Ποσο να αντεξη και ο δόλιος ο άνδρας??
Printable View
Ποσο να αντεξη και ο δόλιος ο άνδρας??
Μαλιστα. Βρηκαμε την αιτια. Μα δεν εισαι σοβαρος τωρα. Δεν ειναι τα παντα ενα κορμι.
Λοιπον ευκολο συγχωροχαρτι δινεις. Αναρωτιεμαι αν ανακαλυπτες οτι σε απαταει η γυναικα σου ετσι ευκολα θα το ξεπςρνουσες;
Σκεφτηκα και αυτο. Να του ανταποδωσω τα ιδια, αλλα κατευθειαν σκεφτηκα οτι δεν το θελω εγω. Θα το εκανα εκδικητικα και επιδεικτικα για να το καταλαβει, αλλα δεν θα το εκανα γιατι το ηθελα εγω. Giorgos35 δινεις αλλοθι στους αντρες γι' αυτο αντιδρω ετσι
Δεν έδωσα κανένα συγχωροχάρτι απτην αρχή είπα οτι ηταν λάθος του.εναν προσωπικό μου προβληματισμό εξέφρασαν.ευχομε να παν όλα καλά στη ζωή σου γιατί το αξιζεις.στο δε ερώτημα σου δεν θα απαντησω τουλαχιστον με αμμεσω τροπο.αν ξανά ανοιχτή τέτοιο θέμα στο φόρουμ που δεν το ευχομε με τίποτα εκεί ίσως να απαντησω.έτσι θα Εχεις πάρει και εσύ την απάντηση στο ερώτημα σου
Ο Γιώργος προσπαθεί να βοηθησει κι αυτός όσο μπορεί φωτιζοντας κάποιες πτυχες της αληθειας πάνω στο θεμα της αντρικης απιστίας. Νομίζω οτι είναι πολύ χρησιμη και η δικη του άποψη γιατί δείχνει καποιες παγιωμενες νοοτροπίες των αντρών πάνω στο θέμα κι αυτό Ιφιγένεια πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας για την κατανόηση του προβλήματος.
Γιατι στην συνείδηση του άντρα η απιστία δεν θεωρείται και μεγάλο κακο σύμφωνα με τους κοινωνικούς κανόνες. Υπάρχει δε και η κοινωνική άποψη, κυρίως παλιότερα, οτι αν κάποιος παντρεμένος προκληθεί από γυναίκα και την απορρίψει τότε είναι μ-λ-κας.
Θέλω να πω οτι η συνείδηση των ανδρών αμβλύνεται πολύ με αυτές τις νοοτροπίες, (τους βολεύει κιόλας) και είναι πιο εύκολο να απιστήσουν.
Όσον αφορά την προκλητική εμφάνιση των γυναικών, έχω δύο απόψεις: Η μία είναι οτι οι γυναίκες είναι από την φύση τους περισσότερο φιλάρεσκες από τους άνδρες και πολλές φορές ντύνονται προκλητικά γιατί τους αρέσει ο εαυτός τους έτσι, αισθάνονται πολύ όμορφα, ιδίως όταν έχουν ωραίο σώμα. Άλλες φορές θέλουν να προσελκύσουν το άλλο φύλο με αυτόν τον τρόπο, θέλουν να έχουν περισσότερες ευκαιρίες όταν τους αρέσει κάποιος να ξέρουν οτι θα αρέσουν κι αυτές. Νομίζω οτι δεν υπάρχει τίποτε πιο φυσιολογικό από αυτό, είναι μέσα στην διαδικασία της εύρεσης συντρόφου κι αυτό.
Η άλλη άποψη είναι οτι δυστυχώς, τραβάνε τα βλέμματα όλων ανεξαιρέτως των ανδρών κάθε ηλικίας και ψυχικής κατάστασης, γι αυτό και θα πρέπει να προσέχει μια κοπέλα τί φοράει και πού το φοράει. Εκτός αυτού, μερικές φορές είναι ανέντιμο να προκαλείς αδιακρίτως. Π.χ., σε έναν χώρο εργασίας που βρίσκεται ένας άντρας παντρεμένος και εργάζεται με μια νέα κοπέλα μαζί, είναι ανέντιμο εκ μέρους της αν ντύνεται προκλητικά για να την προσέξει.
Γενικά όμως, αν ένας άντρας είναι σοβαρός θα σκεφτεί οτι το κοριτσάκι των 19 χρόνων δεν φόρεσε το σορτσάκι του ή το ντεκολτέ για να αρέσει σ αυτόν που είναι πατέρας της ή παππούς της και καλά θα κάνει να σκέφτεται οτι δεν τον αφορούν σεξουαλικά τα παιδιά του και τα εγγόνια του. Είναι σιχαμερό ακόμη και σαν ιδέα.
Γιατί αν είναι να αποδεχόμαστε αυτό, τότε να αποδεκτούμε και οι πενηντάρες να ξερογλύφονται με τους φίλους των γιών τους και τους νεαρούληδες με τα ωραία σώματα που κυκλοφορούν στις παραλίες.
Η κασσανδρα καταλαβε με ποια εννοια το λεω.συμφωνω στο οτι αρεσει το σωμα τους στης γυναικες και καλα κανουν.γενικο
τερα ειμαι της αποψης οτι ο ανθρωπως δεν πρεπει να ντρεπετε για το σωμα του ανεξαρτητως φυλλου.οσο για το να προσελκυσουν το αλλο φυλλο μπορουνε και με αλλους τροπους εσεις οι ιδιες οι γυναικες λετε οτι η γυνακα δεν ειναι μονο ενα κορμι που μας ικανοποιη και συμφωνω απολυτα.προσωπικη μου αποψη..η γυναικα ειναι οτι πολυτιμοτερο υπαρχει πανω στη γη.το πιο ομορφο δημιουργημα του θεου η αν θελετε της φυσης.οπως θελετε πειτε το.δεν μπορω να φανταστω το πως θα ειμασταν χωρις τη γυναικα.καθε μερα δοξαζω και ευχαριστω το θεο για αυτο το θειο δωρω.ειναι σωστο κοσμημα και παραπανω.ειναι δημιουργημα περα απτη τελειοτητα.
με του γερους που ληγουρευωνται σε ηλικια της κορες τους π.χ τα κοριτσια των 19 ειμαι και εγω κατα.αυτοι ειναι για κρεμασμα.
αλλα οταν καποιες ντυνονται ετσι.πρεπει να λαμβανουν υποψη οτι εξω τριγυρνανε και ανωμαλοι και για παν ενδεχομενο πρεπει να προσεχουν.ειναι σαν να αφηνεις τη πορτα του σπιτιου σου ορθανηχτη ο κλεφτης τη θα κανει αμα τη δει??δεν θα μπουκαρη μεσα???
ΑΚΡΙΒΩΣ.
ειναι κοινωνικης προελευσης το "συγχωροχαρτι" που δινουν οι ανδρες στον εαυτο τους για μια ενδεχομενη απιστια, βασιζομενοι στο ποσο επιδερμικα την νοιωθουν οι ιδιοι (παλι για κοινωνικους και οχι βιολογικους λογους).
στο υπολοιπο δεν συμφωνω καθολου, αλλα δεν θα επεκταθω.
αν σε "αγαπαει", εστω οσο αυτος μπορει να αγαπησει, γιατι η αγαπη ειναι ικανοτητα, δεν ειναι κατι που μπορουν να το κανουν ολοι, τοτε, σου αρκει για να συνεχισεις?
σου κανει τετοια "αγαπη"? σε αυτο πρεπει να απαντησεις.
δεν αμφιβαλλω οτι σε "αγαπαει" με τον τροπο που το περιγραφει ο γιωργος. ειναι οκ να "αγαπαει" ετσι?
το "το εδειχνε", δεν τον συμφερει και πολυ, πες του. αν κρινουμε απο αυτα που 'εδειξε", πρεπει να σε μισει....
εφοσον εισαι ενταξει οικονομικα, επιστρεφω στην προταση μου να κανεις οπως νοιωθεις και μαλιστα χωρις την υποχρεωση να εισαι συνεπης με τις αρχικες αποφασεις σου.
ΟΠΩΣ ΣΟΥ 'ΡΘΕΙ. μην καταπιεστεις αλλο.
οσο για την συμβατικη συμβιωση, ολο αυτο το διαστημα που περιεγραψες, ειχατε και μαζι σεξουαλικη ζωη, ή ειχατε απομακρυνθει λογω προβληματων ?
ευχαριστω πολυ....
[QUOTE=Remedy;673520]αν σε "αγαπαει", εστω οσο αυτος μπορει να αγαπησει, γιατι η αγαπη ειναι ικανοτητα, δεν ειναι κατι που μπορουν να το κανουν ολοι, τοτε, σου αρκει για να συνεχισεις?
σου κανει τετοια "αγαπη"? σε αυτο πρεπει να απαντησεις.
δεν αμφιβαλλω οτι σε "αγαπαει" με τον τροπο που το περιγραφει ο γιωργος. ειναι οκ να "αγαπαει" ετσι?
το "το εδειχνε", δεν τον συμφερει και πολυ, πες του. αν κρινουμε απο αυτα που 'εδειξε", πρεπει να σε μισει....
εφοσον εισαι ενταξει οικονομικα, επιστρεφω στην προταση μου να κανεις οπως νοιωθεις και μαλιστα χωρις την υποχρεωση να εισαι συνεπης με τις αρχικες αποφασεις σου.
ΟΠΩΣ ΣΟΥ 'ΡΘΕΙ. μην καταπιεστεις αλλο.
οσο για την συμβατικη συμβιωση, ολο αυτο το διαστημα που περιεγραψες, ειχατε και μαζι σεξουαλικη ζωη, ή ειχατε απομακρυνθει λογω προβληματων ?[/QUOTE]
τωρα εθεσες τη σωστη ερωτηση.βασικα ηθελα και εγω να κανω καποιες ερωτησεις αλλα δεν το εκανα διοτι παλι θα παρεξηγηθω απο πολλες και κατα πασα πιθανονητα απτη θεματοθετρια.χερομε που η ερωτηση που περιμενα ηρθε απο μια γυναικα