~
Printable View
~
Θλε πολύ να δω το ΓΑΜΗΛΙΟ ΠΑΡΤΥ!
Ειδα προσφατα μια γερμανικη \"Οι ζωες των αλλων\"-\"lives of others\" που με εντυπωσιασε , γιατι ενω ειδα αρκετες ταινιες τωρα προσφατα καμμια δεν μου αφησε κατι στο τελος , ουτε με εβαλε σε σκεψεις.
Αυτη κατι αφησε στο περασμα της και ειμαι σιγουρος οτι θα την συγκρατησω στην μνημη μου , ενω τις αλλες με τα πολλα εφε και χωρις ουσια ουσιαστικα οχι.
Ευχαριστω αυτην που μου την προτεινε (ειδες τελικα την ειδα δεν αργησα πολυ λολ).
ΤΗΕ JACKET θα σου αρεσει...ειναι ενασ που μπαινει σε ψυχιατρειο με αμνησια και εχοντασ παιθανει ειδη μια φωρα.....και προσπαθει να σωσει τον εαυτο του..
ωραιο...διαφορετικο και με ομορφο μηνυμα..αν και σκληρο εργο αρκετα..
Εχει πεθανει ηδη μια φορα?
Και τον βαλαν ψυχιατρειο?
Εγω θα τον τεμαχιζα να βρω το μυστικο λολ.
Betty blue
Μου αρεσε ιδιαιτερα. Πιθανα να γοητευσει κι εσενα.
ειδα το τρειλερ..μιλαμε τρελα ωριακη η τυπησα...πωπω..
Βρηκα το the jacket...το betty blue...οχι ειναι και γαλλικη...πρεπει να κανω ερευνα και να βρω και υποτιτλους....οχι σημερα αλλα καποια στιγμη...
Ειναι η πιο ομορφη ιστορια αγαπης που εχω δει.
Η τυπισσα περιεργη, ναι :)
οπ επεσα πανω σε αυτο το τρειλερ...μμμ.. θα το δω..
το χεισ δει?
χεχεχχε ο Μπρουσ θα μασ σωσει παλι...
Surrogates\" - Official Trailer [HQ]
Τα βρηκα ολα οκ
Καποια στιγμη οπωσδηποτε.
Μια αλλη που ειδα προσφατα και μου αρεσε ειναι το \"Ασε το κακο να μπει - Let the right one in\" Απο Σουηδια αυτη.
Θεωρειται θρυλερ, δεν ειναι ακριβως.
Σημερα ειδα μια γαλλικη το lucky luke του 2009...λιγο φευγα...λιγο σουρεαλιστικη...δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασε αλλα ειχε καποια \"καλα\" σημεια...μονο για τους φαν του λουκυ λουκ (υπαρχει κανεις που δεν ειναι?)...οκ μονο για τους πορωμενους φαν:)
Ααα και μια αλλη σπουδαια κατα τη γνωμη μου ταινια ειναι το Old boy.
Υπεροχος ο λουκυ αν και η δικη μου συμπαθεια ηταν μαλλον ο αστεριξ :P