Ναι μη δινεις πολυ σημασια εγω να δεις τι εχω ακουσει κατα καιρους ιδιως το καιρο που ημουν αρωστος.
Σε τι σταδιο εισαι τωρα?
Νομιζω καπου διαβασα οτι πηρες το πτυχιο?
Για δουλεια πως τα βλεπεις τα πραγματα?
Printable View
Ναι μη δινεις πολυ σημασια εγω να δεις τι εχω ακουσει κατα καιρους ιδιως το καιρο που ημουν αρωστος.
Σε τι σταδιο εισαι τωρα?
ναι το πηρα στα χερια μου το πτυχιο. Για δουλεια εχω εδω και κανα μηνα κανει αιτηση αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα. Τωρα ειμαι σε σταδιο ανακαψης μπορω να πώ. Σκεφτομαι για μεταπτυχιακο. Θα δουμε.Quote:
Originally posted by keep_walking
Σε τι σταδιο εισαι τωρα?
Μια χαρα σε βλεπω...μην αφηνεις μονο το χρονο να περναει νεκρος:)
Μου το έχουν πει κι εμένα αυτό.Και οι γονείς μου και άλλα άτομα.Οτι επειδή δεν έχω προβλήματα επιβίωσης κάθομαι και κλαίγομαι με \"χαζά\" προβλήματα.Ενώ αν π.χ δεν είχα τα απαραίτητα για να ζήσω δεν θα ασχολιόμουν με τα ψυχολογικά.Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό.
Γνωμη μου ειναι οτι η ευρεση εργασιας και η καθημερινη βιοπαλη βοηθαει πολυ...σε ψηνουν σαν ατομο και κρατουν το μυαλο σου αν μη τι αλλο απασχολημενο...βεβαια στην περιπτωση μου χωρις φαρμακα δεν νομιζω να τα καταφερνα...αλλα ο καθενας εχει κατι διαφορετικο.
Keep οτι τα καταφέρνεις μια χαρά με φάρμακα ειναι εξίσου σημαντικο με το αν τα κατάφερνες χωρις αυτα...
τώρα, για την εργασία συμφωνω οτι ειναι σημαντικη κ βοηθα στην ωριμανση κ στην ενηλικιωση.
συγνωμη ρε φιλε αλλα τα λογια σου εμενα με δειχνουν οτι ΔΕΝ ξερεις τι ειναι οι κρισεις πανικου! ενας που τα χει περασει δεν προκειται ποτε να πει \'\'σταματηστε να σκεφτεστε τι σκατα εχετε κι ανοιξτε τα στραβα σας και πατε σε νοσοκομαεια να δειτε αληθινες αρρωστιες\'\'! αλλοι περνουν οχτακοσια χαπια σε μια μερα για να μην εχουν πανικους και επισκεπτονται πεντακοσιους ψυχιατρους για να το ξεπερασουν κι ερχεσαι εσυ να πεις \'\'ξεκολλατε λιγο αγχος ειναι\'\'! και μαλιστα πολλοι απ αυτους πριν τους πανικους ηταν ατομα πολυ δυνατα και δεν ειχαν κανενα ψυχολογικο προβλημα! Αμα ηταν λιγο αγχος καραγκιοζη δε θα πηγαινα δυο φορες στα επειγοντα στα νοσοκομεια ουτε θα εκανα ενα μηνα να βγω απ το σπιτι μου, κι αλλους δυο για να συνελθω καπως! και σε πληροφορω οτι μια χαρα ημουν ψυχολογικα, σχεδον κανενα κομπλεξ δεν ειχα, φιλους παντα ειχα κοινωνικος ημουν και ειμαι, εχω αντιμετωπισει πολυ στρες και αγχος στη ζωη μου για να ξερω να το διαχωρισω απ τις κρισεις πανικου, κι ερχεσαι εσυ και λες ανοιξτε τα στραβα σας? εσυ να ανοιξεις τα στραβα σου καραγκιοζη! Και τι παει να πει αυτο που λες, δηλαδη πρεπει κατι να απειλει τη ζωη μου και να εχω καρκινο για να το εκλαβω ως σοβαρο? μου αρκει που επηρεαζει την καθημερινοτητα μου και τη ζωη μου! αμα εσυ εισαι ο σουπερμαν και μπορεις να περπατας στο δρομο και να παθαινεις κρισεις διαρκειας μισης εως μιας ωρας με δυσπνοιες λιποθυμιες πονους παντου, ναυτιες, αρρυθμιες τρεμουλα κι αυτα να τα περνας στο ντουκου και να σκεφτεσαι οτι εισαι μια χαρα και να μην επηρεαζεσαι καθολου τοτε τι να σου πω μπραβο σου!!Quote:
Originally posted by ENIGMA
Ξεκολληστε απο τους γιατρους δεν εχετε τιποτα ρε παιδια αγχος ειναι γαμωτη μου πια.Ειστε απολυτα υγιεις σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας η πατε σε νοσοκομεια να δειτε αληθινες αρρωστιες που απειλουν αμεσα την ζωη ενα σκατοκολλημα ειναι τα εχω περασει ολα αυτα και ξερω.Καταθλιψεις κρισης πανικου τις εχω φαει με το κουταλι και ξερω πολυ καλα τι σας λεω .Ασχοληθειτε και με κανεναν αλλο που χρειαζεται πραγματικα βοηθεια και βαλτε τον εαυτουλη σας δευτερο μονο ετσι θα γινετε καλα...και σταματηστε να σκεφτεστε κανει καλο.Με αγαπη σας τα λεω
susperia, καταλαβαινω την εκρηξη σου αλλα σε παρακαλω ηρεμησε. Αν το δουμε ψυχραιμα, δεν φταιει το παιδι για αυτα που λέει. Γιατι? πολυ απλα οπως λεει και η παροιμια ο χορτατος δεν καταλαβαινει τον πεινασμενο. Επομενως ενα ατομο που δεν εχει περασει αυτα που εχουμε περασει εμεις και περναμε ΔΕΝ μπορει να μας καταλαβει. Ειναι απέξω απο το χορο και τα βλέπει ολα ευκολα. Λεει, μα ειναι δυνατον να υπάρχουν τετοια άτομα? Κρινει από τον εαυτο του και θεωρει αδυνατο να συμβαινουν οι κρισεις αυτες σε κάποιους. Εμεις ομως που τα ζουμε το βλέπουμε αλλιως και μας φαινονται καπως τα λογια αυτα. Δεν ειναι <<καραγκιοζης>> το παιδι, απλα δεν μας καταλαβαινει γιατι δεν εχει περασει αυτα που περναμε.
susperia μπορεί να μιλάει έτσι για να μας ταρακουνήσει.Αυτό που λέει ότι πρέπει να δούμε πόσοι άνθρωποι έχουν σοβαρές ασθένειες και όμως το παλεύουν ενώ εμείς δεν έχουμε ουσιαστικά κάποια ασθένεια που δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί και ότι τα δικά μας προβλήματα ξεκινάνε από το μυαλό μας και τη σκέψη μας,όλα αυτά μου τα έχουν πει κι εμένα και οι δικοί μου και ο γιατρός μου.Τώρα το ότι δεν μπορούμε να τα δεχτούμε γιατί υποφέρουμε και νευριάζουμε όταν μας τα λένε αυτό είναι άλλο θέμα.
Δεν νομίζω ότι ο Enigma τα είπε με κακή πρόθεση.
dalia kai winston ενταξει καταλαβαινω πως το λετε, συμφωνω πανω κατω, αλλα το παιδι ειπε οτι εχει περασει κρισεις πανικου και τα εγραψε αυτα. Ειναι δυνατον να τα χεις περασει και να τα λες αυτα? προφανως ή ειχε μια δυο μεμονωμενες κρισεις οπως μπορει να ειχαν πολυ ανθρωποι και να μην ειχε καμια επιπλοκη, ή απλα ειναι αυτο που λεει ο winston οτι δεν εχει ιδεα για το τι ειναι οι κρισεις. οπως και να χει σιγουρα δεν ξερει πως ειναι.
και οχι δεν ειναι απλα αγχος οι κρισεις πανικου, και μιλαω για τα ατομα που εχουν πραγματικα διαταραχη πανικου. ειναι και παθολογικο ασχετα αν οι γιατροι δεν εχουν εντοπισει ακριβως το τι τα προκαλει. απλα το αγχος παιζει κι αυτο αποφασιστικο ρολο, ειναι καταλυτης για τις κρισεις ας πουμε. αυτο που με πειραξε δεν ειναι οτι ισως ηθελε να μας ταρακουνησει, αλλα ενταξει θα μπορουσε να το κανει με λιγοτερα επιθετα, κι οχι να πει\'\' \'\'σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας κι ανοιξτε τα στραβα σας και τραβατε σε νοσοκομεια να δειτε πραγματικες ασθενειες\'\' λες και ειμαστε τιποτα παιδακια που κλαιμε επειδη ο μπαμπας δε μας αγορασε το καινουριο playstation και δεν ξερουμε τι γινεται παραεξω.
ταρακουνημα ηταν αυτο που εγραψε? εγω ειδα να \'\'στολιζει\'\' με επιθετα οσους εχουν κρισεις. και στην τελικη αν οντως ειχε πανικους και το ξεπερασε ας γραψει καμια χρησιμη συμβουλη και για μας αντι να στολιζει με επιθετα. ολοι ξερουμε πως δεν μπορει κανεις να μας καταλαβει σ αυτο που περναμε γι αυτο και υπαρχει κατανοηση και οι απαντησεις που γραφονται σχετικα με τους πανικους ειναι σε ενα αναλογο υφος. αν αυτο που χρειαζομασταν για να το ξεπερασουμε ηταν το
\'\'αγχος ειναι γαμωτη μου πια.Ειστε απολυτα υγιεις σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας η πατε σε νοσοκομεια να δειτε αληθινες αρρωστιες που απειλουν αμεσα την ζωη ενα σκατοκολλημα ειναι\'\',
τοτε το 99% θα το χε ξεπερασει απ τη πρωτη κιολας βδομαδα, και μαλιστα θα ημουν ο πρωτος που θα τα γραφε αυτα στους αλλους.
Καλησπέρα σε όλους,τωρα αν σας πω ότι ήμουν περαστική και επέλεξα το συγκεκριμένο forum δεν θα με πιστέψετε και καλά θα κάνετε.τα γνωστά.... !Νομίζω πως ο susperia έχει δίκιο δεν μπορεί ένας ανθρωπος που το έχει ζείσει να το αντιμετωπίζει έτσι.Το πολύ πολύ να προσπαθήσει να το δει με πια χιουμοριστική διαθεση.Οταν είμαι εκτός κρίσης γελάω πολύ με αυτά που σκεφτομαι πχ το γεγονός ότι έχω να πατήσω στο super πάνω απο μήνα μου φαίνεται εξωφρενικά γελοίο.Επίσεις δεν νομίζω ότι εχει σχέσει το αν είναι κάποιος είναι αυτόνομος ή όχι ισα ίσα που είναι χειρότερο.
SUSPERIA πως σε λενε δεν εχεις ιδεα με τι ατομο μιλας και τι εχει περασει και δεν σου επιτρεπω να με αποκαλεις καραγκιοζη καταρχην ειμαι κοπελα και μην μου λες εσυ αν εχω περασει κρισεις πανικου 2 χρονια ημουν κλεισμενη στο σπιτι και εβλεπα την ζωη σαν θεατης (ευχαριστω ιδιαιτερως την Νταλια που καταλαβε τις προθεσεις μου)και ακολουθησα και αγωγες με αντικαταθλιπτικα και ηρεμιστικα οποτε ειμαι απο τους βετερανους των κρισεων πανικου με το καλημερα ειχα μουδιασματα ταχυπαλμιες και λιποθυμιες και κανεις δεν μπορει να καταλαβει εναν αγοραφοβικο καλυτερα απο μενα.Ακομα παλευω με τους δαιμονες μου αλλα σχεδον παντα τους νικαω και εμαθα ενα πραγμα απο την εμπειρια μου αυτη και θα το κανετε και εσεις αναγκαστικα η ζωη θα σας κανει καλα και οι καταστασεις δεν θα ειστε παντα ετσι.Θα γινετε πραγματικα καλα οταν πειτε μεσα σας χεστηκα και αν με πιασει η χεστηκα και αν λιποθυμησω και δεν θα σκεφτεστε τι λενε η τι σκεφτονται οι αλλοι για εσας θα εκπλαγειτε οταν δειτε η μαθετε ποσοι διπλα σας εχουν το ιδιο προβλημα.Και κατι αλλο σταματηστε να σκεφτεστε αναλυτικα μην κανετε πολλα πραγματα μαζι να ειστε συγκεντρωμενη και να αναπνεετε σωστα.και πολλα πολλα αλλα.Οποιος θελει να τον στηριξω η και να προσπαθησω να τον βοηθησω θα το κανω το μσν μου θα το δωσω σε οποιον πραγματικα θελησει να του πω και αλλα για την εμπειρια αυτη που περασα και πολεμω πολυ καλα μεχρι τωρα..χαιρετω
Ακριβως ετσι με λενε, susperia!Quote:
Originally posted by ENIGMA
SUSPERIA πως σε λενε
οχι δεν εχω ιδεα και ουτε κι εσυ εχεις ιδεα για μενα.Quote:
δεν εχεις ιδεα με τι ατομο μιλας και τι εχει περασει και δεν σου επιτρεπω να με αποκαλεις καραγκιοζη
χεστηκα τι μου επιτρεπεις και τι δεν μου επιτρεπεις! εσενα ποιος σου επετρεψε να γενικευσεις και να γραψεις:
\'\'σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας...\'\'
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!
κι ομως εγω σου λεω αν εχεις περασει κρισεις πανικου!Quote:
καταρχην ειμαι κοπελα και μην μου λες εσυ αν εχω περασει κρισεις πανικου
Λοιπον κοιταξε να δεις κοπελα μου! εγω εδω μεσα δεν εχω ερθει ουτε για να βριζω κι ουτε να μαλωνω με ατομα που δεν ξερω, ποσο μαλλον αν τραβανε ή εχουν τραβηξει ιδιο λουκι με εμενα οπως εσυ, που δεν εχω και λογο να μη σε πιστεψω. Ισχυει ομως για μενα ενας κανονας, οτι οπως μου γραψουν θα τους γραψω. Απο τη στιγμη που εγραψες \'\'σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας...\'\'
λες και ειμαι κανενα κακομαθημενο παιδακι που κλαιγομαι για το παραμικρο χωρις ουτε να με ξερεις ουτε να ξερεις τι εχω περασει (οπως ειπες εσυ για μενα) σου απαντησα κι αναλογα (οταν γενικευεις τους παιρνει ολους η μπαλα).
Δε σε προβληματιζει το οτι σχεδον ολοι οι παραπανω συμφωνησαν μαζι μου? Αρα εσυ δεν ειπες σωστα αυτο που ηθελες να πεις.
Δε γουσταρω τις γενικευσεις και τις κριτικες, ποιος σου ειπε οτι κλαιω τον εαυτουλη μου και δε βλεπω τι γινεται γυρω μου, με ξερεις κι απο χθες?
Εαν δεν κλαις τον ευατουλη σου τοτε σημαινει οτι δεν εχεις κανενα προβλημα κυριε σουσπερια.Οπως εχει τετοια προβληματα φυσικα και κλαει τον ευατουλη του και στεναχωριεται καθημερινα για τις στιγμες που χανει λογω αυτου του προβληματος αρα μηπως εσυ μας δουλευεις εδω μεσα?και οσο για τα ατομα που λες οτι πηραν το μερος σου να ξερες μονο ποσοι μου εστειλαν υ2υ για να μιλησουμε θα φρικαρες.Εγω λεω μονο αληθειες αν δεν σου αρεσει δεν με ενδιαφερει καθολου κατσε με τις κρισουλες σου και τα χαπια και ασε με να βοηθησω κανεναν ανθρωπο που το εχει πραγματικα αναγκη.Εσυ θελεις να σου χαιδευουν τα αυτια και δυστυχως ετσι κανεις τεραστιο κακο.Εγω το εφαγα καλα αυτο το λουκι και δοκιμασα τα παντα και εχω ενα λογο παραπανω να μπορω να βοηθησω καποιον.Οταν με το καλο τα καταφερεις και εσυ τοτε μαθε να βοηθας το να καθεσαι να αναπαραγεις συνεχως αυτα δεν κανεις καλο σε κανεναν ουτε και σε σενα.Παρολο που μιλησες ετσι εγω ειμαι διαθεσιμη να σου μιλησω και να σε βοηθησω αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν δεχεσαι προτασεις ειδικα αμα σου την σπασει καποιος γιατι το παζεις μαγκας.Ηαληθινη μαγκια ειναι να νικησεις τον ευατο σου σε αυτο.Εαν εχεις τα κοτσια καντο ....
αινιγματικη κοπελα μου να σε ρωτησω κατι? ενταξει εννοειται οτι μπορω με πολυ ωραιες βρισιες που μου ρχονται στοι μυαλο να συνεχισω αυτη την κουβεντα, αλλα επειδη δεν νομιζω να προσφερω κατι με αυτο και δεν ειναι αυτος ο σκοπος του φορουμ, θα σου κανω μερικες ερωτησεις με βαση αυτα που γραφεις. και να μου κανεις τη χαρη αν θελεις και να απαντησεις με ηρεμια. Α! και το nickname προφερεται \'\'σασπίρια\'\' κι οχι \'\'σουσπερια\'\'.
εξαρταται πως το εννοεις το \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. η εκφραση αυτη μου φαινεται πολυ αξιολυπητη για καποιον που περναει κρισεις και παρ ολα αυτα εχει το θαρρος να αντιμετωπιζει καθημερινα τη ζωη υπο την απειλη των κρισεων. οσο για μενα στην αρχη ναι ημουν αξιολυπητος αν τος θες να το πω ετσι, δεν μπορουσα να κανω βασικα πραματα και τιποτα δεν μου ηταν δεδομενο. αργοτερα ομως δεν ημουν γιατι σταματησα να τις φοβαμαι τοσο τις κρισεις κααι τωρα εχω φτασει σε ενα σημειο να μην το χω ξεπερασει τελειως, αλλα ουτε και να \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. Μπορεις να πεις οτι ναι ειμαι λυπημενος σε ενα βαθμο που μου ετυχε και με εχει αφησει πισω σε αρκετα πραματα, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\'. Αυτο που λεω στον εαυτο μου ειναι οτι \'\'οκ τι να καανουμε σε ολο τον κοσμο συμβαινουν διαφορα, σε εμενα ετυχε αυτο, πρεπει να μην κλαιγομαι ή αλλιως να μην \'\'κλαιω τον εαυτουλη μου\'\', αλλα να φανω δυνατος και να το ξεπερασω.Quote:
Εαν δεν κλαις τον ευατουλη σου τοτε σημαινει οτι δεν εχεις κανενα προβλημα κυριε σουσπερια.Οπως εχει τετοια προβληματα φυσικα και κλαει τον ευατουλη του και στεναχωριεται καθημερινα για τις στιγμες που χανει λογω αυτου του προβληματος αρα μηπως εσυ μας δουλευεις εδω μεσα?
οχι δεν φρικαρω καθολου, μου φαινεται απολυτα λογικο καποιος που εχει κρισεις να απευθυνεται σε καποιον που τις εχει ξεπερασει.Quote:
και οσο για τα ατομα που λες οτι πηραν το μερος σου να ξερες μονο ποσοι μου εστειλαν υ2υ για να μιλησουμε θα φρικαρες.
οκ εσυ εισαι η καλη και λες αληθειες και εγω ο κακος και λεω ψεματα.Quote:
Εγω λεω μονο αληθειες αν δεν σου αρεσει δεν με ενδιαφερει καθολου
χαπια δεν παιρνω ουτε εχω παρει περα απο καποια xanax κι αυτα πολυ μετρημενα και σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που δεν αντεχα αλλο, και οι κρισεις εδω και καποιο καιρο εχουν σταματησει. δεν μπορω ομως να εγγυηθω οτι το ξεπερασα για παντα και οι κρισεις περασαν ανεπιστρεπτι γιατι σημερα ειμαι καλα κι αυριο μπορει οχι. ειμαι σιγουρος οτι οταν θα το χω νικησει τοτε θα το καταλαβω κι επειδη δε θελω να δινω μουφα συμβουλες για να κανω το τσαμπα μαγκα προς το παρον θα χω το στομα μου κλειστο. αν και οταν το νικησω τοτε θα το ανοιξω το στομα μου.Quote:
κατσε με τις κρισουλες σου και τα χαπια και ασε με να βοηθησω κανεναν ανθρωπο που το εχει πραγματικα αναγκη.
Φυσικα και να βοηθησεις οποιον εχει αναγκη, ειπα εγω να μην βοηθησεις?
δεν ειπα οτι θελω να μου χαιδευουν τα αυτια, αλλα ουτε θελω να με βριζουν κιολας.Quote:
Εσυ θελεις να σου χαιδευουν τα αυτια και δυστυχως ετσι κανεις τεραστιο κακο.Εγω το εφαγα καλα αυτο το λουκι και δοκιμασα τα παντα και εχω ενα λογο παραπανω να μπορω να βοηθησω καποιον.
ναι εχεις εναν παραπανω λογο αφου το ξεπερασες, δε σου απαγορεψα να βοηθησεις κανεναν. τωρα αν εσυ νομιζεις οτι βοηθησες με το να γραψεις \'\'σταματηστε να κλαιτε τους εαυτουληδες σας και να σκεφτεστε συνεχεια τι σκατα εχετε ανοιξτε τα στραβα σας\'\', αυτο το αφηνω στην κριση του καθενος, εμενα παντως δε με βοηθησε.
αυτο το εγραψα απο μονος μου παραπανω οπως μπορεις να διαπιστωσεις κααι η ιδια.Quote:
Οταν με το καλο τα καταφερεις και εσυ τοτε μαθε να βοηθας
αυτο δεν το καταλαβα, τι αναπαρηγαγα δηλαδη?Quote:
το να καθεσαι να αναπαραγεις συνεχως αυτα δεν κανεις καλο σε κανεναν ουτε και σε σενα.
να σαι καλα που θες να βοηθησεις.Quote:
Παρολο που μιλησες ετσι εγω ειμαι διαθεσιμη να σου μιλησω και να σε βοηθησω
οκ αν θες να το πιστευεις αυτο δεν μπορω να κανω κατι,Quote:
αλλα πολυ φοβαμαι οτι δεν δεχεσαι προτασεις ειδικα αμα σου την σπασει καποιος γιατι το παζεις μαγκας.
παντως δε βλεπω που το επαιξα μαγκας.
δε διαφωνω, αν και δε νομιζω οτι εσυ μπορεις να κρινεις αν εχω τα κοτσια να κανω κατι αφου δε με ξερεις.Quote:
Ηαληθινη μαγκια ειναι να νικησεις τον ευατο σου σε αυτο.Εαν εχεις τα κοτσια καντο ....
Λοιπον για να τελειωνουμε, νομιζω οτι το ολο θεμα ειναι οτι δεν εγραψες σωστα στο 1ο ποστ σου αυτο που ηθελες να πεις. εγω οπως και αυτοι που συμφωνησαν μαζι μου προφανως το εκαναν γιατι δεν καταλαβαν τι ηθελες να πεις. Νομιζω οτι το πιο σωστο θα ηταν να εξηγουσες απ την αρχη τι ηθελες να πεις αντι να συνεχισεις στον ιδιο υφος αυτη την αντιδικια και να σαι σιγουρη οτι αν το κανες θα αναιρουσα αυτα που ειπα για σενα.
Αν τωρα αυτα που εγραψες τα εγραψες οπως τα καταλαβα εγω ε τοτε διαφωνουμε τι να κανουμε.
edit: ελπιζω να το εκτιμησεις που δεν απαντησα στο ιδιο υφος παρα τα οσα εγραψες κι εσυ για μενα.