Δυστηχώς σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Στο ότι δε σου δίνουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν. Το έχω πάθει και εγώ. Έβλεπαν την εμφάνισή μου και δε τους ένοιαζε τίποτα άλλο.
Printable View
Δυστηχώς σε αυτό έχεις ένα δίκιο. Στο ότι δε σου δίνουν την ευκαιρία να σε γνωρίσουν. Το έχω πάθει και εγώ. Έβλεπαν την εμφάνισή μου και δε τους ένοιαζε τίποτα άλλο.
Τί ομάδα είσαι;
gia na steiletai prosvpika mhnymata πρεπει να συμπληρωσεται 50 η 60 ποστ
Ωραιο θεμα ρε φιλε... και γω ψαχνω για γκομενακι... δινω φεησμπουκ και οτι θελει... και φυσικα τα μυαλα παντα στα καγκελα.. και οποια γουσταρει να ουμε,,,
υ.γ, τελικα ειμαστε περισσοτεροι απ οσοι φανταζομουν....
Δε νομίζω ότι ο Σπύρος ψάχνει απλά για γκομενάκι. Γκομενάκια υπάρχουν πολλά και εύκολα. Αληθινές γυναίκες όμως είναι ελάχιστες. Μόνο μια αληθινή γυναίκα ξέρει τον εαυτό της, ξέρει τι έχει να δώσει και τί ζητάει απ'τους άλλους. Όσο γι'αυτούς που θέλουν γκομενάκια...... οκ........κάποια στιγμή θα ωριμάσουν και αυτοί.
Mr why... δεν εχω ιδιαιτερες απαιτησεις βασει εξωτερικης εμφανισης..πανω απ ολα κατανοηση.. και να χει υπομονη ,,, γιατι δυστηχως ειναι λιγη δυσκολη η περιπτωση μου...
Δεν ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο; Το ξέρουν αυτό αυτές που σε απέρριψαν;;;;;;;;;;;;;;;;;
περιπαιχτηκα το εγραψα για ''γκομενακι''