Εγω δεν εκρυψα ποτε τιποτα...και δεν μιλαμε για το ιδιο πραγμα, παρ'το αποφαση.
Printable View
Δεν με αφορα τι εκανες και τι οχι, εσυ το ειπες ομως ουσιαστικα αυτο, οχι εγω. Το ανεφερα μονο και μονο επειδη πηγες να μου την πεις για κατι τελειως διαφορετικο που λεω. Αλλιως ουτε που θα το εκανα.
αυτο που ειπα ειναι οτι ποτε δεν ειδα λουλουδια και πεταλουδες με το που ειδα καποια δεν με κεραυνοβολησε ο ερωτας ναι και?δεν ειμαι ο πρωτος ουτε ο τελευταιος τωρα αν εσενα ο πρωην σου με το που τον ειδες ηταν το απολυτο σου μπραβο σου απο την αλλη κοιτα λιγο να βελτιωθεις γιατι εχεις θεμα και ηδονιζεσαι με το να την λες στον αλλον και φανηκε απο τα πρωτα ποστ που εκανα εδω βασικα βγαζεις το αχτι σου βγαλτο στον πρωην σου ομως οχι σε εμενα. αυτα!!
Δεν ειπες οτι δεν ειδες ποτε λουλουδια και πεταλουδες με τη πρωτη μη με τρελαινεις...ειπες οτι εμαθες μια ζωη να παιζεις στα ρηχα, δεν τα ειδες ποτε αυτα δηλαδη. Ηταν φουλ απολογισμος των επιλογων σου και των βιωματων σου αυτος οπως και να πας να τα μπαλωσεις. Και η μεγαλυτερη σου πικρα ειναι οτι εχασες μια πατεριτσα. Και ξαναρωτω εγω αυτο το μηνυμα που παρεθεσα θα το εδειχνες στη πρωην σου; Η θα το εκρυβες;
Δεν στο κρυβω απο το πρωτο δευτερολεπτο που ειδα το πρωτο προσφατο ποστ σου ευχαριστηθηκα το πως εξελιχθηκαν τα πραγματα για εσενα, αντλωντας μια ψευτολυτρωση με αρρωστο τροπο. Κλαιν δεν εχω θεμα να το παραδεχτω. Τουλαχιστον καποιος απο οσους κανουν τετοιες μαλακιες το πληρωνει και χαιρομαι για αυτο, δεν ειμαι τελεια, ανθρωπος ειμαι με αδυναμιες κι εγω. Δεν εχω να βελτιωσω κατι και δεν σκοπευω να αλλαξω το οτι το ευχαριστιεμαι. Ναι δεν εχει να κανει με εσενα αλλα τι να κανουμε εσυ εβγαλες στο φορουμ δημοσια τα σωψυχα σου, εσενα εχω ευκαιρο να κουτσο-λυτρωθω. Και το οτι βγαζω το αχτι μου δεν παυει να σημαινει πως ειναι αληθεια αυτα για εσενα. Σορυ αλλα ειναι ειτε το βγαλω ειτε οχι.
Και δεν βλεπω τι ακριβως μπορεις να κανεις για να το σταματησεις εφοσον δεν σε προσβαλλω. Γραφεις κατι δημοσια; Θα σχολιαστει δημοσια απο οποιονδηποτε με οτι κριτηρια του καυλωσει, με τα δικα του τα μυαλα και κεφια. Δυστυχως για εσενα ετσι παει. Αρα δεν εχω κανει κατι λαθος.
Σε λαθος ανθρωπο πηγες να την πεις.
Μιλιβα.θα ερθη και αυτη η στιγμη και για εσενα.που θα τον δεις τον αλλον και θα πεις ουαου
Με τη σκεψη του θα κοιμασε και θα ξυπνας και οταν θα τον συναντας θα σου κοβοτε η αναπνοη.και σε αυτο το κανονα δεν νομιζω οτι υπαρχουν οι εξαιρεσεις.να σου κανω μια ερωτηση .αν θελεις απαντας..δινεις ευκαιριες στον αλλον να σε γνωρισει??η τον στελνης με τη μια αδιαβαστο επειδη σε πλησιασε να σε γνωρισει??
Κοιταξε γενικα αν καποιος κανει κινηση προς τα εμενα.....και μου αρεσει καπως...εστω ας μην ειναι αυτο το " ουαου " που λεμε.....
Εστω οτι υποσυνειδητα χωρις να το σκεφτω τον εγκρινω μεσα μου και ας μη ξετρελαινομαι...ναι πιστευω οτι τον αφηνω να με γνωρισει ....του αφηνω περιθωριο ν ερθει πιο κοντα......αν φυσικα κ η προσεγγιση του ειναι αυτη που ταιριαζει κ σε μενα....γτ το χυμα κ προστυχο πεσιμο δν το γουσταρω......
Κατι γντ με μενα κ ενα παιδι εδω κ λιγες εβδομαδες.......απλα δν εχει καμια σχεση με αυτο που εχω στο μυαλο μου ως εξιδανικευμενο..........δεν εχω κολλησει....ουτε εχω ξετρελαθει μεχρι τωρα...........αφου φασωθηκαμε πρωτη φορα πριν καποιες μερες κ μετα ουτε καν το σκεφτομουν κ το αναπολουσα....κουκουρουκου στο κοσμο μου....αδιαφορια.....τωρα θα μ πειτε οτι αλλιως ειναι τα πραγματα στη πραγματικοτητα.....τεσπα....μ� � βλεπω να το πηγαινω λογικα κ παλι το πραγμα...ειναι ευκαιρια για νεες εμπειριες ......ειμαι χαλαρη και οσο κρατησει.....
Δεν ειναι το απολυτο.....δν με χαλαει προς το παρον.....
Αλλα παντα καποια στιγμη θα ηθελα μα ζησω και απο το αλλο.............
Αναρωτιεμαι πως θα παει το σεξουαλικο μεταξυ μας...γτ εγω οπως εχω πει παλιοτερα ειχα αντιμετωπισει κατι θεματακια εκει....
Τεσπα...αλλαξα το θεμα....
φαντασου λοιπον σε τι επιπεδο βρισκεσαι χαιρεσαι με την δυστυχια των αλλων απλα ντροπη σου καμια ελπιδα και για να σου απαντησω και εγω τα λεγομενα σου κρινω και απανταω οπως μου καυλωσει
Ναταλια ακους?....θυμασαι που ελεγες οτι φοβος σου ειναι μη σε πλησιασει καποιος απλα γ να περασει την ωρα του εχοντας τα ματια του ακοιχτα ανα πασα στιγμη να βρει κατι αλλο...καλυτερο..?? Και οτι υπαρχουν πολλοι αντρες που το κανουν αυτο....?
Δεν ειναι ωραιο αυτο....αλλα τωρα βλεπεις το κανω κ γω...γ δευτερη φορα....γτ το απολυτο δεν ερχεται ποτε.....
Ειναι απιαστο..............
Βρε μιλιβα μου εγω δεν σου ειπα να εισαι με καποιον και να σκεφτεσαι "δεν βαριεσαι καλα ειναι για τωρα, με οτι βρω θα βολευτω" και να νιωθεις οτι συμβιβαζεσαι απο τον φοβο η απο τη μοναξια σου και να παιζει το ματι σου, αλιμονο. Αυτο φυσικα και ειναι απαισιο, το εχω πει και σε αλλα μελη και ουτε στον εαυτο μου το επιτρεπω.
Εγω απλα ειπα πως δεν χρειαζεται να ειναι αμεσως το απολυτο πυροτεχνημα η ο κεραυνοβολος ερωτας που λεμε κατι για να γινει αληθινος και απολυτος ερωτας. Νομιζω εκει μπερδευεστε λιγο καποιοι. Πιστευω πως αμα σου αρεσει καποιος, αμα τον συμπαθεις και τον εκτιμας χωρις να σκεφτεσαι "πφφ συμβιβαζομαι παλι" εξαρχης αλλα και χωρις να σου την εχει δωσει αμεσως ο ερωτας κατακουτελα, μπορει να βρεις τον εαυτο σου να ζεις κατι αληθινο οπως θελεις να το ζησεις.
Νομιζω τα εχεις με πολυ συγκεκριμενο τροπο στο μυαλο σου και αυτο δεν σε αφηνει να αφεθεις. Καιγεσαι να ερωτευτεις αλλα αφου δεν σου εχει τυχει πιεζεσαι και σκεφτεσαι καθε στιγμη "ειναι αυτο ερωτας; Δεν ειναι; Νιωθω ερωτα; Δεν νιωθω; Ετσι πρεπει να ειναι; Δεν ειναι οπως το φανταζομαι"...και σαν αποτελεσμα αντι να δωσεις μια ευκαιρια στον αλλον και να το ζησεις τον εχεις ηδη μπλοκαρει και απορριψει μεσα σου απο την αρχη επειδη θες αναταραχη να ξεφυγεις, να σωθεις απο τη πληξη. Αλλο αυτο και αλλο να μη σκεφτεσαι για συμβιβασμους και να δεις που θα βγαλει με καποιον που σου αρεσει και περνατε ωραια.
Αμα αισθανεσαι ομως τωρα με οτι πας να κανεις οτι συμβιβαζεσαι δεν εισαι υποχρεωμενη να το κανεις...εκει εγκειται η διαφορα με αυτο που περιγραφω εγω. Εσυ εισαι ξενερωμενη καλε προτου αρχισει το οτιδηποτε...αυτο δεν ειναι δινω μια ευκαιρια στον αλλον, ειμαι ανοιχτη στον ερωτα, αυτο ειναι εχω υπογραψει νοητικο συμβολαιο μεσα μου πως δεν αξιζω τον αληθινο ερωτα και για αυτο νιωθω τωρα εξαναγκασμενη να ασχοληθω με ο, τι μου τυχαινει...τι σε εμποδιζει να κανεις πισω τωρα αμα δεν γουσταρεις; Αυτο προτεινω να σκεφτεις...
Αν δεν σου λειπει της ωρες που δεν εισται μαζη τοτε πιστευω δεν ειναι αυτο που ζητας γνωμη μου οτι θελεις κανεις.καλητερα να βρεις καποιον που θα μετρας της ωρες ποτε θα εισται μαζη.θα σου λειπει καθε στιγμη.και παλι κανεις οτι θελεις εσυ ξερεις καλητερα μια γνωμη λεω.και αφου δεν εισαι το κοριτση που διαολο στελνη με το καλησπερα δεν θα αργηση πιστευω να ερθη ο καταλληλος για εσενα ανθρωπος.καλα το προστυχω καμια κοπελα δεν το γουσταρη.
Μιλιβα μου δεν εχει προοπτικες το πραγμα.... νυσταξα και μονο που το διαβασα.
Το προβλημα δεν ειναι οτι δεν ειναι το εξιδανικευμενο που εχεις στο μυαλο σου, βασικα το εξιδανικευμενο δεν υπαρχει καν.
Εδω περιγραφεις μια κατασταση σα να πηγες στο σουπερ μαρκετ.
Οκ ιπποτης με ασπρο αλογο δεν υπαρχει. Αλλα να μην ανυπομονεις ουτε καν στην αρχη να ξαναδεις τον αλλον?
Και επιπλεον αφου καταλαβαινεις οτι ειναι απιαστο στο κατω κατω της γραφης, γιατι σκας για κατι απιαστο;
Νομιζω πως δε το εξεφρασες τυχαια με τη λεξη "απιαστο" το οτι δεν σου τυχαινει μεχρι τωρα...πιστευω δεν το εννοεις μονο με την εννοια "δεν το καταφερνω" αλλα ενα κομματι σου καταβαθος αναγνωριζει οτι αυτο που εχεις στο μυαλο σου δεν υφισταται, ειναι μυθος. Τωρα το γιατι τον εφτιαξες και τον λαχταρας τοσο ειναι αλλη ιστορια...σκεψου ισως τι αναγκες θες να καλυψεις ετσι η τι αυτοτιμωρητικοι μηχανισμοι μπορει να κρυβονται απο πισω..
Γιατι να θες ενα απιαστο ειδος ερωτα;
Αμα ειχες πραγματικο ερωτα στη ζωη σου θα ησουν ευχαριστενη με αυτο η θα λαχταρουσες το "απιαστο" και θα συνεχιζες να τον θεωρεις λιγο;
Εγω για καποιο λογο πιστευω το δευτερο...