Ψυχολογεις καλα ανθρωπους , δις Κιουμπ ..........
Printable View
Eγω μπουκωσα μεχρι αηδιας εδω μεσα εξου και η απουσια μου.. περα απο το οτι αλλαξε η ζωη μου και δεν χαριεντιζομαι σε ενα φορουμ πια , εχω μπουκωσει τοσο πολυ απο το e psy που να τωρα μπηκα ετσι για μια βολτα και με επιασε αναφυλαξια :P
Τα φιλια μου σε ολους.
Το επίπεδο του φόρουμ το δείχνουν ο noumac και ο M87 στο θέμα ''Ψυχολογία και Χριστιανισμός''............
ευτυχως ειμαστε και εμεις και το κραταμε ψηλα με εντονο διαλογο μεν αλλα με επιχειρηματα... εκτος του σημειου που ο Μ87 εχασε την ψυχραιμια του και αρχισε της προσωπικες υβρεις οποτε αναγκαστηκα ακολουθησα...
για πες γουαι να μιλαμε για το αν πρεπει τα αγορακια να κανουν αποτριχώσεις? όπως εσυ?
αρα θεωρεις ότι αυτό κατε σε θα πρεπε να ναι το επιπεδο του φορουμ.. μελη που μιλανε για αποτριχώσεις... να προσβαλουν αλλα μελη όπως κανεις εσυ χωρις απαντηση με το αναλογο υφος?
ευγε νεε μου θα πας μπροστα... συνεχισε για τις αποτριχώσεις... και ασε εμας να μιλαμε για ψυχιατρικη και χριστιανισμο παρολες τις διαφωνιες μας
Πρώτον,δεν είπα εγώ ποιό πρέπει να είναι το επίπεδο του φόρουμ.
Δεύτερον,μην νομίζεις ότι δεν με έχουν προσβάλλει.Από όταν με προσέβαλλαν,ξεκίνησα να προσβάλλω και εγώ.
Τρίτον,δεν καταφέρνεις κάτι με την ειρωνεία.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.