Numenor δυσκολα μου βαζεις...ολοι οι υπαλληλοι ειναι πολυ ικανοι. Αν μιλαμε για συγκριση με εμενα εξαρταται για ποιο κομματι της δουλειας μου μιλαμε. Δεν εχω συγκεκριμενη θεση αναλαμβανω λιγο απο ολα τα καθηκοντα στην επιχειρηση που δουλευω.
Στο μεγαλυτερο κομματι (τις 5 ωρες απο τις 6 η 8) που δουλευω μαζι με αλλο ενα ατομο θα ελεγα πως ειμαι εξισου ικανη με την αλλη γυναικα...46 ετων εκεινη. Απλα εκεινη εχει πολυ περισσοτερο νευρο και τσαμπουκα στον τροπο που κινειται και φυσικα περισσοτερο αερα καθοτι παλιοτερη. Αλλα δεν ειναι καμια επιστημη η δουλεια θεωρω την κανω εξισου καλα...και θα ελεγα ειναι και υπερ μου αυτο επειδη εχω και επιπλεον καθηκοντα στο μυαλο μου περα απο εκεινη να σκεφτομαι. Απλα εγω δεν κινουμαι με τοσο "νευρο" ασχετα που θεωρω κανω εξισου πολλη και εξισου καλη δουλεια.
Οσον αφορα ενα αλλο κομματι της δουλειας μου (μια-μιαμιση ωρα τη μερα) μπορω να πω πως οκ, η συναφελφος ειναι σαφως ικανοτερη. Σκεψου οτι δουλευω με υπολογιστη σε προγραμμα με γλωσσα που δεν ξερω να μιλησω λολ, ειμαι σε επιπεδο "το κοπη τη πιτα". Το τριτο κομματι ειναι καθαρισμα, κλαιν. Ολοι ικανοι ειναι σε αυτο. Γιατι ρωτας;