Originally Posted by
Booth
Κοιτα να δεις. Εγώ τη χωρισα διότι από τη πολύ πίεση που ένιωθα είχα αρρωστήσει και αυτή δε το σεβάστηκε, καθώς ήθελε να βγούμε βόλτα, ενώ δε με άφηνε ο γιατρός να βγω από το σπίτι. Εγώ έχω τύψεις, διότι πιστεύω ότι έκανα λάθος και ότι βιάστηκα. Όμως η αλήθεια είναι πως ήμουν δυστυχισμένος το τελευταίο καιρό μαζί της. Από τότε προσπάθησα να βρω μία λύση, την έχω δει 3 φορές, αυτή θέλει πολύ να ξανά είμαστε μαζί, αλλά πάντα μου λέει θα ειμα ίδια κτλ... το περιβάλλον μου δε θέλει να τα ξανά βρω μαζι της, διότι εξαιτίας της αρρώστησα και γενικά δε παιρνουσα καλά και με έβλεπαν. Εγώ εδινα τα πάντα γιαυτη, αλλά ποτέ δε ήταν ικανοποιημένη και πάντα είχε ένα λόγο για να γκρινιάζει. Φίλους είχε ελάχιστους, και τελευταία επειδή είχε βρει αγόρι και η καλύτερη της φίλη, ουσιαστικά δε έβγαινε από το σπίτι. Μόνο στη σχολή τη πήγαινε. Τις λέω ότι θέλω χώρο, αλλά αυτή επιμένει να είμαστε κάθε μέρα μαζί, να τα κάνουμε όλα μαζί κτλ... το θέμα που έχει είναι κρίσεις πανικού/ άγχους και κοινωνική φοβία... έχει και λίγο κατάθλιψη.. παλιότερα δε μπορούσε να βγει από το σπίτι, φοβόταν ακόμα και στο λεωφορείο να μπει.. μετά έκανε ψυχοθεραπείες, έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και ήταν καλά... όσο ήμασταν μαζί, επειδη ήταν χαρούμενη, δε είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα. Βεβαια το χάπι δε μπορούσε να το κόψει.. όσο ήταν μαζί μου ακομα είχε πολύ ευμετάβλητο χαρακτήρα. Μία κρύο μία ζεστη, συχνά την έπιαναν τα κλάματα, ήταν πολύ ευαίσθητη, ήταν απαισιόδοξη αρκετά, και είχε πολλές ανασφαλειες και φοβίες για μένα χωρις να δίνω δικαιώματα.