Εγώ φίλε λέω να ξεκολλήσεις λίγο απ' τα μυαλά σου, να σταματήσεις να κλαψουρίζεις και να γίνεις άντρας. Όλοι αγαπήσαμε, όλοι καψουρευτήκαμε, όλοι κολλήσαμε και όλοι φάγαμε τα μούτρα μας. Ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο τελευταίος και αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις...
Διακρίνω ένα μεγάλο άγχος και έναν τεράστιο φόβο απόρριψης σε σένα. Λοιπόν, φέρσου σαν άντρας. Πάνε πιάσε αυτή που γουστάρεις εδώ και δύο χρόνια, πρότεινε της ένα καφεδάκι, ένα ποτάκι ή μια ταβερνούλα. Βγείτε μερικές φορές έξω και αν δεις ενδιαφέρον από την μεριά της, πες τη το στα ίσια χωρίς ντροπές χωρίς τίποτα. Κοπελιά μου αρέσεις και δεν σε βλέπω μόνο φιλικά. Και ότι είναι να γίνει ας γίνει...
Το ότι δεν αρέσεις σε καμία είναι ιδέα σου. Αν τολμήσεις να κάνεις το πρώτο βήμα είμαι σίγουρος ότι θα εκπλαγείς από την αντίδραση των γυναικών. Και όχι, οι γυναίκες δεν κάνουν το πρώτο βήμα ακόμα και σήμερα. Στη φύση τους ήταν και είναι ανέκαθεν να περιμένουν το πρώτο βήμα από τον άντρα. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά ο κανόνας είναι αυτός.
Και για να σου μιλήσω και για μένα, εδώ κ 6 μήνες είμαι κολλημένος με μία. Στην αρχή έλεγα σιγά μη της αρέσω κ αυτό το έλεγα λόγω του στραβού μου μυαλού κ όχι λόγω εμφάνισης. Ώσπου λέω θα της τα πω κ ας γίνει ότι θέλει. Κ της τα είπα κ έπαθα σοκ από την αντίδραση της. Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα αν κ ατύχησα λόγω άλλου γεγονότος, γιατί τα ξαναβρήκε με τον πρώην της.... επειδή βλέπεις εγώ άργησα να εκφραστώ!!!
Ξεκόλλα λοιπόν απ' τα μυαλά σου και όρμα. Και να φας και τα μούτρα και να πληγωθείς και να κλάψεις. Τουλάχιστον τότε θα αξίζει. Τώρα τζάμπα κλαίγεσαι.
Όποιος ρισκάρει κερδίζει! Ζήτα και θα λάβεις...
ΥΓ: Πολύχρονος και ότι επιθυμείς εύχομαι. Με υγεία πάνω απ' όλα