Δεν με πήρανε τελικά στην συνέντευξη με το νοσοκομείο που έκανα. Είπανε ότι δεν είναι καλά τα αγγλικά μου. Ε μα και αυτοί τι περιμένουνε όταν δεν τα εξασκώ καθόλου αν πάω εκεί θα βελτιωθώ.
Printable View
Δεν με πήρανε τελικά στην συνέντευξη με το νοσοκομείο που έκανα. Είπανε ότι δεν είναι καλά τα αγγλικά μου. Ε μα και αυτοί τι περιμένουνε όταν δεν τα εξασκώ καθόλου αν πάω εκεί θα βελτιωθώ.
Δεν πειράζει δελφινάκι! Πάμε για άλλα, εσύ να σαι καλά!
Χτες πήρε το μάτι μου μια εφημερίδα (μου φαόνεται η Δημοκρατία ήταν) που έγραφε οτι θα κάνουν πάρα πολλές προσλήψεις νοσηλευτών (νομίζω 3000). Για κοίταξέ το...
Θέλω πολύ να φύγω στην Αγγλία πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Πιστεύω ότι θα περάσω τελικά στην συνέντευξη γιατί και παλιότερα ήθελα να πάω και με είχανε πάρει από 2 γηροκομείο. Πιστεύω ότι και τώρα θα περάσω. Φοβάμαι όμως πολύ τον αδελφό μου να μην μου φέρει κανένα εμπόδιο.
δελφινι για μενα πηγαινε οπως εισαι....μπορει να αλλαξει και ολη σου η ζωη...
εδω π εισαι τι κανεις ?τιποτα
και καλη αρχη σ ευχομαι
Με το καλό! :)
Μακάρι ελπίζω όλα να πάνε καλά και να στεριώσω να βγάζω λεφτά να γίνω ανεξάρτητη επιτέλους!!! Βαρέθηκα να είμαι 41 χρονών και να εξαρτώμαι από τους γονείς μου.
Λοιπόν παιδιά μου συνέβη κάτι παράξενο με έναν Ελληνοαιγύπτιο . Αυτός διατηρεί γραφείο ευρέως εργασίας στην Αγγλία. Απευθύνθηκα λοιπόν σε ένα ελληνικό γραφείο ευρέσεως εργασίας εδώ και αυτός έχει διασυνδέσεις με αυτόν εκεί πάνω. Στην αρχή μου μιλούσε πολύ καλό και θα σου βρω δουλειά και τα λοιπά και συναντηθήκαμε κιόλας και με τους γονείς μου και μετά ενώ ήμουνα έτοιμη να δώσω συνέντευξη με ένα νοσοκομείο μου είπε τελευταία στιγμή ότι δεν θα κάνω την συνέντευξη γιατί έβγαλε από το μυαλό του ότι εγώ δεν διάβασα επειδή του είχα πει έτσι τυχαία ότι εγώ θα πήγαινα στα ρωσικά και σε μια δουλειά που με έβαλε η μαμά μου την προηγούμενη μένα ενώ διάβαζα για μια βδομάδα πριν. Συγχίστηκα τόσο πολύ που τον έβρισα και από τότε έχω ενοχές και φοβάμαι μην τον συναντήσω στον δρόμο μου. Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου!!!