-
αυτό που διαπίστωσα σε τούτο το site είναι ότι όλοι έχετε την διάθεση να στηρίξετε
στην αρχή μου φάνηκε περίεργο, δεν το πίστευα
όμως νίωθω καλύτερα που γνωρίζω ότι κάποιος θα διαβάσει αυτά που γράφω, θα νιώσει όπως νιώθω, θα μου απαντήσει με μιά συμβουλή, θα μου δώσει κουράγιο να μην το βάλω κάτω
-
Ετσι είναι Μαρία μου.Κι εγώ χαίρομαι πολύ που έχω βρει αυτό το φόρουμ.Είναι μεγάλη παρηγοριά να βλέπεις ότι τελικά δεν είσαι μόνος αλλά υπάρχουν άνθρωποι που καταλαβαίνουν αυτά που νιώθεις.
Πώς είσαι εσύ?Είσαι καθόλου καλύτερα?
-
περίεργα θα έλεγα αισθάνομαι
αλλά σκέψεις αυτοκαταστροφής σήμερα δεν έχω ή προς το παρόν δεν έχω
πήρα κ τηλέφωνο στο ΚΨΥ χωρίς να σκέφτομαι τι θα πώ απλά ζήτησα ραντεβού κ θα πάω την Τετάρτη.
Με βάλανε σε σκέψεις όμως..
επιλογή ψυχίατρου το new topic που έβαλα σήμερα
-
Καλύτερα να σκέφτεσαι και να προβληματίζεσαι για την επιλογή ψυχιάτρου παρά να κάνεις αυτοκαταστροφικές σκέψεις.
-
Μαρακι θυμασαι τι μου ειπεσ? πωσ εχεισ μαθει να γινοντε ολα μονα τουσ...
δεν φταισ εσυ γι αυτο ..αλλα οι γονεισ..το θεμα ομωσ ειναι ..να καταλαβεισ καλη μου πωσ στην ζωη εμεισ τα κανουμε ολα...
τα περισσοτερα τουλαχιστον...
Τιποτα δεν γινεται απο μονο του...εμεισ βαζουμε το χερακι παντα...για να γινει κατι και ειδικα κατι καλο...
η ζωη θελει προσπαθια...αρκει να το καταλαβει κανεισ και να το δεχτει... και θα δεισ πωσ οταν θα κανεισ κατι εσυ η ιδια...θα νιωθεισ πολυ περιφανη που καταφερνεισ κατι...και θα αυξανει την αυτοπεποιθηση σου...
πχ ειναι φοβερο που οδηγεισ...δεν οδηγουν ολοι..πρεπει να εισαι περιφανη για σενα...να μεσ στον εαυτοσ σου..Μπραβο Μαρακι...τα καταφερεσ και σημερα....)):):)
-
το σύμπαν συνομωτεί εναντίον μας
-
είναι αδύνατο να ξεπεράσεις κάτι που ήδη έχει συμβεί
είναι σαν να κόπηκες με το μαχαίρι, το σημάδι θα συνεχίσει να υπάρχει έστω κ αν μετά απο χρόνια δεν είναι κ τόσο ευδιάκριτο
ο χρόνος απαλύνει τα σημάδια κ οι καταστάσεις ξύνουν τις πληγές
-
πόσο ακόμα θα κρυβόμαστε απ\' την πραγματικότητα;
-
εγω 23 χρονια κρυβομουν αλλα εχω αρχισει να με βρισκω μετα απο πολυ κοπο προσπαθεια απουσια απτην πραγματικοτητα θυσιες κλαμα στεναχωρια μοναξια και εναμιση χρονο ψυχοθεραπειας. καλυτερα στην πραγματικοτητα και ασχημα παρα αλλου και καλα . να πας στο ψυχολογο και να το προσπαθησεις γιατι υπαρχει λυση οτι κ αν εχεις περασει..ειμαστε ολοι μαζι σου
-
Να είσαι καλά Lef, εδώ μέσα πήρα κουράγιο κ είπα να προσπαθήσω
μου δείχνεται ότι υπάρχει ελπίδα κ εγώ νόμιζα πως δεν υπήρχε επιστροφή
θα δείξει, αν έχει αποτελέσματα
-
Πώς μπορούμε να διανοηθούμε ότι θα οδηγήσουμε στην ενότητα της ύπαρξης του
έναν άνθρωπο \"κομμάτια\", χρησιμοποιώντας μια διδαχή που ουδέποτε γνώρισε την ενότητα,
αλλά ανέκαθεν ήταν μονάχα μια παράθεση \"κομματιών\";;;
-
Η ψυχή δεν είναι παζλ, ούτε οδηγίες χρήσης έχει, ούτε την εικόνα στο εξώφυλλο!