Οι ψυχολογοι ολοι πρεπει να ναι ανοιχτομυαλοι δε μπορει να παει καποιοσ γκευ κ να τον κρινουν ουτε αντρασ μαλακασ κ παλι εγω δεν πιστευω οτι με τον κοινωνικο ρατσισμο παμε μπροστα
Printable View
Οι ψυχολογοι ολοι πρεπει να ναι ανοιχτομυαλοι δε μπορει να παει καποιοσ γκευ κ να τον κρινουν ουτε αντρασ μαλακασ κ παλι εγω δεν πιστευω οτι με τον κοινωνικο ρατσισμο παμε μπροστα
Το βασικό είναι ότι πρέπει να βγάζουν ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΥΣ. Αν το μόνο που κάνουν είναι να διαιωνίζουν την εξάρτηση του θεραπευόμενου με τον θεραπευτή ή τα φάρμακα προκειμένου να τα κονομάνε τότε κακώς αναρωτιόμαστε "γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο". Γι αυτό και συνιστώ στον καθένα να ρωτήσει τον ψυχολόγο /ψυχοθεραπευτή του ΕΣΥ ΠΟΣΟΥΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΥΜΕΝΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΧΕΙΣ; και μετά να ζητήσει να τους γνωρίσει κιόλας (αν υπάρχει και κανένας).
Ασχετα τι γνωμη εχουμε εμεισ γι αυτουσ οντωσ αυτοι πρεπει να θεραπευουν εστω τισ λαθοσ ιδεεσ που εχει ο καθενασ μεσα στο κεφαλι του
Εγω αυτη τη δουλεια τι φανταζομαι με τα εναλακτικα σαν φαρμακα δηλαδη τσαγια κ βοτανα για φαρμακα κ τα αλλα ο καθενασ με την εμπειρια του
Μονο με συζητηση δε γινεται τιποτα εμεισ στη γειτονια μου τα βρηκαμε αλλα δε μου τα λενε τα κωλοπαιδα τελοσ παντων ασ ψαχτουνε να βρουνε κατι απλο να παιρνουμε
Παντωσ υπαρχει στο ιντερνετ σκετη σερετονινη σε χαπι αλλα δεν το θεωρησα ασφαλεσ κ δεν το πηρα κοινωσ υπαρχουν τα παντα ψαχτειτε βρειτε τα κ πεστε μασ τι βοηθαει σε ποιο συνδυασμο κ για ποια παθηση να μπορεσουμε να κανουμε ζωη κ εμεισ αν κι εγω τα βρηκα μονοσ μου αλλα πρεπει να τα ξερουν ολοι αυτα αλλιωσ γιατρεια μην περιμενετε το ειδαμε αυτο τοσα χρονια σασ τα λεω οποιοσ θελει ασ ακουσει
Εγγυημενα τα καλυτερα ειναι μουρουνολαδο πρασινο τσαι χαμομηλι κολαγονο κ εσπρεσσο ενα καλο χαρμανι αυτα σασ δινω για βαση να δοκιμασετε πατε σε ενα φαρμακειο κ ρωτηστε εγω το κανω χρονια ειναι ασφαλεσ
Δεν χρειάζεται elis. Όλοι όσοι έχουν ψυχολογικά προβλήματα μαθαίνουν να ζούν με αυτά με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Απλά, δεν θα έχουν πλέον την ψευδαίσθηση της θεραπείας. Και οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές αντίστοιχα δεν θα έχουν την πελατεία και τα έσοδα. Ίσως τότε να έχουμε δικαίωμα στην ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ και όχι μόνο στη ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ-ΑΦΑΙΜΑΞΗ.
να σου πω εγω τι βιωσα διατηρω μεγαλες αμφιβολιες αν κατι ξεπερνεται εντελως αλλα πιστευω οτι διακοπτεται αν το θελει καπιος κατα ενα μεγαλο βαθμο μπορει κ 90%
Δεν χρειάζεται να μας πεις οτιδήποτε. Αρκεί να συνειδητοποιήσει ο κοσμάκις ο οποίος είναι θύμα ΑΠΑΤΗΣ και που πιστεύει ότι προσέρχεται στις συνεδρίες του με στόχο την ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΊΑ, ότι οι ψυχολόγοι / ψυχοθεραπευτές στην Ελλάδα τους προορίζουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΜΑΞΗ.
Χρειαζονται κι αυτοι αλλα πρεπει να μαθουν να δουλευουν αμα κατσουν κ βρουν τι βοηθαει απο αυτα θα δουμε φωσ μεχρι τοτε θα μασ τα τρωνε ειμαι ο μονοσ στην ελλαδα που οταν μ ετυχαν τα δυσκολα σκεφτηκα να παρω κατι ηταν τετοιοσ ο πονοσ που δε γινοτανε η θα μαθουν ολοι τα κολπα η να πανε να γαμηθουν απο εκει που ηρθαν
Ξερω οτι δεν αρεσει σε κανεναν αυτο που λεω αλλα αν δεν εκανα τιποτα θα πεθαινα οποτε ειπα να το κανω κι οπου βγει τωρα επιστρεφω σιγα σιγα μερα μερα νομιζω
Γι αυτο μιλαω ετσι κ με λετε νταη θα πεθαινα αν δεν εκανα τιποτα
η διαφορα που εχουμε ειναι οτι δε βλεπω να κανεις απολυτως τιποτα για να τα βγαλεις περα με τις δικες σου δυναμεις αλλα το θαψιμο παει συννεφο κ τωρα κ εγχρωμο.. οταν καπιος εχει αναγκη η δικες του λυσεις θα βρει η θα παει σε ψυχολογο αρα εφοσον συμβει η το ενα η το αλλο αμφιβαλω αν εχουν καπιο νοημα ολα αυτα
ομαδες που οι ψυχολογοι δεν εχουν εφαρμογη πανω τους υπαρχουν οπως υπαρχουν κ ομαδες που οι ψυχολογοι εχουν εφαρμογη πανω τους.αρα αυτο σημαινει οτι κ οι μεν κ οι δε θα συνεχισουν να ναι οπως ειναι.