.............Quote:
μα δεν ειπαμε οτι δεν ειναι μια χαρα προσπαθουμε να βοηθησουμε οσο μπορουμε φυσικα.απο τι αντιλαμβανομε εγω τουλαχιστον το προβλημα του φιλου μας προερχετε απο το φοβο το τι θα πουνε οι αλλοι για αυτον.πολυ τον απασχολη αυτο σε βαθμο υπερβολης.για αυτο του γραφω αυτα που του γραφω.οταν ειμαστε σε μια παρεα κανουμε συζητησεις κανουμε αστεια γελαμε αλλες φορες μιλαμε σοβαρα και περναμε καλα τουλαζιστον προσπαθουμε.θελω να πω οτι δεν μας απασχολη το τι θα σκεφτη ο αλλος για εμας.αν εγω κανω ενα αστειο και γελαμε δεν θα με απασχοληση αν ο αλλος μεσα του πιστεψη οτι ειμαι χαζος η ηλιθιος.ας πιστεψη οτι θελει.αν δεν καταλαβει οτι κανω πλακα και με θεωρηση ηλιθιο η χαζο τοτες αυτος ειναι ο ηλιθιος που δεν καταλαβενη.σε καποια στιγμη ο φιλος μας λεει(διορθωσε με αν κανω λαθος) οτι εψαξε επιμονα τους φιλους του απτο τηλ.γιατι φοβηθηκε μην κατηγορηθη που χαθηκανε.ωραια και αν χαθηκανε γιατι δεν τον εψαξαν αυτοι??και εψαχνε ο ιδιος και επιμονα.θα μμπορουσε και αυτος να κατηγορηση τους φιλους του που χαθηκαν.φυσικα και πρεπει να ψαχνουμε καινα ενδιαφερομαστε για τους φιλους μας δεν λεω αυτο.απλα το λεω για να τονισο το φοβο που εχει για το ΤΙ ΓΝΩΜΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.και πιστευω οτι ολο το προβλημα απο εδω ξεκιναει.συγννωμη κι ολας μηπως αυτος ο φοβος τον κανει να (φωρτονετε)στους αλλους???μια υποθεση κανω.λεω μηπως ειναι ετσι.
αλλα δεν αποκλειετε ομως να ειναι και αυτο που λες εσυ.ψευτοπαρεες..αλλα οπως και να εχει η ζωη προχωραει παρκατω μπορει να βρει καλυτερους φιλους και να περνανε και τελεια.και τοτες δεν θα τον απασχολη καθολου η γνωμη των αλλων