Παραβίαση όρων χρήσης -ρατσιστικά σχόλια. Το μήνυμα διαγράφηκε
Printable View
Χαχαχαχ...
Οχι δν παραξενευτηκα που ξεφυγαμε απο το θεμα κ εχω καταλαβει κ τον chris........
Ναι ...ναι....μπορει οι νεοι αντρες οπως λες να φροντιζουν τον εαυτο τους ( αν κ δν παιρνω ορκο ) ....ομως σκεψου ποσες γυναικες ελληνιδες εχεις δει εξω με σωμα και προσωπο μοντελου ....και αντιστοιχα ποσους αντρες εχεις δει που θα ελεγες...ναι ρε παιδι μου...αυτος οντως το εχει ολο το πακετο....
Γ αυτο το σαρβαιβορ εχει τοσο μεγαλη επιτυχια ........γτ η ελληνιδα γκομενα ( που κραζουν και καλα) προκειμενου ν θαυμασει ενα αντρικο αθλητικο γυμνασμενο σωμα με ενα αρμονικο προσωπο πρεπει να ανοιξει τη τηλεοραση.....[emoji23] [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Να δει τον Σπαλιαρα...τον Ντανο...τον Βασαλο........
Προσωπικα το αχτι μου δεν ειναι στην εμφανιση......δν ψαχνω σπαλιαρα...αλλα επδ αναφερθηκατε σε εξωτερικη εμφανιση κ ομορφια ....να τα λεμε ολα....οχι τα μισα
Σηκωνω τα χερια ψηλα
Ειναι αλλοδαπο το παιδι και προτρεπει ολους να γινουν σαν κι αυτον........ενα βοδι 200 κιλων που δεν εγινε ετσι επειδη εχει καποιο ορμονικο προβλημα η γενικα δεν το ηθελε, αλλα το ΗΘΕΛΕ για να μετραει πιο πολυ στα μανεκεν γιατι ετσι θα αρεσει πιο πολυ και στις ξενες βγαζεις ακρη εσυ μ'αυτα; Εγω γιατι δεν βγαζω;;