Για αυτό, εκτός από το παιχνίδι με τους ρόλους, ΠΡΕΠΕΙ να εκπαιδεύσουμε τα συναισθήματά μας, αν υπάρχει τέτοια έκφραση, να μην αφηνόμαστε τυφλά χωρίς να σκεφτόμαστε...Γιατί μετά θα κοπανάμε τα κεφαλάκια μας στον τοίχο...
Printable View
Για αυτό, εκτός από το παιχνίδι με τους ρόλους, ΠΡΕΠΕΙ να εκπαιδεύσουμε τα συναισθήματά μας, αν υπάρχει τέτοια έκφραση, να μην αφηνόμαστε τυφλά χωρίς να σκεφτόμαστε...Γιατί μετά θα κοπανάμε τα κεφαλάκια μας στον τοίχο...
Από την άλλη πάλι δεν είναι εκμετάλλευση, αφού δεν έχετε να κερδίσετε κάτι από κάποιον κάποια, αφού δεν θα σας ταιριάζει, απλά θα τους δώσετε πόδι μια ώρα αρχύτερα, δεν είναι εξαπάτηση δηλαδή.......ξέρω γω......οι άλλοι κάνουν τους καλούς για να σας κρατήσουν υποθέτω.....ο μακ κάνει τον καλό για να την στείλει στον αγύριστο! το αντίθετο δηλαδή........
Ακριβως ρεμ , αυτο κανω , το κανω για να προφυλαξω τον εαυτο μου , δεν εχω κανα βιτσιο να κανω το ' καλο παιδι '- που θεωρω οτι ειμαι - οχι για να ξαποστελνω γυναικες , θαταν πολυ αρρωστημενο αυτο , και τα συμπερασματα μου , πανω στον μηνα , ταχω βγαλει , και νωριτερα ακομη .....................και ειτε εχω φυγει , ειτε καθομαι .......
Kάνει το καλό παιδί για να κερδίσει τις εντυπώσεις, να ξεδιπλώσει η άλλη το χαρακτήρα της, να κερδίσει την εμπιστοσύνη της και να τσεκάρει αν όντως τη γουστάρει για να προχωρήσει...
Οπως και οι γυναίκες παίζουν το ρόλο της γλυκιάς, υπάκουης, βολικής για να νιώσει άνετα ο αλλος, κυρίαρχος του παιχνιδιού και υπογείως να τον φέρουν με τα νερά τους...
Βρε Μαρα , σορυ που γελαω τωρα που το διαβαζω !!! δεν κανω κατι για να κερδισω τις εντυπωσεις , ειμαι παντα ο εαυτος μου , δεν ειμαι Dr. Τζεκυλ και Μr.Χαυντ !!! αν κερδισω τις εντυπωσεις , θα τις κερδισω γι αυτο που ειμαι , δεν παρεκκλινω απο τον εαυτο μου , παντα κερδιζω την εμπιστοσυνη της αλλης , ειμαι αξιοπιστος , αλλα κανω λιγο τον ανεκτικο, ενω δεν ειμαι καθολου σε πολλα πραματα , οποτε η αλλη βγαζει τον πραματικο της χαρακτηρα , κι εγω τα συμπερασματα μου .............και δεν εχω καμμια απολυτως διαθεση να ειμαι ο ' κυριαρχος του παιχνιδιου ' , αν γινω , εχω βαρεθει κι εχω φυγει , μαρεσουν οι δυναμικες γυναικες , οι ανεξαρτητες , οχι ομως οι κυριαρχικες και καταπιεστικες .......................μια σαν εμενα θελω ....τα ομωνυμα ελκονται...............