Originally Posted by
fractal11
Καλησπερα σας... Θα ηθελα να μοιραστω εδω μαζι σας το θεμα που αντιμετωπιζω στη σχεση μου, διοτι δεν αισθανομαι ανετα να το μοιραστω με κανεναν. Εχω σχεση τα τελευταια 5 χρονια μ' εναν ανθρωπο που ειναι σε γενικες γραμμες υπεροχος. Ειναι τρυφερος, αστειος, με ομορφη ψυχη, τον θαυμαζω πολυ για το μυαλο και το χαρακτηρα του και γενικως ταιριαζει πολυ στα χνοτα μου. Ειμαστε και οι δυο ατομα που δεν αγαπαμε καθολου τις διχως λογο εντασεις και τους ανουσιους τσακωμους οπως βλεπουμε πολυ συχνα να εχουν συνομιλικα ζευγαρια (εκεινος 27, εγω 26). Υπαρχει, ομως, ενα βασικο προβλημα. Εχω παψει εδω και πολυ καιρο να ευχαριστιεμαι το σεξ μαζι του. Οχι παντα, αλλα τις περισσοτερες φορες. Αυτο που συμβαινει ειναι, απ' οσο ακουω, ενα αρκετα συχνο προβλημα των αντρων, δηλαδη τ' οτι εκσπερματωνει πολυ γρηγορα, με αποτελεσμα εγω να μην προλαβαινω να ευχαριστηθω σχεδον καθολου την επαφη μας. Αυτο ειναι κατι που δε συνεβαινε απο την αρχη καθε φορα που ερχομασταν σε επαφη, μονο καποιες λιγες φορες. Συμβαινει ομως σιγουρα τα τελευταια 3 περιπου χρονια σχεδον παντα. Οπως θα φανταζεστε εχω προσπαθησει, χωρις να θιξω καθολου το ζητημα ευθεως, να βελτιωσω την ολη κατασταση ζητωντας περισσοτερα προκαταρκτικα ή "κοβοντας" το ενδιαμεσα προκειμενου να καθυστερησει η εκσπερματωση. Δυστυχως, ομως, δεν εχω δει καποια αλλαγη, τουλαχιστον οχι αξιοσημειωτη. Ολο αυτο εμενα με κανει πρωτον να μην αναζηταω πια με την ιδια ορεξη την ερωτικη επαφη μας και δευτερον οταν εχουμε επαφη να μην μπορω να αποβαλλω απ το μυαλο μου το οτι σε 2-3 λεπτα θα εχει τελειωσει και θα μεινω γι ακομα μια φορα ανικανοποιητη. Με στενοχωρει που ειναι κατα τ' αλλα τοσο ιδανικος συντροφος, αλλα δεν μπορω να ευχαριστηθω αυτο το κομματι της σχεσης μας. Θα ηθελα να μου πειτε τις γνωμες σας και ευπροσδεκτη οποιαδηποτε συμβουλη. Ευχαριστω εκ των προτερων.