Originally Posted by
kutchunie
Κορίτσια, εμένα η μανα μου πάντως, όταν με κακοποιούσε ο πατέρας μου, πάντα έκανε πως δε συνέβει κάτι, μου την έλεγε ότι και καλά τον προκαλώ και όταν το σώμα και το πνεύμα μου γινοταν ένας χυλός στο κρεβάτι απο τυψεις φοβο κλάματα, λυπη για τον εαυτό μου, ερχόταν με αγκ΄λαλιαζε και μου έλεγε "θα στρώσεις, μην στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε"
Ε στο διαολο τέτοια παρηγοριά!!! Ποτέ δε νοιάζονται πόσο πονάμε, οι βασανιστές μας! Πήγε εκει και αντί να επει παράτα τα όλα και ας τρέχει η βρωμα απο τους τοίχους (που σιγουρα δεν τρέχει) πάμε έξω να κανουμε κατι που θελει η ΡΕΑ που πονάει και πουτ δεν της αξιζει να πονάει. Πήγε εκεί και της υπενθύμισε την κατά την μάνα της αποτυχία. Ε όχι!
Η ρεα θα ήταν αποτυχημένη αν γινόταν η μαριονέτα που ήθελαν οι βασανιστές της. Ειναι σε αυτή την κατάσταση όχι γιατί ειναι αποτυχημένη, αλλά γιατί αντιστέκεται ενστικτωδώς στον ευνουσιχμό του εγώ της. Παρηγοριά δεν είναι τα συγκαταβατικά χτυπηματα στην πλάτυ! είναι η αποδοχή και η προτροπή στην ελευθερία!
Ps. Ρεα εχω δίδυμα στην κοιλιά μου και αυτή την στιγμή σίγουρα θα παίζουν σφαλιάρες με τα νεύρα που τους προξενώ. Με φουντωσες :P