Γιατι πιστευω αξιζει η προσπαθεια. Γι αυτο κανω υπομονη με την αποσταση. Γιατι πιστευω ότι αυτος ο ανθρωπος αξιζει. Και γιατι όταν είμαστε μαζι όλα είναι διαφορετικά. Ελπίζω να μην πέσω έξω. !!
Printable View
Γιατι πιστευω αξιζει η προσπαθεια. Γι αυτο κανω υπομονη με την αποσταση. Γιατι πιστευω ότι αυτος ο ανθρωπος αξιζει. Και γιατι όταν είμαστε μαζι όλα είναι διαφορετικά. Ελπίζω να μην πέσω έξω. !!
αναποφευκτο δεν ειναι τιποτα εμεις οριζουμε τι ειναι και τι οχι.
Ναι τον εβαλες αλλα τον θες ακομα.να πεις δεν τον ηθελες θα σ ελεγα παει στα κοματια μεινε με τον 1ον αλλα αφου τον θες και τον σκεφτεσαι και ο μονος λογος που δεν εισαι μαζι τ ειναι επειδη ειναι ανωριμος.
Ε τι να σ πω
Και τι να κανω? Να περιμενω να ωριμάσει? Και να μη μάθω ποτε πως θα ειναι η σχεση που εχω τωρα αν μεινουμε μαζι. Αν ειμαστε κοντα ο ενας στον αλλον. Πιστευω πως η σχεση που εχω τωρα συμφωνα με αυτα που νιωθω τωρα (οχι αυτα που εκανα) αξιζει μια ευκαιρια. Για να μην αναρωτιεμαι μετα τι θα ειχε γινει αν ειχα κοντα μου αυτον τον ανθρωπο, αν ζουσαμε μαζι? Η διαισθηση μου μου λεει πως θα αλλαζαν πολλα... Το νιωθω οταν μενουμε μαζι για πιο πολλες μερες. Βρισκουμε τους ρυθμους μας, περναμε υπεροχα. Μετα αποσυγχρονιζομαστε λιγο γιατι φευγει. Δε θελω ομως να μεινω με το τι θα ειχε γινει αν.
Ρε κοπελιά..πολύ μπέρδεμα..έχεις μπει σε μεγάλο τριπακι..πρέπει όμως να βγεις από αυτό...πρέπει να κατσεις να σκεφτεις ποιον θέλεις στην τελική... Πονάς για δύο;είναι ζωή τώρα αυτή;προσπάθησε να ξεκαθαρισεις...κ αν δεν μπορείς να το κανείς μόνη,πάρε μια βοήθεια για λίγο καιρό από έναν ειδικό.. Δεν είναι εφικτό να διατηρεις παράλληλη σχέση κ να σχετίζεσαι με 2 ανθρώπους μαζί...είναι από μόνο του λάθος κ οι αγαπη δεν μπορεί να καλλιεργηθει κ να ευδοκιμησει πάνω σε λάθη...δυστυχώς..θα αποτυχεις κ με τις δύο πλευρές...παρτο λίγο σοβαρά κ Βάλτα κάτω..ιδανικός δεν είναι κανενας κ δεν υπάρχει ιδανική σχέση... Κάθε ένας έχει τα υπέρ κ τα κατά.εσύ από τον καθένα παίρνεις κάτι γτ δεν μπορείς να συμβιβαστεί προφανώς με τα ελαττώματα της τωρινής σχέσης σου.. Δλδ όλα καλά αλλά υπαρχει απόσταση κ με τον παράλληλο υπάρχει έρωτας αλλά λίγο ασυνεννοησία.. Πρέπει να κατανοησεις ότι σε κανέναν από τους δύο δεν θα τα βρεις όλα..αυτό θα ήταν ιδανικό..
Αλλά δεν υπάρχει ιδανικο βρε συ..κάτσε Σκέψου κ πάρε μια απόφαση...δρασε δλδ,αρκετά το κοσκινησες..
Ειλικρινά τι περομενεις από την τωρινή σου σχέση;;σαν κατά συνθήκη αγάπη ακούγεται.
Δλδ αν μπορούσε να σου υπογράψει ένα χαρτί ότι όλα θα είναι όπως τα θες..μένεις
.αν όχι φεύγεις, λοιπόν αυτό δεν είναι αγάπη..αυτό είναι απλό συμφέρον... Σαν να προσπαθείς να αγγιστρωθεις από τον καλύτερο...πίστεψε με αυτό δεν είναι αγάπη.. Αγάπη σημαίνει να αγαλας αυτό που είναι ο άλλος εντελώς κ όχι κάτω από συνθήκες.. Μη με παρεξηγεις προσπαθώ λιγο ως τρίτη να σε ξεμπερδεψω λίγο κ να σε βοηθήσω..λοιπόν..Άκου..εμένα ο guest έκανε κ έλεγε πολλά για να με αποκτήσει..ένιωθα σαν τρόπαιο.
Τόσο πολύ κ προσπαθούσε να βγάλει τη σχεση μου σκαρτη.
Ένιωθα ότι ανταγωνίζοταν τον σύντροφο μου κ με κόλπα προσπαθούσε ναε κερδίσει.. Ξέρεις τι του είπα στο τέλος; "Μπορεί ο σύντροφος μου να μην είναι τέλειος
.μπορεί να μη μου προσφέρει όσα εσύ...όμως τον αγαπάω γι αυτό που είναι..με τις ελλείψεις του κ με τα κακά του..αι στο διάολο να πας"...αυτό του είπα κν το πιστεύω.
Τώρα εσύ νιωθψ ότι με τον σύντροφο σου εχεις μια σιγουριά αλλά δεν νιώθεις αγάπη...με τον guest νιώθεις έρωτα αλλά όχι σιγουριά.. Ή σιγουριά κερδίζεται με τον χρόνο κ μόνο αν ρισκάρεις θα το μάθεις...αυτά.. Εύχομαι να βοηθαω την κατάσταση.
Εισαι σε φορουμ ψυχολογιας-υποστηριξης ομως.
Πραγματι,πολλοι ανθρωποι αντιμετωπιζουν προβληματα στις σχεσεις τους,με το ετερο ημισυ να τους λεει ψεμματα,να τους προδιδει,να τους απατα κλπ.Quote:
Απλά θέτω ενα πρόβλημα δικό μου, που πάρα πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν επίσης. Είτε απο την μια πλευρά είτε απο την άλλη. Και νομίζω το τοποθέτησα στη σωστή κατογορία.
Εσυ ομως δεν εχεις τετοιο προβλημα,αντιθετα τα προκαλεις στους αλλους (στον αρραβωνιαστικο σου συγκεκριμενα),εισαι μερος του προβληματος,και το χειροτερο ειναι οτι δεν το καταλαβαινεις κιολας.
Οταν το αγορι σου δε θα χωραει να περασει απο την πορτα,τοτε ναι αυτος θα χει χοντρο προβλημα.Εσυ ζωαρα κανεις.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο. Οταν ενας αντρας πλησιαζει μια γυναικα που εχει σχεση και δεν το ξερει τοτε ενταξηδεν γνωριζε δεν εφταιγε αυτός.... οταν ομως το ξερει και συνεχίζει να της κολαει είναι ανεντιμο, αναντρο και ανηθικο. Για μενα τουλαχιστον αυτοι δεν είναι αντρες!!!!
Τι εννοεις "μισο"; (αν θες να απαντησεις)
ΥΓ. Και μπραβο σου που είχες το θαρρος να μιλησεις στον ανθρωπό σου.
Ναυσικά,δεν σε ξέρω,είμαι άπειρος από σχέσεις πανάθεμα με,αλλά πιστεύω ότι ουσιαστικά κοροϊδεύεις τον πρώτο από τους 2....
Ειδικά αφού είστε αρραβωνιασμένοι.
Υ.Γ.:Καλησπέρα archangel!
Παντως, αν και δεν ξερω πολλα σε αυτό το θεμα, αυτό που πιστευω είναι πως τετοιοι αντρες κατι βλεπουν και για αυτο δεν τα παρατανε. Δλδ βλεπουν πως αν και αντιστεκεται η γυναικα (δεν μιλω προσωπικα για σενα), η αρνηση της δεν είναι απολυτη, και γι' αυτο συνεχίζουν.
Ισως για αυτό το λόγο όταν μετα που "παραλιγο" να γινει τον εδιωξες σταματησε να σε κυνηγα γτ τότε ησουν απόλυτη με το "αντε και γ@μησου, φύγε και ασε με ησυχη"....
Ναυσικα ακουσε με ,το να μεινεις με τον 1ο θα ειναι τεραστιο λαθος κατα την αποψη μου ,ειναι φανερο οτι δεν σ γεμιζει και οσο παιρνουν τα χρονια δεν θα σ γεμιζει καθολου.εσενα το μονο που σ γεμιζει στον 1ο ειναι επειδη ειναι στανταρακι.Η σχεση που εχεις δλδ στο μελλον περιμενεις να μαθεις πως θα ειναι?δεν ξερεις πως θα ειναι?οπως εισται τωρα και λιγο χειροτερα και απλα θα περνατε πολυ χρονο μαζι.
Καταλαβαινω εισαι μπερδεμενη και απο οτι φενεται εισαι και σε ηλικια γαμου γι αυτο δεν ξερεις αν θες εναν ανωριμο ανθρωπο διπλα σ,αλλα πιστεψε με μετα απο καποιο καιρο θα σ γυαλισει και αλλος.
Επειδη δεν το εχω διαβασει ολο του εχεις πει οτι τον εχεις απατησει?και αν ναι τι σου ειπε?
ναι εχεις δικιο..αυτος εννοειται οτι εβλεπε οτι γοητευομουν..
κ εννοειται γι αυτο δεν σταματαγε..αλλα ηθελα να πιστεψω οτι οταν αγαπας οπως λες καποιον(ελεγε οτι με αγαπαει) κ εβλεπε οτι βασανιζομουν..τι ηθελε?να με κανει να φτασω στους ψυχιατρους?(που εφτασα)..
μου ειπε επισης οτι ποτε δεν του χει τυχει να θελει κατι τοσο πολυ κ να μην το εχει..
κακομαθημενος δλδ..
γενικα μου αφησε ασχημη εντυπωση..πλεον δεν τον εκτιμω τοσο..
επισκιασα το θεμα της θεματοθετριας..ευχομαι μη με βριζει...χοχοχοχο