Κι εμεις που πηγαμε να ζητησουμε συγνωμη δεν καταλαβαμε τπτ ακυρο πηραμε και την δευτερη φορα we have to face it and go on
Printable View
Εξαρτάται τα μηνύματα που της έστελνες.Και τι ανταπόκριση είχες.πχ αν έστειλες 2 το πολύ μηνύματα και δεν πήρες απάντηση,δεν ξαναστέλνεις..Τέλος..Τα 100 που λες είναι υπερβολή χωρίς λόγο.Εγώ προσωπικά αυτόν τον κανόνα ακολουθώ πάντα στη ζωή μου και θεωρώ ότι δεν γίνομαι φορτικός σε αυτούς που δε με γουστάρουν ή δεν θέλουν να πουν ξεκάθαρα ότι δε με γουστάρουν άλλο.Στέλνω ένα μήνυμα,περιμένω 3 ημέρες για απάντηση.Αν δεν έρθει απάντηση,θα στείλω άλλο ένα και αν δεν έρθει πάλι απάντηση δεν ξαναενοχλώ ή αν έρθει του τύπου "μην ξανασχοληθείς μαζί μου κτλ" ούτε παρακαλάω,ούτε τπτ άλλο..,απλά δεν ξαναενοχλώ.Οσο και να γουστάρεις κάποιον/α πρέπει να καταλάβεις ότι τα συνεχή παρακάλια είναι κουραστικά και ρίχνεις και το επίπεδο σου και στο τέλος αφήνεις τον άλλο/η να σε θεωρεί θύμα και αν είναι πονηρός/η να σε χειρίζεται και να σε εκμεταλεύεται σε διάφορους τομείς
Απο τη στιγμη που ειναι με αλλον, γνωμη μου να το αποδεχτεις, και να κοιταξεις την παρτη σου.
Δεν εχει νοημα ολη αυτη η αναμοχλευση, μαλλον φθειρει παρα ωφελει.
Οκ θα περασεις μια φαση θλιψης, μετα θα ξελαμπικαρεις και θα κυνηγησεις την τυχη σου αλλου, τοσο απλα, c'est la vie!! :)
Καπως ετσι, ναι! Αναλογα με τη συμπεριφορα και τη σταση της! Παντως ηδη εχω απομακρυνθει. Εδω κ μια βδομαδα δεν υπαρχει καμια επικοινωνια.
Εδώ και πάλι, όχι στα ίδια αλλά στα λίγο καλύτερα θα έλεγα (έτσι πιστεύω τουλάχιστον). Τα γεγονότα μετά τις διακοπές του καλοκαιριού έχουν λίγο πολύ ως εξής (κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην αρχή για όσους δεν γνωρίζουν):
Με την κοπελιά γνωριστήκαμε πριν 7 μήνες περίπου και την ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Οι σχέσεις μας τυπικές - επαγγελματικές - φιλικές με συχνή επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και με μερικές εξόδους, κυρίως με παρέα. Ένα βράδυ του καλοκαιριού όμως μην αντέχοντας κι εγώ να βασανίζομαι άλλο από τις σκέψεις, της έκανα ερωτική εξομολόγηση (εξ αποστάσεως) με την ίδια να μου απαντάει ότι της αρέσω, ότι σκέφτηκε στην αρχή να κάνει κάτι μαζί μου αλλά τώρα πλέον δεν μπορεί καθώς εδώ και λίγο καιρό τα ξαναβρήκε με τον πρώην της.
Μετά απ' όλα αυτά της είπα ότι αυτό είναι κάτι που το σέβομαι και πως δεν πρόκειται να αναφέρω ξανά τίποτα, με την ίδια να μου λέει πως εννοείται και δεν υπάρχει πρόβλημα, δεν θα χαλάσει η σχέση μας και ίσα ίσα να της προτείνω να βγαίνουμε και πιο συχνά έξω! Η κατάσταση όμως αυτή δεν μπορούσε να συνεχιστεί, με μένα να είμαι κολλημένος, να τη σκέφτομαι όλη μέρα αλλά να γνωρίζω και ταυτόχρονα ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι! Έτσι αποφάσισα να κόψω και επ' ευκαιρίας των καλοκαιρινών διακοπών κάθε είδους επικοινωνία, όπως και έγινε.
Πέρασαν 20 μέρες χωρίς να στείλω ή να στείλει κάποιο μήνυμα με μένα κάπως να ξεχνιέμαι και να ηρεμώ. Μάτια που δεν βλέπονται άλλωστε γρήγορα λησμονιούνται, λέει ο σοφός λαός. Με την επιστροφή της όμως από τις διακοπές, κατευθείαν μήνυμα η κούκλα. Βγήκαμε τελικά έξω σε ένα ραντεβού τελείως επαγγελματικό - φιλικό σαν να μην είχε συμβεί τίποτα απ' όλα τα παραπάνω. Μετά από εκείνη τη μέρα όμως, ξανά στα ίδια. Καθημερινή επικοινωνία, συνεχή μηνύματα κλπ.
Ένα βράδυ (πόσο να αντέξω κι εγώ;) ξανά ερωτική εξομολόγηση. Ξανά μέσω μηνύματος, αυτή τη φορά με αφορμή. Μιας φωτογραφίας της που μου την έστειλε για να της πω τη γνώμη μου, αν είναι ωραία κλπ. Ένιωσα όμως τύψεις αυτή τη φορά η αλήθεια είναι γιατί της είχα υποσχεθεί ότι δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα για το θέμα αυτό ώστε να μη φέρω και την ίδια σε δύσκολη θέση. Η κοπελιά ατάραχη. Να μου λέει ότι δεν με ενοχλεί η συμπεριφορά σου, δεν με πειράζει που είσαι ερωτευμένος μαζί μου, δεν είσαι σαν τους άλλους, να στέλνεις ελεύθερα ότι μηνύματα θες, εσένα σε νιώθω πιο κοντά κλπ.
Να πω επίσης ότι όλων αυτών των μηνυμάτων είχαν προηγηθεί άλλες δύο έξοδοι για καφεδάκι, πάλι σε φιλικό επίπεδο, όμως η ουσία και αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι σε δύο βδομάδες μέσα βγήκαμε όσο δεν βγαίναμε ολόκληρο μήνα παλαιότερα.
Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι η κοπέλα γουστάρει. Αλλά δεν ανοίγεται και ενώ φαίνεται ότι μου δίνει όλο το "πράσινο φως" για κάποιο λόγο δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω το επόμενο βήμα. Ίσως να θέλει να γνωριστούμε καλύτερα, ίσως έχει άλλα στο μυαλό της να τη βασανίζουν, ποιος ξέρει; Πάντως δεν νομίζω ο λόγος να είναι ο πρώην για τον οποίον αμφιβάλλω κιόλας ότι ξαναέγινε νυν...
Ένα βράδυ (πόσο να αντέξω κι εγώ;) ξανά ερωτική εξομολόγηση. Ξανά μέσω μηνύματος, αυτή τη φορά με αφορμή. Μιας φωτογραφίας της που μου την έστειλε για να της πω τη γνώμη μου, αν είναι ωραία κλπ.
καλημερα απο την σπαστικια ανξιους...
πιστευω ο.τι η κοπελα οπως σου ειπα και στο θεμα του positive, γουσταρει τρελλα που σου αρεσει κ που εισαι ερωτευμενος..
εφοσον σεβεται την κατασταση σου..σε τσιγκλαει...τι θελει κ στελνει φωτος??
σαν να σου λεει "θαυμασε με"..
ακου αγορι μου...γτ τις γυναικες κανεις ποτε δεν εμαθε κ ουτε προκειται..
σου ειπα κ τις προαλλες...μας αρεσει η συλλογη θαυμαστων...να παιζουμε..να μας θελουν ..να μας θαυμαζουν...
οταν θελουμε κ εμεις απολυτα..πεφτουμε! απλα πεφτουμε στην αγκαλια του..
εφοσον εσυ νιωθεις τρελλα ερωτευμενος κ αυτη το ξερει..κ ενω εχει σχεση..εξακολουθει να "παιζει" με καποιον τροπο..κ δεν θυμωνεις! που ενω ξερει οτι εσυ την εχεις πατησει..αυτη εξακολουθει να σε ΤΣΙΓΚΛΑΕΙ!
να σου ξυνει την πληγουλα..ετσι γιατι γουσταρει.
μαζεψε το μυαλο σου κ συνελθε..θα πονεσεις ακομα περισσοτερο κ σου το λεω.
αν ηθελε θα ηταν ηδη μαζι σου.
κ αν δεν ειναι..σε δοκιμαζει κ σε κραταει για καβαντζα αν δεν τα παει καλα με τον "πρωην-νυν"
συνελθε κ κοψε κ προσπαθησε να πας παραπερα..
Ναι κάνουμε και πολύ προσωπικές συζητήσεις. Τον πρώην τον ανέφερε μόνο όταν της έκανα εξομολόγηση. Αρχίζω να πιστεύω όμως, από κάποια γεγονότα και από διάφορα άλλα που μου έχει πετάξει κατά καιρούς, ότι ήταν απλά μια δικαιολογία γιατί ίσως αιφνιδιάστηκε και έπρεπε να βρει κάτι να πει εκείνη τη στιγμή.
Αλλά δεν μπορώ να είμαι και σίγουρος. Και δεν θέλω φυσικά να ρωτήσω ξανά γι αυτό. Και από τη στιγμή που η ίδια δεν μου έχει πει κάτι άλλο δεν έχω το δικαίωμα να κάνω και το επόμενο βήμα.
"επομενο βημα" θα ηταν να της την πεσεις.
δεν ειναι επομενο βημα να ρωτησεις αν εχει σχεση η οχι.
αυτο μπορουμε να το ρωτησουμε σε οποιονδηποτε φιλο η και γνωστο μας.
ρωτα την.
Αυτό εννοώ κι εγώ "επόμενο βήμα", να της την πέσω, αλλά δεν μπορώ γιατί ξέρω ότι είναι σε σχέση. Μου το είπε ήδη μια φορά. Εγώ μπορεί να αμφιβάλλω ότι υπάρχει αλλά δεν θέλω και να τη ρωτάω συνέχεια γι αυτό. Δεν θέλω να φαίνομαι ούτε πιεστικός ούτε λιγούρης ούτε το κυριότερο ασυνεπής. Υποτίθεται της είπα ότι σέβομαι τη σχέση της και δεν θα αναφέρω ξανά τίποτα.
οκ, αστο αυτο.
για την υποθεση σου ειπα την γνωμη μου στο θεμα του ποζιτιφ.
αν ομως θελεις κατι να αλλαξει και να μην ταλαιπωρεισαι ετσι κι εσυ, κι επειδη ειδα οτι οταν αποφασισεις να απομακρυνθεις, εκεινη σε ψαχνει, αν θες κανε το εξης.
απομακρυνσου. κι οταν σε ψαξει πες της ξεκαθαρα οτι τα αισθηματα σου τα ξερει και να σε ψαξει να σε βρει μονο αν και εφοσον θελησει να εχετε κατι μαζι γιατι δεν μπορεις να μαζοχιζεσαι ετσι.
η θα ερθει η θα φυγει, παντως η ταλαιπωρια θα σταματησει.
εκτος να σου αρεσει να υποφερεις, τι να πω πια..
Φίλε, φτυσ' την λίγο μπας και κολλήσει...
Απλά τα πράγματα. Μην της δίνεις την εντύπωση ότι είσαι το σιγουράκι και το δεδομένο!
Αν δεις ότι η τύπισσα αρχίζει να σε ψάχνει, θα δούμε εν τέλει τι αισθάνεται.
Η άποψή μου για την δικιά σου, σου είναι γνωστή: θέλει να ακούει καλά λογάκια και να φτιάχνεται!
Μακάρι να βγω στο τέλος ψεύτης!
Όντως Remedy, κάθε φορά που εξαφανίζομαι εκείνη με ψάχνει. Το πρόβλημα όμως είναι ότι δεν μπορώ να ξεκόψω τελείως γιατί υπάρχει και μια δουλειά στη μέση. Δεν δουλεύουμε στον ίδιο χώρο βέβαια αλλά οι επιχειρήσεις μας συνεργάζονται οπότε υπάρχει και μια επαγγελματική (τις περισσότερες φορές) επικοινωνία.
Positive, δεν είναι άτομο που θέλει να ακούει καλά λόγια για να φτιάχνεται. Είναι πολύ όμορφη και εντυπωσιακή, της την πέφτουν αρκετοί και γνωρίζω και περίπτωση όπου κάποιος της την έπεσε και αυτή τον έκοψε μαχαίρι. Αλλά και πάλι να υποθέσουμε ότι όντως έτσι είναι, όλες οι γυναίκες θέλουν επιβεβαίωση από κάποιον που τις έλκει ερωτικά. Καμία γυναίκα δεν θα καθόταν να ακούει εξομολογήσεις και κοπλιμέντα από κάποιον που δεν γουστάρει (όσο κι αν τον συμπαθεί)... προτρέποντας τον μάλιστα να της γράφει ελεύθερα ότι θέλει!!!
Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι γουστάρει αλλά δεν ξέρω που κολλάει. Μπορεί να είναι η δουλειά, μπορεί να είναι όντως και ο πρώην. Προς το παρόν πάντως είμαι ανάμεσα σε δύο:
α) Να συνεχίσω αυτή την κατάσταση, να βγαίνουμε όλο και συχνότερα έξω, να γνωριστούμε καλύτερα και να πάει το πράγμα από μόνο του όπου πάει.
β) Να αγνοήσω ότι έχω πει περί σεβασμού και να της κάνω γερό ντου... και ότι βρέξει ας κατεβάσει!!