γτ να μην κανει?κανει πως δεν κανει...καθε μερα πινω νεροφιδης ειμαι χχαχαχα :p και σ λιγο μπουκαλακι μ περιμενει..εχουμε τεταρτατικο θεμα
να σου πω εγω τα κραταω κατι τετοια....θελω tin crystal brut 2002 .....:cool:
Printable View
ειμαι σε πολυ δυσκολη φαση. αυτα που λεω τα εννοω. δεν εχω ξανανιωσει τοσο χαμενη και με τοσο πανικο ολες αυτες τις μερες. εχω πεσει στο τρυπακι που πιστευω οτι θαναι ο,τι χειροτερο. και ηρθα εδω αγγλια πριν λιγες εβδομαδες, οποτε και η μοναξια μεχει ξεκανει λιγο.
ναι. θεμα διαβιωσης. αφου δεν εχει δουλειες ελλαδα τι ρωτας :P
ναι πιεστηκα πολυ. εκλαιγα καθε μερα κυριολεκτικα και ημουν τερμα στενοχωρημενη.
ναι τους τοπα..αλλα μουπαν πως δεν εχει σχεση με στρεςς κτλ .. οτι σιγουρα ειναι κατι. γιαυτο κ αγχωνομαι, αν εχουν δικιο ειναι κατι απαυτα που ειπαν.
12 το βραδυ σχεδον, εβλεπα video κ γυρισα κοιταξα το παραθυρο κ ηταν θολο. κοιταω το πισι κ ηταν οκ. ξανακοιταω παραθυρο ηταν θολο...παω κουζινα..κ εβλεπα θολα.εβλεπα πχ τα φωτα στο φουρνο αλλα ο φουρνος ηταν πολυ θολος. εξω τα φωτα τα εβλεπα. κανα τεταρτο. απτο ενα ματι. σαν ναχα σκοθπιδι μεσα αλλα δεν ειχα. πιεση 11/7. αιματολογικες πηξεως νορμαλ, κ ct scan νορμαλ.
αποκοληση αμφλιβηστροειδους, οφθαλμικη ημικρανια,εκφυλιση ωχρας κηλυδας,διαβητική αμφιβληστροειδοπάθεια,απο στεγνοτητα μπορει να θολωσει να μην κανει δλδ σταγονες το ματι,απο αλεργια,η υπογλικαιμια επισης προκαλει θολη οραση,Ραγοειδίτιδα και ιρίτιδα,οπτική νευρίτιδα
λοιπον οπως σ ξαναπα ολα αυτα προκαλουδ παρωδικη θολη οραση.....
μου ειπε οτι το πιθανοτερο ειναι να ειχες οφθαλμικη ημικρανια.................ειναι 99% σιγουρος και απλα δεν καταλαβες τον πονοκεφαλο...πολυ συχνο
πηρε και εναν φιλο του οφθαλμιατρο....
αχχχ τι με βαζεις να κανω θα με παρουν στο ψιλο:p
μου ειδαν το ματι σε μικροσκοπιο?..μου βαλανε κ κατι σταγονες...ειδαν απο πισω κτλ κ ηταν οκ το ματι
λοιπον η οφθαλμικη ημικρανια δεν φενεται ετσι και αλλιως και πολλα απο αυτα θελουν πολλες εξετασεις π σιγουρα δεν τις εκανες........
απλα οι γιατροι ειναι ηλιθιοι εκει π επεσες...μηπως κανανε το αγροτικο τους?
ναι τις σταγονες στις βαλανε για να ανοιξει η κορη και να δουνε πισω για εκφυλιση ωχρας κηλιδας