οχι αλλη σειτα ...καταβροχθησα ολο το house of cards...!!!:p
Printable View
οχι αλλη σειτα ...καταβροχθησα ολο το house of cards...!!!:p
Πολύ ζουμί έπεσε εδώ μέσα!Quote:
απο την αλλη θελω να χωθω σε ολα τα ζουμια αυτης της ζωης
Εγώ πάλι θέλω να αγοράσω δικό μου ιστολογικό εργαστήριο να πραγματοποιώ βιοψίες!
Η αξία σας φαίνεται πάντως τώρα τι έχετε μέσα στα κεφάλια σας δεν ξέρω αλλά είστε κορίτσια με αξία και οι δυο και μιλάω μόνο για τα γραπτά σας δεν ξέρω τίποτα άλλο για σας παρά μόνο μέσα από δω και βλέπω τη σεσε να χει λόγο που μ αρέσει τη Ρέα θα την ήθελα πιο κυριλέ να κρατάει τη θέση της να μη παρασύρεται σκληρή και ακριβόλογα γι αυτό μαλώνουμε συνέχεια θέλω ο λόγος να χει ουσία να βλέπω ποστ και να μένω μαλακάς αυτό που θέλω θέλει δύναμη κι η Ρέα την έχει αλλά ρίχνει τον εαυτό της η cc από την άλλη έχει λόγο ωραίο στρωτο βλέπεις το σχόλιο και πας να το διαβάσεις και στις δυο συμβαίνει αυτό
Αυτο το ' ισχυρη προσωπικοτητα ' ειναι πολυ αοριστο , ο καθενας του δινει αλη ερμηνεια ..................... και δεν καταλαβαινω γιατι κανεις δεν γουσταρει να βλεπει καποιον με ' ισχυρη προσωπικοτητα ' ( οτιδηποτε κι αν σημαινει αυτο , ως θετικο το εκλαμβανω ) , εκτος αν εχει καποιος κομπλεξ , αν διαθετεις τετοια , ειχες μια σκασιλα τι σκεφτονται οι αλλοι για σενα ..................
Με αφορμή αυτό που είπε ο Elis, έχω να πω ότι γενικά γράφετε πάρα πολύ ωραία οι περισσότεροι, πως λέμε πεζός λόγος το ακριβώς αντίθετο!
υσχυει αυτο που λέει και η cc, οι ανθρωποι που δεν συμπεριφεροντε σαν προβατα, στοχοποιούντε και γινοντε πολος ελξης κακιας φθουνου κτλ τκλ. τα προβατακια δεν τα πειραζει κανεις.. δεν με ενοχλει οταν αυτο συμβαινει με αγνωστους.. αλλα απο ανθρωπους που λένε οτι σαγαπάνε, περιμενεις να σε δεχοντε οπως εισαι και πικρενεσαι οταν βλέπεις οτι τελικα ... δεν !!!
μερικες φορες ομως καποιοι που στοχοποιουνται, απλα εχουν προβληματικη συμπεριφορα. δεν στοχοποιουνται επειδη τους ζηλευουν...
με αγνωστους , που μπορει να υποψιαζεσαι οτι μπορει και να ειναι κακοβουλοι η ανοητοι, δεν χρειαζεται να ασχολεισαι, οταν ομως αυτο συμβαινει και απο αγαπημενους σου ανθρωπους, πριν απογοητευτεις, σκεψου πρωτα πολυ καλα μηπως αυτα που σου λενε εχουν πραγματικη βαση και οχι κακια και φθονο...
το "να μας δεχονται οπως ειμαστε" ειναι μια καραμελα που μας βολευει πολυ (ολους).
γιατι να μην "διορθωθουμε" δηλαδη, αν επιδεχομαστε βελτιωσης?
να μας δέχονται όπως είμαστε δεν είναι καραμέλα είναι πραγματικότητα
δεν αλλάζω για να με δεχτούν ναι σίγουρα θα κάνω υποχωρήσεις σίγουρα δεν θα κάνω πράγματα που ενοχλούν τους άλλους
αλλά σίγουρα θα κάνουν και οι άλλοι το ίδιο
δεν θα καπνίσω μπροστά σου αφού σ ενοχλεί ο καπνός απ το τσιγάρο αλλά μη με κλάνεις μες την μούρη μου αφού μ ενοχλεί
:p:p:p
με τις επεξηγησεις σου συμφωνω, αλλα στο "ναι, να μας δεχονται οπως ειμαστε", ο καθενας μπορει να χωρεσει οτι νομιζει αυτος!
πχ,
"ναι, θελω να καθομαι να τσιριζω στα μουτρα σου οποτε μου ρθει. ετσι ειμαι, πρεπει να με ανεχτεις"
"ναι, μπορω να σε αδικω και να σε συκοφαντω! δεν το κανω απο κακη προθεση, ετσι πιστευω, οτι πρεπει να κανω. πρεπει να το δεχτεις!".
ε δεν παει ετσι...
πρέπει να ξέρουμε που κάνουμε υποχωρήσεις και που διεκδικούμε το δεν αλλάζω
αν αρχίσουμε με παραδείγματα δεν θα βγάλουμε άκρη
άπλα πρέπει να ξέρουμε μέχρι που πρέπει να αλλάζουμε και μέχρι που πρέπει ν αλλάζουνε
όταν δεν με δεχτείτε όπως είμαι σημαίνει δεν τους καλύπτει αυτό που είμαι και τουμπαλι
θ αλλάξω μέχρι εκεί που δεν θα εκμεταλλευτής αυτό που είμαι από εκεί και πέρα γίνεσαι θύμα και εύκολα μπορείς
να γίνεις έρμαιο