Καλημερα ,ειμαι σχετικα πολυ νεος εδω στο σαιτ αυτο και θα ηθελα να προσπαθησω για επικοινωνια εαν υπαρχει καποια αντιστοιχη κοπελα που να επιθυμει το ιδιο ας απαντησει ,ευχαριστω
Printable View
Καλημερα ,ειμαι σχετικα πολυ νεος εδω στο σαιτ αυτο και θα ηθελα να προσπαθησω για επικοινωνια εαν υπαρχει καποια αντιστοιχη κοπελα που να επιθυμει το ιδιο ας απαντησει ,ευχαριστω
[email protected]
Στειλε εκει δεν μπορω να σου στειλω πμ
Δεν ξερω τι θεμα ειναι αυτο..Προπερσυ ειχα κανει παλι εξετασεις και οι τρανσαμινασες ηταν στο Θεο....Και μου λεει ο γιατρος ποσο πινεις βρε κοπελα μου?Νομιζε οτι ημουν αλκοολικη...αχαχαχα κατι παιζει εκει κατω θα το ανακαλυψω!! Παντως να προσεχεις με τη μηχανη ειτε εδω ειτε εξω απο αθηνα!!
Ειναι παραξενο , εγω τουλαχιστον επινα κι ειχα 71 , σου ειπα , ισως απο φαρμακα , μερικα που δεν τα πιανει το ματι σου , κουραζουν πολυ το σηκωτι , πχ παρακεταμολη ( ντεπον ) , διολου ακακο , το milk thistle το πουλανε στο νετ , αποτελεσματικο , αλλα με τετοιο δεικτη , θα τοψαχνα , και δεν ειμαι αρρωστοφοβικος , πολλα φαρμακα ισως ?
εκδρομη σε κανενα μοναστηρι? ..πως εχουν οι αντρες το αγιο ορος..κατι παρεμφερή δεν θα υπάρχει και για γυναικες λογικα... πάντως εγω για ησυχια προς τα εκει θα το εψαχνα...τα νοσοκομεια βρωμανε
Φαρμακο για ολουσ ζεσταινουμε λιγο νερο μια κουταλια μελι κ ριχνουμε κανελα το ανακατευουμε κ γινεται μαγικοσ ζψμοσ οποιοσ ειναι αλκοολικοσ ασ βαλει κ λιγο ουισκυ η λικερ εγω βαζω τσιπουρο κ λιγο λεμονι αυτα πιστευω πλεον κ ετσι τι βγαζω με τα αφεψηματα οποιοσ εχει ξινιλεσ κανει δουλεια σε μενα κανει