Μακάρι αλλά δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα θα δείξει
Printable View
Μακάρι αλλά δεν φαίνεται κάτι στον ορίζοντα θα δείξει
ενα ονειρο,να καταφερω να διαβασω και να περασω το μαθημα της παρασκευης
Στη ζωη , το ταξιδι ειναι σημαντικο , ετσι δεν ειναι ? μα τοπε ο Καβαφης , τι ηξερε αυτος ...........ο προορισμος ειναι σημαντικοτερος , λεω γω .......
Εγω λεω το σημαντικοτερο ειναι το να εχεις παντα προορισμο, φτασεις δε φτασεις...να υπαρχει στοχος, η κινητηρια δυναμη που σε ωθει να σηκωνεσαι καθε πρωι και να ζεις τη ζωη, οχι να τη κοιτας να περναει. Απαξ και φτασεις στο προορισμο σου και δεν βρεις τον επομενο προορισμο, σταματαει η κινηση, πεθανες κι απλα υπαρχεις.
Κανένα μένος, απλά ξέρω ότι δεν θέλω κάτι τέτοιο στη ζωή μου,γιατί θέλω την ελευθερία μου και τον προσωπικό μου χώρο, άρα ούτε συγκατοίκηση, όχι γιατί θέλω να άλλαζω ερωτικούς συντρόφους αβέρτα,(αν και δικαίωμα του καθενός ειναι να το κανει αν θελει, αλλα εγω δεν ειμαι φαν) αλλα για τους λόγους που προανέφερα :)
Καταλαβα , δεν επιμενω εννοειται αλλα οντας κι εγω ετσι , ειχα μια σχεση 8 ετων , που εχοντας κι οι δυο αρκετη αυτοπεποιθηση , , διναμε απολυτη ελευθερια ο εις στον αλλον , αρα ενας τετοιος ανθρωπος , μονο την ελευθερια σου δεν σου στερει ............παντως πρεπει να παραδεχτω οτι δε βρισκεις ευκολα τετοιους ανθρωπους , γι αυτο κι εγω ανυπαντρος ειμαι ......και αρκετα μεγαλυτερος σου .....
Αυτό που θα ήθελα να μου τύχει στα επόμενα 10 χρόνια είναι ο θάνατος μου για να γλιτώσω απο το βασανιστήριο της ζωής.