Originally Posted by
Remedy
συμφωνω σε ολα.
κι εγω εχω στο περιβαλλον μου σχεση που δυναμωσε μετα απο κατι τετοιο, αλλα ηταν πραγματικα ασημαντο και με αποδειξεις ασημαντο και η μεταμελεια , η αλλαγη συμπεριφορας, κλπ επισης με αποδειξεις. ζουνε ζωη χαρισαμενη πλεον τα παιδια κι ενας λογος γι αυτο, περα απο τον ερωτα τους, ηταν η απιστια... σπανια περιπτωση δηλαδη.
αυτο που δεν συμφωνω καθολου με νατ και το εχω ξαναπει και το λεω κι απο προσωπικη εμπειρια, οχι επειδη "ετσι μου φαινεται", ειναι το οτι θεωρει οτι καποιος που απατησε εστω και περιστασιακα, και καταφερε να το κρυψει (η και οχι? δεν ξερω πως το εννοει), υποτιμαει τον συντροφο του και τον θεωρει χαζο εν ολιγοις.
το ακριβως αντιθετο συμβαινει.
καποιος που απαταει καποιον που ωστοσο (νοιωθει) οτι αγαπαει, ειναι ερωτευμενος, τον θελει τελοσπαντων , και τον εκτιμαει και σαν προσωπικοτητα φυσικα, δεν λεμε να ειναι σκοτωμενοι, οχι μονο δεν τον θεωρει χαζο, αλλα τον θεωρει τον σωστο της υποθεσης και τον θαυμαζει για την ακεραιοτητα του και τον αγαπαει ακομα πιο πολυ (αν καταφερει να κρυφτει και να μην φαει κλωτσια). νομιζω οτι η αποψη περι "χαζομαρας" η το οτι για να σε απατησει καποιος εισαι "λιγος", οφειλεται σε προσωπικες ανασφαλειες. ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑΤ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο Α ΛΛΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩς ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ.
κανεις δεν θεωρει χαζο καποιον που εξαπατα. ξερει πολυ καλα οτι η απατη οφειλεται στο οτι Ο ΙΔΙΟΣ ειναι λαμογιο.