Originally Posted by
Macgyver
Νομιζω οτι με την εξασκηση θα βελτιωθεις , αρχισε να κανεις παρεα με κοπελες , να εξοικειωθεις , εγω ετσι αρχισα , εκανα παρεα με κοπελες , πολλες ,χωρις να σκοπευω σε κατι , βεβαια δεν τοκανα επι τουτου , μουβγαινε να κανω παρεα μα το αλλο φυλο , παντα προτιμουσα γυναικες , αλλα ειχα και φιλους , μπολικους , ε , σιγα σιγα , αρχισα να γινομαι ολο και πιο ανετος , και οι σχεσεις ηρθανε σαν φυσικο επακολουθο στη ζωη μου , γυρω στα 22-23 , παντα προτιμουσα τις εμφανισιμες , μεχρι που μουγινε 2η φυση , μου φαινοταν φυσιλογικο να εχω σχεσεις με εμφανισιμες , αλλα στο τελος μουγινε εμμονη , οχι καλο , και κοιταγα αποκλειστικα εμφανισημες , δλδ αυτο περιοριζομουν , ειναι σαν ναχεις απο μικρος γρηγορα αμαξια , αν σου δωσουν ενα μετριο , θα σου κακοφανει ................παντως με τις πολλες συναναστροφες με το αλλο φυλο , αυξηθηκε η αυτοπεποιθηση μου , ειχα βεβαια την βασικη αυτοπεποιθηση , αλλα καμμια σχεση με αυτη που ειχα στα 35 - 40 , αφου διαπιστωσα οτι ειχα περαση και στις ελκυστικες γυναικες , οποτε η αυτοπεποιθηση εχει μια βαση , αλλα οικοδομεις πανω σε αυτην , μετην εξασκηση , ας εχεις αποτυχιες , σημασια εχει η τριβη με το αλλο φυλο .............