ΟΧΙ οχι ειστε ολοι λαθος! θα σας πω την ΓΝΩΜΗ μου..κ θα καταφερετε να βγαλετε ακρη...να την πω? η οχι την ΓΝΩΜΗ μου?χοχχοχο(καλαμπουρι κανω..)
Printable View
ΟΧΙ οχι ειστε ολοι λαθος! θα σας πω την ΓΝΩΜΗ μου..κ θα καταφερετε να βγαλετε ακρη...να την πω? η οχι την ΓΝΩΜΗ μου?χοχχοχο(καλαμπουρι κανω..)
παντως εγω μακ θα ελεγα να....παρεις μια τριτη ΓΝΩΜΗ~~!!!
ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ!!
Ή λογική φυσικά λέει πως όχι, πρεπει να περιοριστω στην άποψη μου για τη φούστα. Αλλά αν θελησω να πω την άποψη μου ότι είσαι ηλίθια έτσι, επειδή ξυπνησα στραβά, μπορείς να με σταματήσεις; :P
Όχι. Αυτό λέω...τι μπορείς να κάνεις περα απο το να μου πεις "φύγε μωρή χλαμουτσα από το θρεντ με τις φούστες αν δεν έχεις κάτι χρησιμο να πεις μη λες τίποτα"? Δικαίωμα σου και εσένα να πεις την άποψη σου ότι είμαι χλαμουτσα και λέω ασχετιλες. Άλλη φορά θα το ξανασκεφτω ισως πριν πω ασχετιλα. Και έτσι διατηρείται μία κάποια ισορροπία. Όλοι υπάρχει πιθανότητα να πουν μία μαλακια καμία φορα μέσα στις συζητήσεις με τα εύστοχα και τα χρήσιμα, άνθρωποι είναι όχι ρομπότ. Αλλά όταν γίνεται αυτό εξίσου ελεύθερα το διορθώνεις αυτό που θεωρήσες μαλακια.
Από εκεί και πέρα ο καθένας έχει τους προσωπικούς του κανόνες για το τι πρέπει να λεει και τι όχι ανάλογα με το πώς μεγάλωσε. Τι να κάνουμε να διαπαιδαγωγουμε άγνωστους; Ε τους κραζουμε όσο παιδαγωγικό είναι αυτό τελοσπαντων :P Τι άλλο να κάνεις.
Τοτε θελω να μου εξηγησεις κατι , διοτι εχω αντιληθφθει οτι οσοι θετουν τετοιο θεμα , οπως το σημερινο ' μεταναστευει ο συντροφος μου κλπ.κλπ. ' , εγω ξερω οτι ρωταει για να γινεται κουβεντα , και ποτε δεν συμμετεχω σε τετοιου ειδους θεματα , εσυ μοπορεις να μου εξηγησεις γιατι συμμετεχεις , αφου πιστευεις οτι η γνωμη σου δεν θα ληφθει σοβαρα υπ οψιν ?
Ωραία πες ότι ανοίγει θέμα κάποια και λέει ότι την ζηλεύει ο σύντροφός της και μπορεί και εσύ να ανοίξεις ένα θέμα για την ζήλια γενικά , ποια η διαφορά ? Ανταλλαγή απόψεων δεν θα γίνει πάνω στη ζήλια και στα δύο θέματα?