Καλημερα , το βρισιδι ειναι μια καλη λυση , αν και οχι και τοσιο αποτελεσματικη , η δικη μου δεν μασαγε απο βρισιδια , 8 χρονια κρατησε η μαχη , μεχρι που διελυθη ο δεσμος ........ηταν κι ο πατερας μου , πουγια να μην συγκρουστει μαζι της , οχι οτι ειναι αδυναμος , καθε αλλο , αλλα η γυναικα ηταν το κατι αλλο, εσπασα πορτες , πιατοθηκες ολοκληρες , την μπουγελωσα με εναν κουβα γαλα , εσπασα το τζαμι του αυτοκινητου , την απειλησα με γεματο οπλο , ..............κι η αδελφη της , χειροτερη , εχει δυο παιδια , αγορι κοριτσι,κοντευουν τα 50 , ανυπαντρα , αυτη ειναι ενα 50% χειρυτερη απ την μανα μου , τωρα εχει μεγαλωσει , και δεν εχει τα κοτσια πια , ασε που με πρηζει να παντρευτω , ' ξεχναει ' ομως ποιος φταιει που ειμαι ανυπαντρος ..............δεν φταις εσυ , καθολου , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι, μονο τωρα στα γεραματα δεν μπορει ναντιδρασει .....δεν .ηταν απο νεα ετσι ακριβως , υπερπροστατετικη ηταν , , αλλα εξεδηλωθη ο πραματικος χαρακτηρας της , οταν ειπα να παντρευτω , δεν ειχαμε μεχρι τοτε κοντρες , παντως συνεχιζει να ειναι παρεμβατικη σε μεγαλο βαθμο,, και επειδη ειναι και θρησκευομενη /θρησκοληπτη ,εχω βρει το κολπο για να μην με πρηζει , αν και δεν βριζω , αρχιζω και την βλαστημαω , λυπαμαι γι αυτο , αλλα ειναι ο μονος τροπος να το βουλωσει , διοτι σοκαρεται οταν βριζουν τα Θεια ...........πανω κατω , ναι ταυτιζομαι , εκανα το λαθος να μην σηκωθω να φυγω απ το σπιτι , για αλλους λογους ( δεν ειχα τοσα χρηματα τοτε , ουτε δικο μου σπιτι ) ......αλλα αν μπορεις να φυγεις , καντο , δεν προκειται να σταματησει , εμενα σου γραφω , 8 χρονια κρατησε ο πολεμος ......ειναι η μονη λυση , δεν πιανουν ουτε βρισιες ( ισως λιγο ) , ουτε τιποτα αλλο , σουχει παρει τον αερα , και θα τον παρεις πισω κανοντας μια δραστικη κινηση ,......να φυγεις απ το σπιτι , χωρις να δινεις σημεια ζωης , αυτο θα την ταρακουνησει , και πολυ μαλιστα ...........................ειναι ιδια περιπτωση με την δικη μου , τα δυο ξαδελφια μου , δεν αντεδρασσαν ποτε , γι αυτο και ειναι ανυπαντρα μεχρι τωρα , στα 50 , μην αφησεις τον δεσμο αυτον να χαλααει , θα το μετανιωσεις οπως εγω ,.............................................
τωρα πλεον , πλακωνεται με τον πατερα μου πλεον , που εχει αρχισει κι αυτος τα βρισιδια , ειναι ο χαρακτηρας της ετσι , παρεμβατικος .....
να φανταστεις , μεστειλε τοτε σεναν παπα που ηξερε , δλδ δικο της , να εξομολογηθω που βλαστημαω , παω λοιπον κι εγω σαν βλακας , και του λεω οτι βλαστημαω την μανα μου .....τι μου λεει ο παπας , που ηταν και ανοιχτομυαλος , παιδι μου , επειδη ξερω την μανα σου , κι ειναι πολυ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΗ , μιση ευθυνη δικη σου , μιση δικη της .......και , συνεχιζει , μου λερι συνεχεια γι αυτην την κοπελα , και αρχιζω και τρεμω απο τα νευρα μου ,, μουρχεται να της πω , ' ασε τον Χρισιανο κυρα μου , ολοκληρος αντρας ειναι , αστον να βρει τον δρομο του ' .........
σπανια γραφω τοσο μεγαλα ποστ, ισως και ποτέ , αλλα μου ξυπνησες μνημες ., και δεν θελω να ξαναπαθει αλλος το ιδιο , ......μετα , ναι , εκανα δεσμους , αλλα παντα στο μυαλο μου ηταν η συγκεκριμενη , και τους χαλαγα τους δεσμους τελικα εγω ο ιδιος .......μην παθεις το ιδιο .......