ferro μου δεν υπάρχει δυνατότητα να φύγεις από αυτό το περιβάλλον αφού σε κάνει χειρότερα?Να μείνεις μόνη σου?
Printable View
ferro μου δεν υπάρχει δυνατότητα να φύγεις από αυτό το περιβάλλον αφού σε κάνει χειρότερα?Να μείνεις μόνη σου?
οχι γιατι δεν εχω εισοδημα,περα απο το χαρτζιλικι.
Ferro, τι γινεται? Εισαι καλύτερα σήμερα? Κανε κουραγιο, ολοι εχουμε σκαμπανεβάσματα. Ειχες πει παλαιοτερα οτι δεν εισαι σε θεση να δουλέψεις. Πολυ φοβαμαι πως αν θες να φυγεις από αυτο το περιβάλλον η δουλειά ειναι μονοδρομος. Αρχισες να ψαχνεις για καμια δουλειά?
έχεις απόλυτο δίκιο σε αυτό,απλά περιμένω να ορθοποδήσω λιγάκι,γιατί αν παω χαλια ψυχολογικά στη δουλειά και τα παρατησω απο την πρωτη μερα θα ειναι μια ακομα ήττα για μενα και μετα θα γινω ακομη πιο χαλια....
γραφω και παλι γιατι δεν ειμαι καθολου καλα.η καταθλιψη με πνιγει εδω και δυο μηνες.οσο σκεφτομαι πως πλησιαζει η μερα του πασχα και θα ερθουν εδω καποιοι συγγενεις που δεν ξερουν πολλα για το προβλημα μου και γω θα ειμαι χαλια πεφτω χειροτερα.
παιρνω φαρμακα,ερχεται και η γιατρος στο σπιτι,μιλαω στο τηλ με καποιες αγαπημενες φιλες μου,παρολα αυτα ειμαι χαλια.
εχω πεσει πολυ βρε παιδια.παρααα πολυ....
Λυπάμαι πολύ ferro μου που δεν είσαι καλά. :(
Κι εγώ είμαι πολύ πεσμένη αυτό το καιρό.Θα το παλέψουμε όμως,όπως μπορούμε.
Σιδερένια ,
Θέλω να ξέρεις πως όσο κάτω και αν είσαι ΤΩΡΑ αυτό δεν σημαίνει ότι θα είσαι έτσι ΑΥΡΙΟ.
Μπορεί το αύριο να μην είναι κυριολεκτικό αλλά τι είναι 5-10 μέρες ακόμα για μία Σιδερένια.......
Όσο για τις γιορτές και τους συγγενείς κλπ για σκέψου ότι με όλους αυτούς γύρω γύρω μπορεί και να ξεχαστείς ή μπορεί και να μη προλαβαίνεις να είσαι χάλια γιατί θα είσαι παραζαλισμένη. (αυτό το έγραψα ώς κάπως αστείο αλλα αν δε σου φανεί αστείο μη νομίζεις ότι είναι και από τα καλίτερα που έχεις διαβάσει......)
Ασε που ποτέ δεν ξέρεις. Ενας συγγενής σου μπορεί να σε βοηθήσει όσο κανένας άλλος. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι έχει περάσει ο κάθε ένας και το ποιός μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να σε καταλάβει και (αν γίνεται ή όσο γίνεται) να σε ξαλαφρώσει
φερρό, εύχομαι γρήγορα να επανέλθεις.
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
περνάω χοντρό λούκι.
δυο φορές πήγα στα επίγοντα γιατί είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις.
δεν με κράτησαν μέσα γιατί δέχονταν μόνο εισαγγελικά περιστατικά.προχθες πάλι ήμουν στο τσακ να κάνω μια βόλτα προς το δρομοκαιτειο που εφημερευε αλλα η μανα μου με κρατησε στο τσακ να μην παω γιατι πιστευει οτι εκει μεσα θα ειναι χειροτερα.
το κακό είναι οτι ενω εγω ειμαι σε αυτη την κατασταση,το περιβαλλον στο σπιτι ειναι χαλια.μονο ο πατερας μου με καταλαβαινει αλλα και κεινος με ολα τα προβληματα-τα οικογενειακα και τα δικα μου-εχει φτασει στα ορια του....
και οι φιλες μου δεν με καταλαβαινουν.εγω δλδ να ειμαι σε φαση να θελω να φουνταρω και εκεινες μου λενε \"βρες δουλεια\".με την κατασταση μου και τα φαρμακα που παιρνω,αν βρω δουλεια θα τα παρατησω σε μια μερα,για να μην πω καλυτερα σε μία ώρα....
Εντάξει,σου το λένε οι φίλες σου στην προσπάθειά τους να σε βοηθήσουν.Δεν μπορούμε να έχουμε την απαίτηση να μας καταλαβαίνουν ακριβώς οι άλλοι.Σημασία έχει ότι είναι δίπλα σου και προσπαθούν να σε στηρίξουν.Δεν είναι λίγο αυτό.
δικιο εχεις νταλια μου.καμια φορα γινομαι αχαριστη.ειναι πολυ σημαντικο που εχω φιλες.το μονο κακο ειναι οτι τις βλεπω ψιλοσπανια λογω του οτι εγω απο τη μια ειμαι πολυ δυσκινητη στις διαδρομες(για να παω σπιτι τους) και εκεινες εχουν πολλες υποχρεωσεις.(μενουν και τρομερα μακρυα μου...)ευγνωμονω τον εφευρετη του τηλεφωνου πάντως!!!!:D
Quote:
Originally posted by ferro
σας ευχαριστώ πολύ παιδιά.
περνάω χοντρό λούκι.
δυο φορές πήγα στα επίγοντα γιατί είχα αυτοκαταστροφικές τάσεις.
δεν με κράτησαν μέσα γιατί δέχονταν μόνο εισαγγελικά περιστατικά.προχθες πάλι ήμουν στο τσακ να κάνω μια βόλτα προς το δρομοκαιτειο που εφημερευε αλλα η μανα μου με κρατησε στο τσακ να μην παω γιατι πιστευει οτι εκει μεσα θα ειναι χειροτερα.
το κακό είναι οτι ενω εγω ειμαι σε αυτη την κατασταση,το περιβαλλον στο σπιτι ειναι χαλια.μονο ο πατερας μου με καταλαβαινει αλλα και κεινος με ολα τα προβληματα-τα οικογενειακα και τα δικα μου-εχει φτασει στα ορια του....
και οι φιλες μου δεν με καταλαβαινουν.εγω δλδ να ειμαι σε φαση να θελω να φουνταρω και εκεινες μου λενε \"βρες δουλεια\".με την κατασταση μου και τα φαρμακα που παιρνω,αν βρω δουλεια θα τα παρατησω σε μια μερα,για να μην πω καλυτερα σε μία ώρα....
ferro, στο ψυχιατρείο που είπες, ούτε για πλάκα.τι φάρμακα παίρνεις?αν θυμάμαι καλά έπινες αλκοόλ.συνεχίζεις?σε ρωτάω, όχι για σου τη πω.αλλά για να καταλάβω.γερά.
arktos μου, το αλκοολ αποφασισα να το κοψω γιατι την τελευταια φορα που ηπια εγινα χαλια ψυχολογικα.μου λειπει βεβαια παρα πολυ αλλα τι να κανουμε.οι γονεις μου,με εχουν απειλισει οτι αν δεν κοψω το αλκοολ θα σταματησουν να μου δινουν χρηματα.ισως μονο για αυτο δεν πινω...
τα φαρμακα που παιρνω ειναι zyprexa,remeron,zoloft kai lexotanil.
καλά έκανες και έκοψες το αλκοόλ.αν και σου μιλάει μία που ποτέ δεν το έπραξε.πίστεψε με, ξέρω πως είναι να πηγαίνεις στο δρομοκαίτειο για βοήθεια όταν σε πιάνουν τα αυτοκαταστροφικά σου.εγώ όταν είχα πάει τους έλεγα : κρατήστε με μέσα, θα κάνω κακό στον ευατό μου και μου απαντήσαν πως υπάρχει ένα κρεβάτι μόνο στα βαριά περιστατικά, στους παπούδες.λούης έγινα, με το ταβόρ στο στόμα.θα την βρεις την άκρη, φερρό.πάντα ανοιχτή για κουβέντα και σε ότι βοήθεια θελήσεις.αν θέλεις, στείλε υ2υ, να πούμε περισσότερα.:)
Μπράβο που μπόρεσες και το έκοψες το αλκόολ.Ακόμα και αν ο λόγος είναι οτι σε απείλησαν οι γονείς σου,πάλι το όφελος δικό σου είναι.
Και συμφωνώ με την αρκτο,μην καταφύγεις στο ψυχιατρείο.Προσπάθησε να τα καταφέρεις με τη βοήθεια της γιατρού σου,των δικών σου και των φαρμάκων.Μέσα μπορεί να γίνεις χειρότερα.