σ μια κοπέλα το μόνο π έχεις να κανεις ειναι να τις τραβηξεις την προσοχη και να της αποσπάσης το ενδιαφερον με την συζητησή σ
Printable View
Πρώτα απ'όλα, να ξεκαθαρίσω κάτι για να μη γίνουν παρεξηγήσεις. Δεν ψάχνω κοπέλα για σεξ και ούτε είναι αυτός ο σκοπός μου κάποια που γνωρίζω. Ναι, την ψάχνω σαν άνθρωπο πρώτα και αν δε μου κάνει, φυσικά και δε θά'κανα κάτι μαζί της. Τώρα, αν μου ζητάς να δω μια υποψήφια κοπέλα σαν όχι υποψήφια, αυτό δυστυχώς δε γίνεται με τίποτα.
αγορι μου δε μπορω να σε νιωσω απολυτα.25 κ μπακουρης η αυτοπεποι\θηση σου θα ναι υπο το μηδεν.εγω ειλικρινα ανεκαθεν ειχα επιτυχια.ομως παντα υπαρχει ενα αλλα.κ σε μενα ειναι οτι ειχα επιτυχια αλλα οχι επειδη γεννηθηκα παιδαρας σαν τον μπραντ πιτ.ειδα οτι μου αρεσει οχι τοσο η γυμναστικη αλλα το να εχω ωραιο κορμι αρα το προσπαθησα αρκετα.να ενα θετικο.κ γενικα σκεφτομαι καπως ετσι.ποια ρουχα με κολακευουν?πως μου πανε τα μαλλια?ετσι εναν μετριο τον κανεις ωραιο...επενδυσε πανω σου.μη λυπασαι λιγα χρηματα για ρουχα η τον χρονο σε ενα γυμναστηριο.εδω κλεινει το πρωτο βημα το οπτικο
δευτερο βημα ο χαρακτηρας.με ωραια ωψη κερδιζεις απλα το δευτερο βημα.εδω πρεπει κατι να κανεις.μια συμβουλη μιλα σαν να μιλας με αντρες.οχι για μπαλα,αμαξια κ γκομενες.αλλα ολα τα υπολοιπα.πχ δουλεια σπουδες μουσικη ταινιες.τοσο απλο ειναι.κ φαντασου στην εποχη μου δεν υπηρχε γκοογκλε να γραψεις θεματα συηζτησης για πρωτο ραντεβου κ να σου βγαλει χιλια αρθρα απο κοσμοπολιταν κτλ.κατσε διαβασε παρε ιδεες.τωρα αυτο με το στημενες ατακες ελεος.οι γυναικες ειναι ανθρωποι.ειναι αντρες με κατι να λειπει αναμεσα στα ποδια τους.η εμεις ειμαστε γυναικες με ενα περισευμα.ιδιοι ειμαστε,.φερσου τις σαν ιδιες σεβομενος τη διαφορετικοτητα τους
κ το βημα τριτο ειναι το δυσκολοτερο.ο κυκλος η αλλιως γνωριμιες.δυστυχως αν οι δραστηριοτητες σου ειναι γηπεδο μπιλιαρδαδικο κτλ ξεχνα το εκτος κ αν εισαι ο ρουβας.μια καλη προταση ειναι χορευτικο.εχει πολλες γυναικες.κ σε καμια να μην αρεσεις θα κανεις φιλες κ ισως αρεσεις σε καποια φιλη αυτων.
λυσε λιγο το θεμα με την αυτοπεποιθηση σου.λιγο σεξ ακομη κ με μια πολυ ασχημη αλλα οχι επι χρημασι θα βοηθουσε.μην αποριπτεις μια τετοια περιπτωση,για σενα θα βοηθαγε.αυτα προς το παρον.αν θες οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε να αλληλοβοηθηθουμε
Σορρύ αλλά αν πηγαίνεις με την λογική είσαι υποψήφια, το ΄χεις χάσει το παιχνίδι... Αυτό μπορεί να το σκεφτεί αν της κάτσει εκείνη, όχι εσύ, εσύ πρέπει να πας με το στυλ να σε γνωρίσω κοινωνικά, στο κάτω κάτω αν κολλήσει η φάση να γνωριστείτε κοινωνικά και να συνάψετε φιλία, μπορεί να σου γνωρίσει κάποια φίλη της ακόμα και αν δεν είναι η ίδια. Μπορεί να το σκεφτεί και να πει οκ μπορεί να ταιριάζει με την τάδε να του κάνω κονέ, το οποίο όμως δεν θα σου το κάνει αν δει ότι κολλάς ή κομπλάρεις ή είσαι αμίλητος ή είσαι ξενέρωτος...
Νικ είσαι πολύ μπροστά !
Από θέμα εμφάνισης, ευτυχώς, είμαι σε πολύ καλό επίπεδο. Για το χαρακτήρα, το δοκίμασα αυτό και δεν μπόρεσα. Δε μου βγαίνει φράση με γυναίκα. Δεν ξέρω τι παθαίνω. Σαν να με βάζουν να χειρουργήσω κάποιον. Τώρα, για τις γνωριμίες, δεν έχω τίποτα στον κύκλο μου. Τραγικά τα πράγματα.
Εκεί έχω φτάσει, τι να κάνω. Είναι αδύνατον να μη δω κάποια (που μ'αρέσει πάντα, όχι όλες τις κοπέλες) σαν μη υποψήφια. Κρύβεται ο βήχας; Φυσικά και όχι. Είναι σαν ζητάς σε κάποιον να μη φάει για 20 μέρες και μετά να του πεις να περάσει έξω από εστιατόριο και να μη λιγουρεύεται. Δε γίνεται αυτό. Φυσικό είναι.
Είδες κάνα φως στο γυμναστήριο? Αν δεν είδες αλλάζεις γυμναστήριο.......Τι κάθεσαι εκεί πέρα?