για ολα εχει δλδ.
Προσωπικα πιστευω οτι αυτο θα βοηθησει πολυ , μου ακουγεται καλο
Printable View
Το πόσο βοηθάει πιστεύω ότι εξαρτάται από το πόσο είναι κάποιος διατεθειμένος να παλέψει με τα προβλήματα του.Πόσο αποφασισμένος είναι.Πάντως γιαυτού του είδους τα προβλήματα η έκθεση πιστεύω ότι είναι το μόνο που βοηθάει.Μείνε και πάλεψε με το "θηρίο" σου.Κάθε φορά που τα παρατάς,είσαι χαμένος.Κάθε φορά που κάνεις πίσω σε ότι προσπάθησες και κόλωσες,την επόμενη φορά θα κολώσεις ακόμη πιο πολύ.
Δεν τα διάβασα όλα αλλά μάλλον κοινωνική φοβία έχεις το είχα κι εγώ και βελτιώνεται με έκθεση εμένα μου φύγε δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε τα φάρμακα αλλά δεν φαίνεται τίποτα πλέον με έχουν για πολύ κοινωνικό όσοι με γνωρίζουν τώρα παλιά με την κοινωνική φοβία ήμουν απλά ο καραγκιόζης της παρέας θα μου πεις τώρα κι αυτό καλό είναι εντάξει αλλά θέλω να πω προχώρησα
Eγώ πάντως δεν ιδρώνω.Οταν έχω άγχος κοκκινίζω και τρέμω.Μερικές φορές ακούω την καρδιά μου να χτυπάει και νιώθω τα δάχτυλα των χεριών μου σαν να μου τα τραβάνε να μου τα βγάλουνε.
Εμένα έσπαγε η φωνή μου κι έτρεμα καμία φορά αλλά δεν το πρόσεχε κανείς κι έτσι σιγά σίγα το έλυσα
Από τους δέκα που θα μιλήσεις αντε να το καταλάβουν δυο τρεις και να σε ξέρουν άμα δε σε ξέρουν ίσως να πουν ότι δεν είσαι κοινωνικός παραπάνω δεν ασχολούνται
Θα σου πω μια ιστορία πήγαινα σε ένα μαγαζί και έπαιρνα καφέ κάθε μέρα μια μέρα έλειπε η μηχανή του καφέ την λέω τι σερβιτόρα που είναι η μηχανή? Και μου λέει είτε το πιστεύεις είτε όχι εκατό άτομα πέρασαν από εδώ μόνο εσύ και ένας ακόμα το είδε οι άλλοι όλοι τίποτα δεν είδαν
Άμα κοκκινίζεις άσε γένια