Και κάτι άλλο, εδώ δεν ενοχλείται κανείς αν μαλώνουν κάποιοι. Κι επιπλέον, γλυτώνουν το χρόνο τους αυτοί που θα έτρωγαν το δούλεμα... :)
Printable View
Και κάτι άλλο, εδώ δεν ενοχλείται κανείς αν μαλώνουν κάποιοι. Κι επιπλέον, γλυτώνουν το χρόνο τους αυτοί που θα έτρωγαν το δούλεμα... :)
Και γω είμαι η Αντζελίνα Τζολί, αλλά επειδή ο Μπραντ έχει΄πάει βόλτα τα παιδιά, είπα να τα πούμε....
Κλειώ δεν είναι μόνο τα κεφαλαία. Είπα μήπως ξεσκεπαστεί ο ύποπτος με αυτό τον τρόπο...Αλλά τεσπά, δε θα προσπαθήσω να αποδείξω τα αναπόδεικτα. Λες και θα το αποκαλύψει ποτέ όποιος και να είναι.Quote:
Originally posted by Kleiw
Βρε Flamenco επειδή έγραψε μια φορά με κεφαλαία , παει να πει οτι είναι ο Manthes ? Και ο Stavroschar εγραφε με κεφαλαία και άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα .Quote:
Originally posted by Flamenco
Δεν υπάρχει πολύμνια, δεν καταλαβαίνετε; Έλεος.
Εξάλλου ξεχνάς οτι είναι και οι 2 on line αυτή τη στιγμή . Δίκτυο έχει σπίτι του ο Manthes ?
Μήπως είσαι υπερβολικός ?
Και Κλειώ αν έκανα κι εγώ το ίδιο, να είχα διπλό προφίλ, εννοείται ότι θα είχα και τα δύο προφίλ μέσα για αντιπερισπασμό, ειδικά αφού αρχίσω να είμαι ύποπτος. Και γίνεται πολύ απλά και με έναν μόνο υπολογιστή. ..
Σεβαστείτε το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι την πιστεύουν την κοπέλα και θέλουν να συζητήσουν μαζί της και υπάρχουν και άλλοι που δε θέλουν να συμμετάσχουν σε όλο αυτό. Δε χρειάζετε να κάνετε επίδειξη της υποτίθεται καλή κρίσης στο να καταλαβαίνετε τους άλλους. Το εμπεδώσαμε ότι δεν την πιστεύετε, ας επιτρέψετε στους υπόλοιπους να έχουν τη δική τους γνώμη. Αφού δεν πιστεύεις κάποιον απλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ασχολείσαι μαζί του, αλλά να ενοχλείς τους υπόλοιπους που έχουν μια διαφορετική γνώμη και να μη τους επιτρέπεις να συνεχίσουν μια κουβέντα αυτό παραπάει.
lol εντάξει Aphelia, ελπίζω μόνο μετά από 15 σελίδες ανούσιας συζήτησης να βγει ο καραγκιόζης και να πει ότι έκανε την πλάκα του. ΤΟΤΕ μόνο θα έχει πλάκα... Τα ξαναλέμε...
Για να το ξεκαθαρίσω...εγώ δεν υπονοώ ότι πίσω απ΄την πολύμνια είναι ο ΜΑΝΤΗΕΣ, αλλά οτι δεν πιστευω πως είναι αυτή που λέει.
Αν εσένα Aphelia σου αρέσει να σε δουλεύουν, κανένα πρόβλημα, αλλά και εμείς δεν μπορούμε να μην πούμε την άποψη μας.
Είχα την αίσθηση ότι είμαι σε ένα δημοκρατικό forum.
θεοφανια..αυτην την ψευδαισθηση την εχουν πολυ..η δημοκρατια εχει σχεση με την ελευθερια..εγω ελευθερα ειπα κατι και δεν προσβαλα κανεναν..γιατι λοιπον επικρινεται αυτο που ειπα ..?μου φαινεται ανελευθερη αντιμετωπιση απολυτη δεσποτικη και επιπολαια..
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ; ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
φλαμενκο οσο ελπιζεις εσυ να βγω κ να πω οτι εκανα πλακα αλλα τοσο θα ελπιζω εγω να σταματησει η γη για να κατευω..τιποτα απο τα 2 δεν θα γινει ποτε....εχεις μπερδευτει..αμα θες να βγαλω φωτο την ταυτοτητα μου(α και ταυτοτητα βγαζεις πανω απο τα 14 για να μηνλες) να δεις οτι ειμαι εγω να μην ανησυχεις τοσο να ενημερωσεις τους συνανθρωπους σου πως μπλεκονται στην απατη μου...........τελος-
MANTHES μία υπόθεση έκανα. Δε με ενδιαφέρει ποιος είναι και ούτε μπορείς να αποδείξεις κάτι κι εσύ από τη μεριά σου, άσε να πιστεύει ο καθένας ότι θέλει και άσε τα πολλά. Αν δεν είσαι εσύ δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. ʼδικα ασχολούμαι, οπότε τέλος κι από μένα.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΨΑΡΕΥΕΙ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ; ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ; ΤΟ ΣΤΥΛ ΓΡΑΦΗΣ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΟΙΝΟ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ; ΕΙΣΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΣ
edit
και κάτι άλλο σε αυτά που είπες, αντιπερισπασμός ξέρεις τι θα πει; Τράβα μάθε και μετά έλα να τα ξαναπούμε...
ε ρε εντωμεταξυ παιζει να εχετε ψαξει ολο το σιτε να δειτε που εχω γραψει και τι..μενω σε χωριο κ ομως κανετε χειροτερα κ απο τις κατινες που εχει εδω...πολυ χειροτερα..λυπαμαι πολυ για σας
ΠΟΛΛΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΖΕΙΜΣ ΜΠΟΝΤ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΘΑ ΣΑΣ ΕΒΑΖΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ; ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ. ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Α ΡΕ MANTHES! δεν μπορουσες να εχεις διπλη ταυτοτητα με αντρικο ονομα τουλαχιστον??? επρεπε να μεταμφιεστεις σε Πολυμνια??? μηπως manthes εχεις κριση φυλου???
Μη βιαστεις να εκραγεις και να με βρισεις! για πλακα το πα, σιγα μην ειναι τα ιδια ατομα. καμια σχεση το στυλ γραφης (και δεν εννοω τα κεφαλαια) του ενος με του αλλου. Τον manthes θα τον ξεχωριζα αναμεσα σε 1000 χρηστες!
Α στο χωριό σου γίνονται όλα αυτά που μας λες; Οκ...
αστο ματηες και εγω σε καταλαβα δεν παιζει.!!! ειδες εγω ειμαι εσυ η κατι τετοιο..απο τις παραισθησεισ του φλαμενκο κ τισ θεοφανιας που εχουν κανει κομμα κατιναριου στο σιτε...α0χα0χ0αχα0χ0αχ0α0χ0αχα. ..
αγαπες μου κανεις δεν ειναι εγω...
ειμαι μοναδικη!!μην με συγκρινετε με κανεναν ουτε μην με ταυτιζεται σασ παρακαλω...
το δημοκρατικο πνευμα σας μαρανε που ο αλλος απολογειται για να αποδειξει ορι δεν ειναι ελεφαντας..ελεος ..ΠΑΙΔΑΚΙΑ,,