Η αληθεια ειναι πως τεινω να συμφωνησω...αν ειχε ξεπερασει τη κατασταση με την πρωην και αξιζε για εκεινον η κατασταση με την νυν δε θα ασχολουνταν καν με τη πρωην και δεν θα ειχε ανοιξει αυτο το θεμα, θα ηταν χαρουμενος με την νυν και δε θα εσκαγε. Θα ειχε κοψει τη φορα στη πρωην. Απο την αλλη και τα πισωγυρισματα δεν ειναι καλο πραγμα...βιαστηκε να παρηγορηθει απο εναν καινουριο ερωτα και τωρα οριστε...οταν λεω εγω πως δεν ειναι καλο να προχωρας αν δεν εχεις ξεπερασει το παρελθον και μου λενε καποιοι εδω ο ερωτας με ερωτα περναει και τετοια; Οριστε...σκατα τα εκανε ο φιλος μας :P
Παντως οταν λεω να ειναι σωστος απεναντι στη νυν δε λεω να μεινουν οπωσδηποτε μαζι, ισως θα ηταν καλυτερο να την αφησει ησυχη πριν επενδυσει και αλλο η κοπελα συναισθηματικα σε καποιον που δεν ειναι 100% παρων στη σχεση τους. Με το "σωστος" εννοω να ειναι ειλικρινης με τον εαυτο του κ εκεινη και να την αφησει αν δεν αισθανεται πολλα για εκεινη για να μπορει να βρει κατι που της αξιζει. Σωστο ειναι και αυτο. Αν αποφασισει απο την αλλη να μεινει να της πει για την προσεγγιση της πρωην του και οτι μπερδευτηκε αλλα εκανε την επιλογη του. Οσο καθεται με την νυν σκεφτομενος την πρωην και διχαζεται και βασανιζεται και το κρυβει παντως δεν ειναι σωστος...αυτες ειναι οι σκεψεις μου φιλε θεματοθετη. Καταλαβαινω πως δισταζεις και θελεις χρονο για να μη μετανιωνεις την οποια επιλογη σου αλλα ειναι αδικο να περναει ο καιρος και η κοπελα σου ισως να προχωρα συναισθηματικα ενω εσυ μενεις στασιμος. Και μπορει να "ξεγατζωθηκε" οπως λες επειδη εχει αρχισει να νιωθει πως δεν εισαι εντελως "παρων"...καταβαθος ξερεις τι σου λεει το ενστικτο σου.