Κοριτσι μου περα απο αυτα που εγραψα θα σου συνιστουσα να μεινεις στο φορουμ...να συμμετεχεις στους προβληματισμους των μελων γραφοντας την αποψη σου...
Ειπες οτι δυσκολευεσαι να γραψεις αυτο που αισθανεσαι εδω....και οτι σκεφτεσαι πολυ πριν γραψεις κατι .....αρχη γι να το ξεπερασεις ειναι να παραμεινεις εδω θα σου κανει καλο...φορα με τη φορα θα το ξεπερνας και δεν θα σε νοιαζει μετα απο λιγο καθολου....θα εκφραζεσαι εντελως ελευθερα με τα υπολοιπα μελη....μην φοβηθεις...εξαλλου αγνωστοι ειμαστε ολοι εδω...εισαι μια ειρηνη και σιγα μη ξερουμε τωρα ποια ειρηνη εισαι ουτε θα μας δεις ουτε θα σε δουμε ποτε να εισαι ο εαυτος σου....
Ειπες οτι δεν μπορεις να συμβουλευτεις ψυχολογο....ολα αυτα που σου ειπα στα προηγουμενα μηνυματα μου ....σου τα αποκαλυπτω γιατι εγω παω σε ψυχολογο συχνα πυκνα γι αυτο το θεμα ......και ειναι πραγματα τα οποια μου εχει πει.......!!!!!!!.....γι αυτο με βλεπεις και επιμενω τοσο...και σου γραφω πραγματα.....και περαν αυτου εχω διαβασει για αυτο το προβλημα....δν ειναι πραγματα απο το μυαλο μου..
..επισης μια φορα πριν καιρο μου προτεινε να ξεκινησω με το να εκφραζομαι αρχικα μεσα σε μεσα κοινωνικης δικτυωσης για να κανω την αρχη ....να το ξεπερασω... επδ δεν υπαρχει face to face επικοινωνια.....
( βεβαια εγω δεν ειμαι στο φορουμ γι αυτο το λογο.... και ειμαι εδω πολυ πριν μου το προτεινει.....συν οτι δεν το εχω σε τοσο μεγαλο βαθμο....εχω εκτεθει πολυ μπροστα σε κοσμο και εκτειθεμαι μπροστα σε κοσμο γτ το θελω και επδ και οι δραστηριοτητες μου το απαιτουσαν και το απαιτουν)
Η λυση ειναι η σταδιακη εκθεση στο φοβο σου....