το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης
Printable View
Καλά, εγώ τα έχω δει κιόλας όχι ότι τώρα δεν υπάρχουν τέρατα αλλά δεν είναι ωραίο να τσουβαλιάζουμε...
Πάντως το μνημόνιο δεν είναι διπλοπρόφιλο Ρέα, εδώ κάνεις λάθος...και γενικά καλό είναι να διατηρούμε μια ηρεμία στο χώρο και να μην ανοίγουμε εμπρηστικά θέματα ή να μαλώνουμε σε ήδη υπάρχοντα (αν κι εγώ έχω τσακωθεί αλλά και πάλι δεν είναι καλό)...
Τα δραματα για να χειριζεσαι τις καταστασεις υπερ σου Ρεα μου να τα πουλας εκει που πιανουν . Δεν σε τραμπουκισα , εγραψα την γνωμη μου στο πανηγυρι που ειχες στησει . Δεν νομιζω οτι ημουν και η μονη . Το να με κατηγορεις ως τραμπουκο και διπλοπροφιλο (νομιζω βρεθηκε η κυκνος και σε ακυρωσε και την ευχαριστω) δειχνει την εμπαθεια σου και την ασχετοσυνη σου. Για τους υπολοιπους χαρακτηρισμους δεν εχω λογια , εισαι εκτος εαυτου προφανως.
Για την οποια παρουσια μου ή απουσια θεματων μου στο φορουμ δεν θα σου απολογηθω , ο χωρος δεν ειναι δοσμενος μονο στα μελη που ανοιγουν 20 θεματα την εβδομαδα . Τα ζωδια με χαλαρωνουν , το να βγαζει ομως κανεις τις διαστροφες του εδω μεσα ειναι κατι που με χαλαει.
Δεν κάνει τίποτα μνημόνιο, εγώ απλά είπα ότι ξέρω από την ιστορία... :)
Δεν θα επέμβω άλλο, ήθελα απλά να δεις ότι διάβασα το μήνυμα σου αλλά σας παρακαλώ μη μαλώνετε, είναι κρίμα...
Επισης αλλο καυγαδιζω και αλλο ειμαι ανηθικος..εχουν τεραστια διαφορα :)