akis1, χαίρομαι που έχεις βρει το μυστικό της ευτυχίας. Εγώ ακόμα το ψάχνω... Όσο για τις καφρίλες έχουν πάντα διττή φορά! Επίσης, δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο με τον όρο "κάφρος".
Printable View
akis1, χαίρομαι που έχεις βρει το μυστικό της ευτυχίας. Εγώ ακόμα το ψάχνω... Όσο για τις καφρίλες έχουν πάντα διττή φορά! Επίσης, δεν ξέρω αν εννοούμε το ίδιο με τον όρο "κάφρος".
Δεν ξέρω αν εννούμε το ίδιο, πάντως συνώνυμα της λέξης κάφρος είναι: άξεστος, απολίτιστος, αφιλότιμος.
να ξέρεις... ο αστείος πάντα θα κατακτάει αυτό που θέλει...! :)
όταν το καταφέρετε όλοι σας και δείτε την ζωή με περισσότερη τρελα τότε θα αλλάξει η ζωή σας ριζικά... θα είστε κάθε στιγμή ευτυχισμένη και τίποτα δεν θα σας πληγώσει ποτε..
αν δεν παλέψετε με τον ευτώ σας δεν θα βρείτε το μυστικό τις ευτυχίας... ψάξτε το.. ασχοληθείτε λίγο με διαλογισμό στην τελική... μην σκέφτεστε αρνητικά... αλλάξτε το όσο είναι νωρίς... η ζωή είναι μικρή και πρέπει να την ζήσουμε όπως πρέπει...
εσείς γιατί ακόμα κάθεστε και λέτε πως δεν μπορείτε συνεχεια? αυτό σας αρρωσταίνει... στην τελική το μυαλό είναι η αιτια για όλα...
ακούστε ένα άτομο που ξεπέρασε όλα του τα προβλήματα διασκεδάζοντας... βγαίνοντας έξω κάθε μέρα και ας πάθαινα και 10 κρίσης πανικού μαζεμένες... εγώ δεν το έβαλα όμως ποτε κάτω... προσπαθήστε και εσείς.. όταν καταλάβετε ότι τίποτα δεν μπορεί να σας συμβεί τότε θα νιώσετε πως μπορείτε να είστε δυνατός σαν χαρακτήρας...
έτσι έμαθα να ζω... :)
"Το ότι τίποτα δεν μπορεί να μου συμβεί" λίγο αλλαζονικό μου φαίνεται, εγώ τουλάχιστον δεν νιώθω ότι είμαι στο απυρόβλητο! Σου είπα και σε άλλο post, μπράβο σου, που έχεις βρει την ευτυχία και την λύση για όλα σου τα προβλήματα, αλλά δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε όλοι όπως εσύ. Ο καθένας έχει τον τρόπο του να αντιμετωπίζει ή να μην αντιμετωπίζει τα προβλήματα του! Και γενικά ο καθένας μπροστά στο πρόβλημα του είναι διαφορετικός κι αυτό σχετίζεται με πολλούς παράγοντες. Επίσης και το κάθε πρόβλημα είναι διαφορετικό. Και παρεπιπτόντως σε forum ψυχολογικής υποστήριξης βρίσκεσαι, τι περίμενες να διαβάσεις!...
Ακη. Και αστεια κανω και γελαω, και χιουμορ εχω. Αλλα μετα απο 30 σχεδον χρονια ζωης δεν εχω καταφερει τιποτα στο θεμα ερωτα.
Αν πλησιασω γυναικα και της πω τα αισθηματα μου θα αρχισει τις ηλιθιες δικαιολογιες, του στυλ... Δε με αφηνουν οι γονεις μου να κανω σχεση.... (Το εχω παθει)
Και παρολαυτα την πειραζα παρολο που με πονεσε, και της ελεγα "εε δεν πειραζει τοτε, ας μην κανουμε σχεση. Κατι αλλο θα κανουμε"
Δεν αρεσω.....
Έρις: και όμως τίποτα δεν μπορεί να συμβεί όσες κρίσης πανικού και αν πάθεις... ακόμα και αν νιώσεις εκκινεί την ώρα ότι χάνεσαι.. όταν πει κάποιος στον ευατό του κάτι και έχει πείσμα θα ξεπεράσει τα πάντα.. θέλει παρα πολύ δύναμη για να το κανεις auto... δεν είναι εύκολο... αλλα αν κάποιος επιχείρηση να αντέχει όλα τα συμτώματα που θα πάθει σε μια στιγμή εντονου άγχους τότε όσο περνάνε η μέρες θα θεραπεύεται...! όσο ήμουνα κλεισμένος ένα διάστημα ήμουνα συνεχεια άρρωστος... και έτρεχα στο νοσοκομεία γιατί νόμιζα ότι έχω κάτι σοβαρό... τώρα όλα αλλάξανε... και είμαι τόσο ευχισμενος και πραγματικά θέλω όλοι όσοι υποφέρουνε από auto το βάσανο τις κρίσης πανικού να βρούνε την δύναμη όπως εγώ και να τις ξεπεράσουνε...
είναι τόσο ωραίο να ξυπνάς το πρωί και να είναι η κάθε μέρα σαν μια καινούρια μέρα...!! :)
μήπως δεν βρίσκεις τις κατάλληλες? δεν ύπαρxει περίπτωση να μην αρέσεις σε καμια κοπέλα... υπάρχουνε και αυτές που δεν κοιτάνε να είναι ο άλλος ο πιο όμορφος.. αλλα κοιτάνε εσωτερικά τα συναισθήματα κάθε ανθρώπου..
βγάλε την σκέψη ότι δεν αρέσεις... σκέψου θετικά και τα καλύτερα έρχονται...
και ένας φίλος αυτά μου έλεγε ότι δεν αρέσει σε καμια κοπέλα... επειδή αυτός πίστευε έτσι... και όμως δεν ήτανε ότι δεν άρεσε σε κάποια κοπέλα.. αλλα δεν ήξερε τον τρόπο να την κερδίσει...
Τις κρίσεις πανικού και τις φοβίες μου κι εγώ έμαθα να τις ελέγχω χωρίς ειδικό και χωρίς αγωγή. Και το πρώτο επεισόδιο κατάθλιψης το πέρασα χωρίς αγωγή και χωρίς ειδικό. Τώρα βρίσκομαι στο δεύτερο, όχι τόσο βαρύ, κάνω ψυχοθεραπεία και το προσπαθώ.... αλλά μιλάς με μία καταθλιπτική... τον τελευταίο καιρό ότι πιο χαρούμενο έχω, είναι το black χιούμορ μου!