-
Καλημερα Holden.Βρισκω πολυ ενδιαφερουσα την ιστορια σου,ειναι βεβαιο οτι εισαι (ή ησουν) ενας χαρισματικός ανθρωπος που βασανιζεται αδικα.Δεν εχω να προτεινω καποια λυση,εχω μονο αποριες,αν θελεις τις απαντας:
1)τι συνεβη σε κεινο το κενο απο τα 18 ως τα 35?Πηγες φανταρος?Σπουδασες?Παντρευ τηκες,ταξιδεψες,δημιουργησ ες?
2)Τοσο καιρο που σου συμβαινει αυτο το πραγμα,πως εχεις καταφερει να εισαι λειτουργικός?Δουλευεις,εισ αι εκτεθιμενος στην κοινωνια,στις καθημερινες δυσκολιες κλπ?Αν ναι (δλδ δεν εισαι εισοδηματιας ή δεν ζεις με δανεικα) πως ειναι δυνατον να μην εχεις βαρεθει ή εστω συνηθισει/αποδεχτει αυτη την κατασταση?Οι περισσοτεροι αναρωτιουνται ποτε επιτελους θα περασει ενα χρονικο διαστημα πικρας κ πραγματικης εκθεσης στον κινδυνο (λες οτι δεν τον ξερεις....ειναι απλο:ό,τι φοβασαι να το κανεις) ωστε να συμβιβαστουν.Ο φοβος υπαρχει σε οσους δεν δοκιμασαν κ μαλιστα αναρωτιουνται μεχρι ποτε θα παει αυτη η ιστορια,αν στο τελος πρεπει να αυτοκτονησουν για να μην το υφιστανται.Κ εσυ το προχωρας μια χαρα λες.Το εχεις,εχεις αποδεχτει οτι δεν θα βελτιωθει κ δεν εισαι ουτε αισιοδοξος ουτε απαισιοδοξος επ αυτου.Πως γινεται αυτο?
3)Βλεπω να αναφερεις οτι καπου σ αρεσει αυτη η κατασταση.Η ιδεα του τελειωμενου καλλιτεχνη?Του Bukowski-κου προτυπου,του πατου,που αντιμετωπιζει με κυνισμο κ αμφισβητηση τον αλλον ακομα κ τη στιγμη που ζητα βοηθεια.Βρισκεις οτι σ αρεσει?Θα ανταλλαζες τα πνευματικα αγαθα που εχεις κερδισει με τον χαρακτηρα σου με μια υγιη αλλά νεροβραστη (?) ζωή οπου οντως 1+1=2?
4)οχι ακριβως συμβουλη:Υποψιαζομαι οτι το προβλημα σου ειναι οτι δεν εμπιστευεσαι (καλως) τους γιατρους σου,επειδη τους γειωνεις κατευθειαν (κ καλα κανεις) επειδη κατα 99% σου λενε κοινοτοπες μπουρδες που ως καλλιεργημενος ανθρωπος θεωρεις αστειες κ πως να το κανουμε ρε παιδι μου,δεν λειτουργουν σε σενα.Αν ισχυει αυτο , που θεωρω οτι ειναι κ ο λογος που σε θεωρουν σνομπ οπως λες οσοι εχουν να πουν κατι αρνητικο για σενα,τοτε πραγματικα εισαι ατυχος φιλε μου,που δεν εχεις βρει καποιον γιατρο που θα σε κερδισει με τα χαρισματα του.Η αποψη μου ειναι οτι υπαρχει παντως καποιος γιατρος κ για σενα.
Πολυ φιλικα :)
http://www.youtube.com/watch?v=lstDdzedgcE
-
Just me ευχαριστω για τη αφιερωση, πολυ γλυκο. Και υπεροχο τραγουδι φυσικα, απο τα αγαπημενα μου.
Keep Walking ευχαριστω! Ξεκουραστηκα τελικα.
Μου πηρε 2 μερες αλλα φαινεται να εστρωσε λιγο το ωραριο του υπνου μου.
Η αυπνια παντως κανει τα νευρα κουρελια. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα οταν εχεις ηδη κακη ψυχολογια!..
Psychangel για μια ακομη φορα συμφωνω μ αυτα που λες απολυτα :
\"Αυτό που ξέρω όμως είναι οτι ο καπνός και το αλκοόλ είναι μια πολύ καλή κρυψώνα
που τρυπώνουν όλα εκείνα που μας τα επέβαλλαν βαφτίζοντάς τα πότε «πρέπει» πότε «ανάγκες»,
πότε «στόχους» και πότε …. «όνειρα» που μας πόνεσαν,…. που μας καθόρισαν, και που δεν καταφέραμε
να τους ξεφύγουμε ή δεν ξέραμε πώς να το κάνουμε\"
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα!... :-)
calcarea ευχαριστως να σου απαντησω μονο που τωρα δεν εχω χρονο! Οταν γυρισω!
Παντως οχι, δεν παντρευτηκα!... Απο τωρα;;;; :-)
-
Κάτι που παρατήρησα: ακομα κ στα νεύρα σου κ στην πίκρα σου προσέχεις μη θίξεις, μην ενοχλήσεις καποιον...
Δεν νομίζω οτι το ιδιο κανεις κ για τον εαυτο σου....
Φυσικα κ μπορει να πέφτω έξω..
-
Λοιπον αγαπητη calcarea
Στον στρατο οπως φανταζεσαι ετρεμα να παω. Παρ ολα αυτα πηγα και υπηρετησα κανονικα.
Το πιο απιστευτο απ ολα ειναι οτι εκει που περιμενα οτι θα ηταν Η Κολαση για μενα, δεν αντιμετωπισα προβληματα αγχους!
Περα απο μερικες μεμονωμενες περιπτωσεις. αλλα αμελητεο το μεγεθος θα ελεγα...
Στην ουσια ηταν σαν να θεραπευτηκα!
Εχω αναρωτηθει πολλες φορες πως ειναι δυνατον να συνεβη αυτο...
Συνηθως οσοι αντιμετωπιζουν ψ/προβληματα ή εχουν προδιαθεση γι αυτα, επιδεινωνονται ή/και εμφανιζονται στο στρατο.
Σε μενα εγινε το ακριβως αντιθετο!
Λάβε υπ όψιν ότι ειχα μια πολυ σκληρη θητεια που μ εφτασε στα σωματικα και ψυχολογικα μου ορια αλλα στα πλαισια της υγιους εξαντλησης και οχι του αδικαιολογητου αγχους.
Το θεμα της θητειας μου χρηζει περισσοτερης αναλυσης...τα πως και τα γιατι... Καπου εκει μεσα ισως κρυβεται καποιο μυστικο.
M αυτα που ειπα, βεβαια, \"καλυψα\" αλλον εχα χρονο. Ε...τα υπολοιπα 14..... μια δουλεια μια σπουδες, μετα ξανα δουλεια μετα παλι σπουδες κοκ
Δεν ειμαι ακριβως εισοδηματιας αλλα κατα ενα περιεργο τροπο ειχα παντοτε μια απροσμενη πηγη εσοδων, μια υποστηριξη και ενα περιεργο background.
Απο αυτα που γινονται μονο στις ταινιες...
Και καποια απο τα εισοδηματα μου προεκυπταν απο \"πνευματικη\" δουλεια απο το σπιτι...(μαλλον κακο και αυτο)
\"Θα ανταλλαζες τα πνευματικα αγαθα που εχεις κερδισει με τον χαρακτηρα σου με μια υγιη αλλά νεροβραστη (?) ζωή οπου οντως 1+1=2?\"
Απαντηση : Ναι θα την ανταλλαζα... ( υποθετικα ερωτηματα, υποθετικες απαντησεις...)
Radiohead : ...κατι τετοια μ αρεσουν κι εμενα γι αυτο δεν ειδα \"προκοπη\"...
Θα δειτε βρε, ετσι και κανω παιδια θα τα αναθρεψω με το best of της Stanisi. :-)
-
Σ\'ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σου,με καλυψες απόλυτα.
Σου ευχομαι τα καλύτερα
(α κ δεν ειμαι αγαπητή,αγαπητός είμαι :D )