ειναι αυτο που λεγαμε οτι μπορει να συμπονεσεις, αλλα αμα δεν το περασεις δεν μπορεις να καταλαβεις.
Printable View
ειναι αυτο που λεγαμε οτι μπορει να συμπονεσεις, αλλα αμα δεν το περασεις δεν μπορεις να καταλαβεις.
Ακριβώς...
Όσο και να σε αγαπάει κάποιος, όσο και να θέλει, δυστυχώς δεν μπορεί...
Ναι ! Ειδικά μπροστά της . Θα σας φέρει πιο κοντά . Θα σε καταλάβει . ( εκτος αν της έκανες την έξυπνη , που δεν θέλω να το πιστεύω ) Ολοι θέλουμε να σταθούμε στα πόδια μας μετά απο ένα χτύπημα , αυτό δεν σημαίνει οτι είναι ντροπή να δείξουμε τον πόνο μας .Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Έχω τα μούτρα, ειδικά μπροστά της, να καταρεύσω;
Edit : Και την έξυπνη να της έκανες , μπορείτε να το ξεπεράσετε ..... να έρθετε πιο κοντά .
Όχι Kleiw, δεν της έκανα την έξυπνη, έψαχνα τρόπο να τη βοηθήσω και τώρα σκέφτομαι τι μ@@@ς της έλεγα.
Η δική της περίπτωση ήταν ακόμη πιο δύσκολη απ τη δική μου.
Άλλος ένας λόγος που δε μπαίνω στη διαδικασία να συζητήσω πράγματα με φίλους μου οι οποίοι είναι \"άσχετοι¨\" με το θάνατο. Τι να μου πουν; Αυτά που έλεγα εγώ;
Quote:
Originally posted by MANTHES
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΣ;
συμφωνω απολυτα με τη σοφια, αλλωστε μπορει να ειναι απλα ενα ποστ, αλλα αμα ειναι ενα μυνημα γεματο αγαπη και κατανοηση τοτε μπορει να αποδειχθει πολυ πιο πολυτιμο κι απο τα λογια καποιου αγαπημενου προσωπου που δεν μπορει ομως να βοηθησει τοσο πολυ. Αλλωστε δε νομιζω να κρεμεται κανεις απο τα χειλη του φορουμ ουτε να εναποθετει τις ελπιδες του για κατανοηση εδω. Ο καθενας ποσταρει περιμενοντας οποιες καλοπροαιρετες απαντησεις να ρθουν, αμα δεν ερθουν δε θα κατσει να σκασει κιολας. Ειναι πολυ ενθαρυντικο ομως που το 99% οσων θετουν ενα σοβαρο προσωπικο προβλημα εδω μεσα βρισκουν και αναλογη ανταποκριση, και μπορω να πω οτι ακομα και πολλα ατομα που εναποθεσαν ελπιδες εδω μεσα περιμενοντας να βρουν βοηθεια και λογια παρηγοριας δεν το μετανιωσαν καθολου τελικα.Quote:
Originally posted by Sofia
για τη στιγμη αυτή ΜΠΟΡΕΙ να ναι οτι καλύτερο.
κ ΜΠΟΡΕΙ να ναι ενας πρώτος βοηθητικος τρόπος που θα οδηγησει σε ενα επομενο ανοιγμα.στον ανθρωπο που η Θεοφανια θα επιλεξει να δει στα ματια και να μιλησει....
Όχι...ούτε εγώ.
Μπορεί να φαίνεται εύκολο γιατί είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεγυμνωθεί κάποιος και να πει αυτό που πραγματικά νιώθει.
Θεοφανία όπως ίσως να κατάλαβες , το μήνυμα μου δεν είχε ως κύριο σκοπό να διευκρινήσει αν ή όχι έκανες την έξυπνη . (το διευκρινίζω γιατί η απάντηση σου αφορούσε αυτήν την παρενθεση μόνο)
Αυτο που ήθελα να πω είναι οτι το να εκφραστείς μπροστά της δεν είναι ντροπή , είναι η αλήθεια σου και το πιθανότερο είναι αυτό το άνοιγμα σου να σας φέρει πιο κοντά .
Δεν το παρεξήγησα.
Είναι πολύ δύσκολη η περίπτωση. Η κοπέλα έχασε μετά τη μαμά μου και τον μπαμπά της!
Μιλάμε για φρίκη. Αν δεν τη στηρίξω θα πέσουμε μαζί, λειτουργώ και λίγο σαν δεκανίκι ασφάλειας.
Κάποτε μια φίλη μου που αποφάσισε να παντρευτεί μου είχε πει πως ένας απ\' τους λόγους που αγαπούσε τον μέλλοντα άντρα της, είναι πως ήξερε ότι τα δύσκολα της ζωής θα τα περνούσαν μαζί.
Αυτό πιστεύω ότι είναι η μεγαλύτερη υπόθεση. Να έχουμε γύρω μας ανθρώπους που αντλούμε παρηγοριά ακόμη και με την προυσία τους, γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπούν.
Ακόμη και αυτό, αρκεί σε μερικές περιπτώσεις.
ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΑΤΟΜΑ. ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑQuote:
Originally posted by Θεοφανία
Όχι...ούτε εγώ.
Μπορεί να φαίνεται εύκολο γιατί είμαστε άγνωστοι μεταξύ μας, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να ξεγυμνωθεί κάποιος και να πει αυτό που πραγματικά νιώθει.
Αυτό σου είπα και πριν.
Αν εγώ από χτες δεν έπαιρνα αυτή την ευαισθησία και την κατανόηση, αλλά άσχετες αποψεις ή αδιαφορια, αύριο θα το είχα ξεχάσει. Δεν θα επηρέαζε τη ζωή μου.
Είναι εντελώς αφύσικο να έχεις απαιτήσεις απο ανθρώπους που δεν ξέρεις και δεν έχουν κανένα συναίσθημα για σένα...
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΙΧΑ ΣΩΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΑ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΣΕ ΒΓΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΙΚ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΠΙΟ ΑΠΛΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.
Εγώ πιστεύω ότι για να μας νιώσει κάποιος φίλο του και να τον νιώσουμε, πρέπει πρώτα απ όλα να υπάρχει η ίδια πρόθεση και από τους δυο.
Μια φιλία θέλει πολύ χρόνο για να στεριώσει και ακόμη πιο πολύ ξεγυμνωμα.
Αν κάποιος του πεις τον πόνο σου και σε κοροιδέψει είναι απλά ανεγκέφαλος.
Πάντως και η φιλία θέλει ψάξιμο και τρως πολλές φορές τα μούτρα σου μέχρι να πετύχεις τους σωστούς-για σενα- ανθρώπους.
Αν το πάρεις ότι επειδή έπεσες σε πέντε μ@@@ς είναι έτσι όλος ο κόσμος το έχασες το παιχνίδι.
ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 19 ΧΡΟΝΙΑ. ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΘΑ ΠΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ; ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΡΙΚΕΣ ΦΙΛΙΕΣ.
Τότε άρχισε να μιλάς με γυναίκες.
Είμαστε πιο συναισθηματικές, πιο αναλυτικές και μας αρέσει να λύνουμε προβλήματα.
Δοκίμασε το και θα με θυμηθείς....
ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΟΡΙ ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΜΕΣΣΕΝΤΖΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΟΥ.
ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΛΗΡΥΝΕΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ. ΑΚΟΥΩ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ