Μημπως με τα τρελλα κεφια που ειχα εχτες εκανα καμμια υπομανια?οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..
Printable View
ανετα ημουνα πρωταγωνιστης στην ταινια νουμερο 2 κλασσικη περιπτωση βλαβης.η καμια καινουργια με ποντιους αλλα εχω κομματια εκει για πρωταγωνιστικους ρολους απο τα λιγα διαλεχτα.εγω πιο δευτερευων ρολο στην δευτερη.
Σίγουρα τον ρόλο του κακού......
2 χαρακτήρες από σειρές που θα ήθελα να υποδυθώ:
Walter White από Breaking Bad και Dexter Morgan από Dexter.
spider του κρονεμπεργκ με τον ρειφ φαινς.... γενικα παρεξηγημενος ηθοποιος..στην λιστα του σιντλερ ανετα επαιρνε οσκαρ δευτερου ρολου...σαν διοικητης στρατοπαιδου συγκεντρωσης..
επισης ο σερφερ στο '' αποκαλυψη τωρα'' που πειραματιζεται με ουσιες.... χαχαχα και βλεπει με αλλο ''ματι'' την σκοπια του πολεμου...
Πιστευω οτι θα ημουν καλος , η θα ηθελα , να ενσαρκωσω τον Bond , James Bond , τον Ντανιελ Κρεγκ ομως , στο Καζινο Ρουαγιαλ , το skyfall , μου πεφτει κομματακι δυσκολο ....................οχι αλλους Μποντ , ειδικα τον Κρεγκ ..........
Της Ελίσαμπεθ στο Περηφάνια και Προκατάληψη. Θα μου άρεζε να είμαι μια όμορφη και έξυπνη γυναίκα που την ερωτεύεται ένας έξυπνος και πετυχημένος άντρας...