Originally Posted by
novia35
Σημερα θα παω και στους δυο και στον παθολογο που μου δινει τον σιδηρο και στον ψυχολογο.
Δεν μπορω να μην τα σκεφτομαι, παει μονο του το μυαλο μου. Εχει κολλησει.
Σημερα, δινουν τα παιδια πανελληνιες, ξυπνησα το πρωι και θυμηθηκα οταν εγω εδινα και ποσα ονειρα ειχα και πως εξελιχθηκαν τα πραγματα μετα ηταν τοτε που αρχισαν ολα τα ψυχολογικα αυτο που ακολουθησε ηταν μια τραγωδια, η ζωη μου καταστραφηκε, δεν το ξεπερασα, ουτε συγχωρεσα τον εαυτο μου ποτε. Καθε τετοια μερα αισθανομαι το ιδιο και με παιρνει το παραπονο.
Νικο, ειμαι ενας ανθρωπος που δεν εχω αγαπηθει. Καταλαβαινεις;; Αν μου κανεις την ερωτηση "ποιος σ' εχει αγαπησει;" δεν εχω να σου απαντησω. Ουτε για τους γονεις μου τους ιδιους δεν ειμαι σιγουρη. Νομιζω κι αυτοι απο υποχρεωση κανουν ο,τι κανουν, επειδη δεν μπορουν αλλιως. Τους εχω γινει βαρος. Κι επειτα ειμαι ενας ανθρωπος που δεν με εχουν ερωτευτει. Δεν εχω νιωσει επιθυμητη. Δεν ξερω γιατι. Σκεφτομαι " ειμαι ασχημη;", "ειμαι χοντρη;", "μηπως εχω κακο χαρακτηρα και δεν το καταλαβαινω;" κι επειτα βλεπω γυναικες ασχημες, χοντρες ακομη και στριμμενες να εχουν βρει τον ανθρωπο τους, να τις λατρευουν κι αναρωτιεμαι, τι τρεχει με μενα. Βιωνω συνεχεια απορριψη. Καταλαβαινεις ποσο μου στοιχιζει την καθε φορα.