Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Λοιπόν έχουμε και λέμε, γιατί σαν πολύ ό,τι να ναι λέτε εδώ. Πρώτος ξεκίνησε ο elis στο #2 λέγοντας ότι "δεν είσαι λεσβία", δεν αναφέρατε κάτι για εκείνον όμως, άρα το προσπερνάμε, γιατί δεν σας συμφέρει. Μετά άρχισε η ειρωνεία της ελισάβετ, με την savatage εναντίον μου, στο #41, #42, #43, #44, # 45, #46, #47, #48, #49, στο #53 αρχίζει ο elis, στο #55 η savatage και στο #57 (και στο #17 που το ξέχασα), μετά ειρωνεία για την οικογένειά μου, από την savatage στο #61 και στο #63, μετά είπα για ψυχολόγους και φαρμακευτικές αγωγές εγώ, που αναγνώρισα πως ήταν λάθος. Τέλος η savatage παίρνει θέση υπέρ μου, στο #118, και χαρακτηρίζει "χοντράδα", το "αρχηγός ναζιστικού μορφώματος" και τελικά η ελισάβετ που το παίζει έξυπνη κατέληξε στο #120, να συμφωνήσει και να προσθέσει ότι δεν είναι χοντράδα. Προφανώς τα ξέχασες ελισάβετ και αυτό φάνηκε τώρα, που συμφώνησες, ενώ ήδη έχεις συμφωνήσει, από πριν, για του λόγου το αληθές αναφέρεις "Εγώ δεν το βρίσκω καθόλου χοντράδα. Αν κάποιος θέλει να συμφωνούν όλοι μαζί του και δεν ανέχεται καμιά διαφωνία- εν προκειμένω την διαφωνία την αντιλαμβάνεται πάντα ως προσωπική επίθεση, αυτό αποτελεί την βάση του φασισμού.
Νομίζω οτι ο σεριος χρησιμοποίησε σωστά τον υποθετικό λόγο υπερβάλλοντας για να δείξει ακριβώς αυτό.". Μην σας νοιάζει παιδιά, εγώ είμαι εδώ για να σας τα θυμίζω...