Originally Posted by
Ntoubroutza
Εσύ είσαι απογοητευμένος γιατί είναι ελαστική και κάποιος άλλος,εγώ για παράδειγμα,μπορεί να είμαι απογοητευμένος γιατί είναι ''σκληρή''.Σκέφτηκες ότι πολλές φορές χρειάζεται λίγο διαφορετικός χειρισμός ?
Τον καιρό που είμαι εδώ,σπάνια είδα να ξεφεύγει η κατάσταση.Αυτά συμβαίνουν,ειδικά όταν μιλάμε με τον γραπτό λόγο.Υπάρχουν κάποιες κόντρες αλλά εγώ προσωπικά τα θεωρώ πταίσματα.Παρόλαυτα θα πρέπει να λυθούν.
Αν θεωρείς ότι κάποιος σε κορόιδεψε,μπορείς να στείλεις μνμ στην διαχείρηση να το δει.Την αλήθεια μου όμως θα την πω.Δεν υπάρχουν ''τρολ'' εδώ μέσα σε σχέση με άλλα φόρουμ και μόλις κάποιος αντιλαμβάνεται κάτι αμέσως το θέμα κλείνει και τα μέλη του φόρουμ προστατεύει το ένα το άλλο.Αυτό είδα τις περισσότερες φορές σε μια κοροιδία.Σε προκαλώ αυτή τη στιγμή να πιασεις ένα θέμα πχ το ''καταθλιψη'' και να βρεις έστω κι ένα ειρωνικό σχόλιο από κάποιον σε οποιοδήποτε θέμα.Όλοι έχουμε κουσούρια και κατά καιρούς πετάμε τις εξυπνάδες μας για διάφορους λόγους.
Επίσης κάτι άλλο που θέλω να σου πω είναι να μη βλέπεις τα πράγματα αρνητικά και μονόπλευρα γιατί δεν βοηθάς τον ευατό σου.Τέλος να σου πω αυτό που γράφεις για την βοήθεια.Ότι δηλαδή κάποιος κάνει εγγραφή για να βοηθηθεί κλπ.Φϊλε δεν έχεις να κάνεις με ψυχολόγους εδώ μέσα.Είναι δίκοπο μαχαίρι το αν θα βοηθηθείς ή όχι.Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα.Αν θέλεις και ψάχνεις για βοήθεια,θα βοηθηθείς.Αν πάλι ψάχνεις να γίνεις moderator και να βάλεις τάξη στο φορουμ (την τάξη που έχεις εσύ στο μυαλό σου) ,τότε μάλλον είσαι σε λάθος δρόμο όσον αφορά την βοήθεια που ζητάς να έχεις.Έκαστος στο είδος του.