Ρε παιδιά οι ποινες δεν σβήνονται πάνω στο μήνα? Τι μένουν αιωνίως και σε κυνηγάνε?
Printable View
Ρε παιδιά οι ποινες δεν σβήνονται πάνω στο μήνα? Τι μένουν αιωνίως και σε κυνηγάνε?
στον κοκκοτα τα φορτωσες...δεν ξερω αν το προσεξες???χαχ
χααχαχ. δεν ξερω...ελα οκ..ελιωσες μια βδομαδα διαβασμα..αραξε λιγο τωρα..κανε ενα διαλειμμα..θα καειειειεις!
εγω σε λιγο σχολαω...γιουπιιιιιιιιι
Οχι ρε παιδιά μην σκοτώνεστε να μ΄απαντήσετε!
Σβηνονται , μην ανησυχεις , γιανα σε διωξουν απο το φορουμ , πρεπει να εχεις η διπλο προφιλ ( ενα μελος εξαιρεται ) , η να βριζεις χυδαιοτατα συνεχως ..........το να γραφεις σαχλες , ειναι απολυτως αποδεκτο ( οχι εσυ βεβαια ) , παραξενο φορουμ ....εγω εχω 5 παρατηρησεις , και Ωωωωπ , ναμαι εδω ακομη .........να γραφω τις δικες μου σαχλες .........
ρε παιδια..εκεινο το παιδι που ελεγε οτι δεν υπαρχει λογος να ζει..παρατηρησα οτι δεν ξανααπαντησε κ καπως στενοχωρηθηκα..λετε να εκανε καμια μαλακια?
πφφφ
Mπααα . αυτους που δεν μιλανε καθολου να φοβασαι ............εχουν απειλησει γι αυτοκτονια εδω μεσα , καμμια 20αρια , ευκολα ο λες , δυσκολα το κανεις ...................οταν στα 23 μου , αυτοκτονησε ο κολλητος μου , δεν ειχε πει κουβεντα γιαυτοκτονια , ακομη κι αυτοι που κοβονται , ειναι ενας αρρωστημενος τροπος να τραβηξουν την προσοχη .......
ναι το εχω ακουσει αυτο που λες οτι συνηθως αυτος που αυτοκτονει δεν το λεει..που σημαινει οτι απλα θελει σημασια..τι να πω ευχομαι ολα καλα..
ναι εχεις καποιο δικιο σε αυτο Μακ, οι περισσοτεροι οταν αναφερονται στην αυτοκτονια, ειναι σιγουρο πως δεν θα το τολμησουν να το κανουν...Αυτοι που το κανουν εν τελη ειναι απο αυτους που δεν περιμενες...Προσφατα, ακουσα ενα περιστατικο αυτοχειρα στον τοπο μου, ο τυπος ουτε στην γυναικα του δεν ειπε κατι! Απλα ειπε παω να κανω μπανιο και οταν πηγε εβαλε θηλια στον λαιμο του...
ο λιαντινης ειχε ωραια αυτοκτονια... πηρε το σακιδιακι του πηγε στον ταυγετο μπηκε σε μια σπηλια τσακισε μισο μπουκαλι κρασι και ηπιε από ότι λενε κωνιο... εδωσε εντολη σε έναν ξαδελφο για το που θα ηταν το πτωμα του να παει τις αρχες μετα από 7 χρονια όπως και εγινε...
κριμα παντως να φτανει καποιος στην αυτοκτονια...
υπερπαραγωγη ο τυπος...ετσι?οχι αστεια τωρα ..πεταγματα απο το μπαλκονι..δαχτυλο στην πριζα, καρτελα χαπιων κλπ....
κ ωραιο σκηνικο κ ωραια σκηνοθεσια...ευγε του..