Άμα πέσεις σε καψουροκατασταση θα καταλάβεις τι λέμε
Printable View
Άμα πέσεις σε καψουροκατασταση θα καταλάβεις τι λέμε
[QUOTE=nick190813;651974]Μωρε εγώ να το πω στον φίλο μου να του το πει αλλά και τι με αυτό,θα γυρίσει και θα του πει ότι όσο ντροπαλή και να είναι μπορεί να μου δείξει κάτι,άσε που δεν νομίζω ότι τώρα τον πολύ νοιάζει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει έχει ξενερώσει,ο καθένας βασικά στη θέση του έτσι θα αντιδρούσε!!
Γιατί αυτός που έδειξε οτι σε θέλει τι έπαθε δηλαδή; Μια χαρά συνεχίζετε και κάνετε παρέα και σας αντικρίζει όλους κι ας τον έδιωχνες εσυ!
Νομίζω πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό τώρα ενώ τα πράγματα είναι απλά. Λες οτι έχεις μετανιώσει για την συμπεριφορά σου και αναγνωρίζεις οτι αυτή ήταν που τον απομάκρυνε. Διόρθωσε το λοιπόν! Δεν σου λέω να πας ευθέως και να του πεις οτι τον θες (μάλλον δεν το ξέρεις κιόλας από οτι αντιλαμβάνομαι) αλλά μπορείς να του προτείνεις να βγείτε δυο σας για αρχή. Από κει θα δεις την αντίδραση του κι αν ενδιαφέρεται ή οχι. Αν δεχτεί και βγείτε κάντου μια κουβέντα και εξήγησε του οτι σου άρεσε η συμπεριφορά που είχε απέναντι σου, οτι τον συμπαθείς πολύ κτλ κι οτι άθελα σου τον απομάκρυνες.
Καταλαβαίνεις και μόνη σου οτι αν δεν κάνεις τίποτα ο άλλος απλώς θα μείνει με την αίσθηση οτι δεν ενδιαφέρεσαι ή θα βαρεθεί να σε κυνηγάει και κάποια στιγμή θα πάψει να ασχολείται τελείως. Τώρα που είναι νωρίς ακόμα λοιπόν, κάνε κάτι! Δεν έγινε και τίποτα αν του πεις να βγείτε δυο σας γιατί θες να του μιλήσεις. Μπορείς να του εξηγήσεις οτι νιώθεις άσχημα με την συμπεριφορά που είχες απέναντι του. Για τους φίλους σας γιατί ανησυχείς; Αφού λες οτι ήδη ξέρουν πώς νιώθεις.
Ώρα για ανέκδοτο
Τι μαλακασ ο Τάκης όλο μου την πέφτει
Φιλενάδα άκουσα την έχει μέχρι το γόνατο
Ρε συ του μιλάω άσχημα του καυμενου
Βγαλμένα από τη ζωή ότι σασ λέω
Μη φοβάσαι καταλαβαίνω ότι είσαι εντελώς άπειρη απλά άκου εγώ τι θα έκανα στη θέση σου....θα του έστελνα φβ μήνυμα να δω τι κάνει...θα του έπιανα κουβέντα ..θα του ανέβαζα στο τσατ το τραγούδι που ξέρω ότι του αρέσει και θα έβαζα φατσουλες με φιλάκια ή καρδούλες..αφού ντρεπεσαι να του μιλήσεις κάνε το γραπτώς έμμεσα ....άρχισε να έχεις μια επικοινωνία καθημερινή μαζί του γραπτή και στη πάρεα όταν βρισκεστε κοίταζε τον στα μάτια για ώρα και χαμογέλασε του ή πες του ένα ανέκδοτο και χαϊδέψε τον στη πλάτη δήθεν αυθόρμητα ή κλείσε του το μάτι ... λιγο να παρει μπροστά
μην υπεραναλυεις....δεν είναι κακο να δείξεις σε κάποιον ότι σ αρέσει ..μη σκέφτεσαι ότι εκτειθεσαι και εκείνος έχει εκτεθει με το να δείξει το ενδιαφέρον ...είναι εύκολο είναι στη πάρεα σου...Πρότεινε να πάτε να δείτε μια ταινία όλοι μαζί πήγαινε κάτσε δίπλα του πάρε ποπ κορν να τρώτε οι δύο σας και ταισε τον για πλάκα....Μην σε νοιάζει τι νιώθει αυτός τώρα...αυτός έκανε τη κίνηση του κάνε κ εσύ τη δική σου για να είσαι εντάξει...αν κομπλαρεις τόσο κανονίστε όλοι μαζί να βγείτε για ποτο ένα βράδυ..πιες λίγο να χαλαρώσεις και εκει που θα διασκεδαζετε πιάσε τον να χόρεψετε πλησιάσε τον δείξε αυτό π θες και άσε τα υπόλοιπα πάνω του....οι ντροπες, η απειρία και οι στιγμές φεύγουνε...αν δεν δοκιμάσεις εσύ θα χάσεις είναι κριμα ...του αρεσεις κ σ αρέσει ..make it happen ;) μακαρι να ήμουν στη θέση σου αχχ
δεν
πειραζει, οπως ξενερωσε ετσι θα ξανανερωσει αν σε δει να ενδιαφερεσαι.
ασε τον φιλο σου και κανε καποια κινηση εσυ. οπως εχουν γινει τα πραγματα δεν σε σωζει ο φιλος, πρεπει να δει οτι κατι αλλαξε με εσενα .
ετσι κι αλλωις την χιλοπιτα την εφαγες ηδη.. δεν εχεις να φοβασαι κατι. τι παραπανω θα σου κανει? μηνυση?
Εγώ πάντως συμφωνώ με την ρεμεντυ....από τη στιγμή π έδειξε ενδιαφέρον σημαίνει ότι σε έχει δει ερωτικά ...απλώς ξενέρωσε ..λογικο είναι φαντάσου να φλερτάρειΣ με υπομονή κάποιον κ εκείνος να είμαι ψυχρός κ απομακρος χωρίς ν σ δίνει σημάδια ...θα βαριοσουν αργά ή γρήγορα..όμως αν του δειξεις ενδιαφέρον θα τι ξαναπάει από την αρχή...δεν είναι αργά .....εκτός κ αν πρόλαβε και καπαρώσε άλλη ;)
Ευτυχώς που δεν φαίνεται η ηττοπάθειά σου!
Βγήκατε καθόλου από το τότε που άνοιξες το θέμα?
Εστειλες κάνα μήνυμα?
Έκανες τίποτα ή το άφησες ???????????
Μα είναι η αλήθεια,ναι βγήκαμε δυο φορες μέσα στην εβδομάδα!!Δεν έχω καταλάβει τι κάνει ειλικρινά μια δείχνει ότι δεν θέλει καθόλου να γίνει κάτι διότι και τις δυο φορες που βγήκαμε πήγε και κάθισε στην αλλη άκρη του τραπεζιού ενώ υπήρχε θέση δίπλα μου,και γενικά είναι πολύ ψυχρός και από την αλλη όλο και πετάει σπόντες και επανέρχεται το θέμα στην επιφάνεια!!Ειλικρινα δεν ξέρω τι κάνει ούτε τι σκέφτεται με έχει μπερδέψει,δεν νομίζω ομως να περιμένω για πολύ ακόμη!!!Σκεφτομαι πολύ σοβαρά να το γυρίσω και εγώ στο τελείως φιλικό να ηρεμήσουμε όλοι μια και καληηη!!