Εσύ πιστεύεις πως έχω έπαρση, κρίνοντας από την γραφή μου, αλλά μη γνωρίζοντας τα βιώματά μου, την προσωπικότητά μου, τις σκέψεις μου κλπ., "μην κρίνετε, ίνα μη κριθείτε" Το μόνο που σχολίασα, είναι ότι θεωρώ, πως για να απορρίψεις κάτι, πρέπει να πρώτα να το έχεις μελετήσει, αλλιώς δεν έχει νόημα, να απορρίπτεις κάτι, που δεν το ξέρεις. Δεν μιλάω για την θρησκεία, μιλάω γενικά. Αν θεωρείς, πως μέσα στην παραπάνω πρόταση, βλέπεις έπαρση, τότε κάνεις λάθος. Προτροπή ναι, αλλά όχι και έπαρση. Το καλύτερο για εσένα θα ήταν, να έλεγα κάτω ο Χριστιανισμός, να καούν οι εκκλησίες, οι εικόνες κλπ, και να "δοξάζω" τον αθεϊσμό, για να μην έχω "έπαρση". Σε προέτρεψα απλά, να ασχοληθείς λίγο περισσότερο, γιατί είδα από ένα-δύο μηνύματά σου, πως έχεις καταλάβει λανθασμένα τον Χριστιανισμό και δεν έχεις και άδικο, γιατί ακούγονται πολλές σαχλαμάρες γενικά. Συγνώμη, αν εξέλαβες, την προτροπή για βαθύτερη μελέτη για τον Χριστιανισμό, με την έπαρση, αλλά έχεις λάθος πάνω σε αυτό. Για εμένα, όλα τα πιστεύω των ανθρώπων είναι ανεκτά, (εκτός από εξαιρέσεις σεκτών), όταν μόνο είναι τεκμηριωμένα, με ορθά επιχειρήματα, δεν είναι και έπαρση όμως αυτό.