Ναι αυτός ανοίγει 4 θέματα για να λάβει περισσότερες απαντήσεις, γιατί αν επαναφέρει το ίδιο θέμα θα του απαντήσουν λιγότεροι... Ρέα και εγώ συμφωνώ, απλώς κάπου ακούστηκε και η διαγραφή...να μιλάμε όλοι για το ίδιο πράγμα τουλάχιστον...
Printable View
Α δηλαδή αυτός κάνει χειρότερα πράγματα από μένα!!!! .... και όμως η διαχείριση δεν αντέδρασε ..... μπαίνω σε σκέψεις.... γιατί εμένα δεν με χωνεύει η διαχείριση;;; .... Εγώ πάντως δεν ενοχλούμε και δεν έχω προσέξει τίποτα από αυτά που λέτε . Ίσως γιατί δεν μπαίνω τόσο συχνά στο φόρουμ. Αν ενοχλείται όμως η πλειοψηφία θα συμφωνήσω μαζί σας!
Το θέμα είναι ότι αυτός που κουράζεται, θα κουράζεται πάλι....μέχρι να γίνει η σύμπτυξη....άρα δεν γίνεται όλοι να είναι ευχαριστημένοι...........
Άμα πας και στο πρώτο ποστ της ρέας γράφει για άνοιγμα νέων θεμάτων....νέα θέματα θα υπάρχουν όμως απλά θα μπαίνει η διαχείριση κάποια στιγμή να κάνει σύμπτυξη...
εξηγει πιο πάνου η κοπέλα ρε μαστορα που μπερδευτηκε... μα που εχεις το μυαλο σου ?
οχι κιουμπ δεν δουλευει ετσι η συπτυξη..εχεις μπερδευτει..απλα οτι γραφει το μελος θα πηγαινει σε ενα θεμα ..δεν θα μπορει να ανοιξει αλλο ..θα επαναφερει παλιο δικο του θεμα που θα προβαλεται με το καθε ποστ..καταλαβες?
το μελος μ 87 ειχαν τροποποιηθει καποια μυνηματα γιατι μας σκυλοβριζε ολους..και καποιοι του απαντουσαμε αναλογως..δεν ξερω αν διαγραφηκε κατι..αλλα εγω το ξεκαθαρησα δεν μιλάω για καμια διαγραφη :)
Ε ναι δηλαδή εσύ είσαι υπέρ στο να διαγράφονται αυτόματα? Εκεί είναι η παρερμηνεία του τίτλου....διότι αυτά τα θέματα μπορεί αν ο κάθε Γουάι θέλει να συνεχίσουν να υπάρχουν και να σκεπάζουν τα άλλα κλπ.... απλά την άλλη μέρα, δεν ξέρω κι εγώ πότε θα μπαίνει η διαχείριση για σύμπτυξη.
ειπα οτι τα θεματα οπως ειναι τωρα σκεπάζουν θεματα αλλων μελλων γιατι βγαινουν πρωτα στην λίστα αναζητησης πιο προσφατων θεματων .. δηλαδη ... στο γενικα επαιζαν 2- 3 θεματα του γουαι πρωτα πρωτα ταυτοχρονα καποια στιγμη και 3ο - 4ο ενα αλλο καινουριο θεμα καποιου αλλου μελους