.....Και μας κανει να νιωθουμε ποιο σωστοι!
Printable View
.....Και μας κανει να νιωθουμε ποιο σωστοι!
Αν η Α θελει να εκφρασει την αποψη/συναισθηματα της για καποιο συμβαν, ειναι απολυτα θεμιτο να εκφρασω κι εγω τα δικα μου συναισθηματα/αποψεις για την καταχωρηση της Α. Επειδη ειναι φορυμ υποστηριξης (ο,τι κι αν σημαινει αφτο), συνεπαγεται οτι πρεπει να αυτοπεριοριστω σε ρολο νοσοκομας;;
με στολή:)
αμαν με τα σωματα ασφαλιας, ρε Σοφια!! ξεκολα!! :DDDD
lol
αφού ξέρεις τί αδυναμια μεγάλη έχω σ αυτά:)! μη σου πω αρρωστημένη!
Quote:
Originally posted by aquarrius
Κρινο:
μπέικον από σκύλο δεν έχω φάει, αλλά αν φάω ποτέ θα σε πάρω τηλ. για να σου πω αν μου άρεσε. όσο για τα παιδάκια... αν δεν είμαι οπαδός της \"θρησκείας\" σου (φιλόζωος), τότε είμαι στο άλλο άκρο? μπράβο! απίστευτα λογικό!!!
ε ναι να με παρεις, παντα μια γνωμη βοηθαει στο να διομορφωσεις αποψη αν δεν την εχεις.
Χμμ θρησκεια.....
περιεργη λεξη και σχεση συναμα...
Δεν ημουν - ειμαι η θα ειμαι οπαδος καμιας θρησκειας.
Δεν δογματιζομαι σε τιποτα και με τιποτα.
Συγκεκριμενα δεν με θεωρω φιλοζωο, αντιθετα πιστευω οτι υπαρχουν φιλοζωοι που την εχουν ψωνισει για τα καλα..
Στο συγκεκριμενο συμβαν οπως καταγραφηκε, η ενστανση μου δεν εχει φιλοζωικο χαρακτηρα, αλλα στο οτι βρεθηκαν αντιμετωποι δυο καταστασεις που η μια (το σκυλι) ηταν εκ προοιμιου καταδικασμενη να χασει....
Αν το σκυλι μπορουσε να παιξει με σχετικα ισους ορους απεναντι σε αυτο που ειχε, δεν θα ειχα προβλημα. αλλωστε ολα στην ζωη ειναι ενα ατελειωτο κυνηγι με νικητες και ηττημενους.
Εχωντας ομως μια κατασταση οπου το σκυλακι συμμετεχει σε μια μαχη (που δεν ειναι και επιλογη του) στην οποια ειναι καταδικασμενο να χασει, ναι εκει εχω προβλημα.
Θες να το πιασουμε και αναποδα???
Τι θα αισθανομασταν αν οι ρολοι ηταν αναποδοι??
Αν αντι για ενα σκυλακι της μιας κλωτσιας ηταν ενα καλοσχηματισμενο γερμανικο λυκοσκυλο???
Εκει βλεπεις αλλαζουν δραματικα τα παντα, δεν ειναι βλεπεις τοσο ευκολο να του δωσεις πχ μια κλωτσια....
Ας φυγουμε λοιπον απο το φιλοζωικο (που ειναι και της μοδος...) και ας παμε στην αρενα της ζωης.
Εκει αν βγαλουμε εξω τα συναισθηματα του οικτου (ουτε το μικρουλη σκυλακι που ειναι καλουλη ουτε τιποτα...) θα δουμε το ιδιο ακριβως σεναριο.
Ανθρωποι γυρω μας, μας επιτιθονται εαν ειμαστε αντικειμενικα και υποκειμενικα ανισχυροι. Ζητουν μετα μανιας να επιβεβαιωσουν την ισχυ τους και την εξουσια τους.
Τσακιζονται προσωπικοτητες απλα και μονο για να ανανεωθει η απο θεση ισχυως που ο καθενας νομιζει οτι κατεχει.
Στο συγκεκριμενο συμβαν, ο θανατος ειναι μια υλικη κατασταση. Θα μπορουσαμε ομως να παραληρισουμε καταστασεις με ατομα που βιωνουν ψυχικους θανατους κατω απο τις ιδιες συνθηκες. Κατ\' εμε, το κινητρο ειναι το ιδιο: η επιβεβαιωση της ισχυς του ισχυρου απεναντι στον ανισχυρο.
Για να συνοψισω,
η δικη μου ηρεμια ερχεται οταν ειμαι απεναντι σε καποιον απεναντι μου που ειναι σε δυσμενη θεση, να μην ασκω την εξουσια που ενδεχωμενα εχω. Μπορεις να βαλεις σε εφαρμογη αυτο που γραφω ειτε προκειται για ενα σκυλι ειτε για ενα λουλουδι η και ακομα ενα ανθρωπο. Θεωρω οτι οι σχεσεις που εχουμε ειναι ουτως η αλλως ανταλλακτικες, το ζητουμενο ειναι να μπορεσεις να εξασφαλισεις καταρχην ισους ορους και κατα δευτερον να παιρνεις και να δινεις οτι μπορει να ειναι εφικτο.
Τελος σε τετοιες καταστασεις, αυτο που βαζω μπροστα σαν μπουσουλα στις σκεψεις μου ειναι το εξης:
\"Κανε στους αλλους αυτο που θα ηθελες να κανουν εκεινοι σε σενα υπο τις ιδιες περιστασεις\"
Με αυτα και με τα αλλα, σας ενημερωνω οτι νιωθω τις παραλιες να ερχονται κατα πανω μου με ορμη και ετοιμαζομαι να χωθω και εγω μεσα τους....
Θα τα ξαναπουμε σε 2 βδομαδες, οπου θα επανελθω λιαν μαυρισμενος....
φιλακια στα μαγουλακια!!!
(εξαιρειται η κασσι που χμμμ ξερω οτι θα ηθελε να της δωσω αλλου φιλακια.... χιχιχιχι)
Quote:
Originally posted by vas-summertime
Οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα.. Καλά κάνεις και με πετροβολείς, έχεις απόλυτο δίκιο.
γλυκια μου δεν σε πετροβολω, αν νιωθεις ετσι ισως φταιει ο λογος μου.
Το ζητουμενο δεν ειναι να καθεσαι να τρως πετρες, αδιαφορησε για αυτες.
Το ζητουμενο ειναι να κατσεις να αναλυσεις μεσα σου (η και εδω) σκεψεις, δεδομενα και ανησυχιες.
Αυτο βλεπω σαν διεξοδο και οχι κατι αλλο....
Ο κρίνος με κάλυψε σε όλα, διαβάζοντας αυτά που γράφει, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.Βας δεν νομίζεις?
Ναι συμφωνώ.
Χτες το βράδυ την είδα πρώτη φορά στον ύπνο μου: Μου είχε αρπάξει το μικρό δαχτυλάκι και μου το κανε κομμάτια..! Αίματα κλπ
Καλές διακοπές Κρίνο.
Φεύγω κι εγώ σε λίγες μέρες , πάω να τ΄ακούσω κι από τη μάνα μου (το φούρκησες το σκυλί!!) να βριστώ με την αδερφή μου (δεν ξέρω πώς θα σε βλέπω από εδώ και πέρα, ήξερα πως ήσουν ηλίθια, αλλά όχι κι έτσι!!) και να δω τη λύπη στα μάτια των υπόλοιπων!!
I will survive......... Πάντως δεν είμαι αυτή που είμουν πριν.
Με έχει αλλάξει αυτό, σα να μαι η μισή ή κάτι τέτοιο.. Σαν να χουν φύγει από πάνω μου δεκάδες ξένα συναισθήματα που με είχαν κατακλύσει και μια φωνή να μου λέει βρες ξανά τον εαυτό σου..μπορείς.
Τώρα πλέον δεν στεναχωριέμαι για βλακείες αλλά μόνο για πολύ σοβαρά (όπως αυτό) πριν στεναχωριώμουν για το τίποτα και τώρα που γίναν όλα χειρότερα.. έγινα κι εγώ λίγο πιό δυνατή
Ή έτσι νομίζω..
Συνεπαγεται οτι πραττεις οπως νομιζεις..Απλα οτι δεν μου αρεσει εμενα να μου κανουν οταν αποφασιζω να ανοιξω την καρδια μου δεν το κανω και εγω..it\'s so simple...Quote:
Originally posted by kanenas
Αν η Α θελει να εκφρασει την αποψη/συναισθηματα της για καποιο συμβαν, ειναι απολυτα θεμιτο να εκφρασω κι εγω τα δικα μου συναισθηματα/αποψεις για την καταχωρηση της Α. Επειδη ειναι φορυμ υποστηριξης (ο,τι κι αν σημαινει αφτο), συνεπαγεται οτι πρεπει να αυτοπεριοριστω σε ρολο νοσοκομας;;
Χωρις διαθεση αντιδικιας, φρι, αυτο ακριβως εκανες! Επειδη εσυ θεωρεις οτι δεν πρεπει να εκφραζουμε την προσωπικη μας εχτιμηση, επιτιμησες εμμεσως πλην σαφως οσες το επραξαν. Σχολιασες τις αλλες συμφωνα με τα προσωπικα σου αξιωματα. http://homepage.eircom.net/~bray/em/mssmile3.gifQuote:
Originally posted by FreeSpirit1975
Συνεπαγεται οτι πραττεις οπως νομιζεις..Απλα ο,τι δεν μου αρεσει εμενα να μου κανουν οταν αποφασιζω να ανοιξω την καρδια μου δεν το κανω και εγω..
http://www.noitikiantistasis.com/ima...-Militar-7.jpgQuote:
Originally posted by Sofia
αφού ξέρεις τί αδυναμια μεγάλη έχω σ αυτά:)! μη σου πω αρρωστημένη!
σεφτιαξα, ε;
Χριστέ μου!!!!!
ήθελα να ξερα, αυτές τις καταπληκτικές φωτογραφίες που τις βρίσκεις:)
εννοειται οτι αυτή η φωτογραφία-σωστό έργο τέχνης- θα καταχωρηθεί στο αρχείο μου!