Originally Posted by
Macgyver
Θα σου απαντησω ................ επινα κρασι , 400λιτρα/χρονο , για 5 χρονια , καμμια φορα τσιπουρο , το συνολο το ανηγαγα σε κρασι , για ναξερω ποσο πινω ..........δεν επινα καθε μερα , ουτε με το που ανοιγα τα ματια μου , εψαχνα για κρασι , κοιμομουν μια χαρα το βραδυ , ο λογος που επινα ηταν γιατι η μερα ηταν βασανιστικη , ειχα κτθλψη , και ειτε επινα για να ΄φτιαχτω ' παντα μονος , ειτε για να ' μικρυνω ' την μερα κοιμωμενος 15ωρα , αφου ηταν δυσαρεστη ................ εκανα προσπαθειες απο το 08 να διακοψω το αλκοολ , συνεχως αποτυχημενες , η 30η προσπαθεια πρπ πετυχε τον 4/2010 .........εμεινα καθαρος για 6 μηνες , μετα ειπα , ενταξει ειμαι , ας πιω λιγακι , ΛΑΘΟΣ , αρχισα παλι να πινω , μικροτερες ποσοτητες , πρπ 150 λιτρα κρασι /χρονο , για 2 χρονια , ο λογος που δεν προχωρησα σε πιο σκληρα ποτα , ηταν οτι δεν ηθελα να πεσω πιο κατω , ειχα ας πουμε καποιον ελεγχο .............. τελικα το 2014 , διεκοψα εντελως την χρηση αλκοολ , δεν υπρχει ' πινω λιγο ' , μια φορα αλκοολικος , παντα αλκοολικος ...........ποτε δεν ειχα προβλημα με τον υπνο .........τα ζαναξ , ακομη τα καταχρωμαι , θελουν σταδιακο κοψιμο , το αλκοολ , θελει μια κι εξω , δεν υπαρχουν ημιμετρα , τωρα , ποιος ειναι αλκοολικος και ποιος γερος ποτης , δεν νομιζω οτι εχει σημασια , σημασια εχει οτι εχεις αναγκη το αλκοολ , μπορει να μην εισαι ' τελειωμενος ' αλκοολικος , σαν αυτους που ξεροπινουν ουισκι ολημερις η καποιο 40αρι ποτο , αλλα εχεις ενα σοβαρο προβλημα που χρηζει αντιμετωπισης .......... αν ανηκεις στο 1-2% οπως εγω ., που τοκοψα μονος , οκ , προχωρα , αν δεις ομως οτι δεν ανηκεις στην μειοψηφια αυτη , μην το παρεις εγωιστικα , οπως εγω , που τοβαλα πεισμα , και ειπα ' θα σε νικησω , παλιοαλκοολι ' και τυρρανηθηκα δυο χρονια και βαλε παραπανω , μεχρι να το κοψω εντελως , πηγαινε οπωσδηποτε σε καποιον φορεα , ΑΑ , νηφαλιους , θα κανεις μια μεγαλη χαρη στον εαυτο σου ................οπως πολυ καλα λεει κι φιλος Kavkaz........