Originally Posted by
Natalia_sups
Γουατ δε φακ Ο_ο
Εκει που ολα φαινοντουσαν καλα και ομαλα και ηρεμα με τον αδερφο μου και ακομα φαινεται καλα αρχιζω και παρατηρω περιεργα πραγματα...καταρχην εκει που δεν ειχε ενεργεια ξαφνικα εχει περισσευμα και μας σπαει τα νευρα...μιλαει δυνατα και δεν σταματαει, τραγουδαει δυνατα, μας παιρνει τα αυτια και για να σταματησει πρεπει να το ζητησουμε ολοι καμποσες φορες κατακηγωντας να φωναζουμε :/ Και παλι συνεχιζει λιγο... Ειναι λες και θελει καταναγκαστικα να τελειωσει εστω ενα κομματι του τραγουδιου δε πα να εχουμε πηδηξει ολοι οι αλλοι απο τα μπαλκονια απο τα νευρα μας η να χτυπαμε τα κεφαλια μας στο τοιχο, στα @@ του. Και μετα σταματαει και λεει "συγνωμη ειμαι βλακας, καθαρμα, καθικι"...Και οκ αυτο παει στα κομματια, θελει να εκφραστει...αλλα πριν λιγο που εγινε αυτο στο χωλ οπως πηγαινα να μπω στο δωματιο μου μετα απο αλλο ενα κονσερτο ερχεται και μου λεει "Το ξερεις οτι με εχουν στειλει εδω ο πουτιν η μερκελ και ο ομπαμα ε;" εγω δεν εδωσα σημασια, πηγα να το αγνοησω και να κλεισω τη πορτα και τη χτυπησε ξανα και φαινοταν σαν κεφατος και μου το ειπε παλι "με εστειλαν εδω ο πουτιν και η μερκελ και ο ομπαμα" Ο_ο
Το ακουσε και ο πατερας μου νομιζω; Για τη μανα μου δεν ειμαι σιγουρη...δεν εδωσε σημασια κανεις...κι εγω δεν ειπα τιποτα, εκλεισα τη πορτα. Και ρωτω και παλι Γουατ δε Φακ;;;; Οσα χρονια ειναι αρρωστος και θυμαμαι δεν τον ηξερα να λεει παρανοϊκα πραγματα. Χωρια που παιρνει φαρμακα. Γινεται να παιρνεις φαρμακα και να σε πιασει παρανοια; Κατα τα αλλα ειναι λιγο σαν να εχει υπερενταση...κατι λιγο σαν ελαφρια μανια...(δεν ξερω καλα αυτους τους ορους δεν παιρνω και ορκο αλλα ετσι νομιζω)...