyes:
1)Δεν τρολλάρω.
2)Δεν σε ειρωνεύτηκα στην απάντηση μου,ούτε σε προσέβαλα.
3)Γιατί να μην έχω εγώ το δικαίωμα σε μια όμορφη?
4)Πρέπει να έχεις κωλοχαρακτήρα για να απαντάς έτσι.
5)Είμαι σίγουρος ότι κάτι μέτριο ή ένα μπάζο,ποτέ δεν θα σου φάνηκε σούπερ στα δικά σου μάτια.
Μεσα επεσες ... ! ;)
ε ο γραπτος λογος παρεξηγείτε δεν μπορεις να καταλάβεις και πολλα από αυτά που γραφει ο άλλος σε ένα φορουμ...
διμετρη ε? χμμ παμε για καφε? :p